Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

λοιπον μπουκι μου βαση της ωορηξιας που την καταλαβα αυτον τον μηνα ειναι να αδιαθετησω μεχρι αυριο αν παρω βαση τα χαπια και ποτε αδιαθετησα τον προηγουμενο μηνα ειναι μεχρι την Τεταρτη οποτε λεω Πεμπτη να παω για χοριακη

πριν μεινω εγκυος στον προηγουμενο κυκλο απο αυτον που εμεινα ειχα καθυστερηση 2 βδομαδες και πηγα στον γιατρο να με δει φυσικα δεν ημουν εγκυος αλλα οι κυστες μου εκαναν την δουλεια και μου ειχε δωσει τα ντουφαστον για να μου ερθει η περιοδος και να με ξανα δει στον επομενο κυκλο και να αρχισουμε εξετασεις ορμονικες κτλ...πηγα στον επομενο κυκλο να με δει αλλα οχι για να αρχισουμε τις εξετασεις αλλα να δει οτι ειμαι εγκυος χιχιχιχιχι σου ευχομαι πραγματικα μετα την θεραπεια που εκανες να εχεις και εσυ τα ιδια αποτελεσματα με μενα!!!μετα απο τοσο καιρο που μιλαμε θα ειναι πραγματικα απο τα πιο ευχαριστα νεα που θα εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο!!!!!!το αξιζεις κοριτσακι μου πραγματικα!!!;);):D:D

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκλεισα μαθηματα ανωδυνου τοκετου κουκλες μεσα στο μαιο θα ξεκινησουν θα με παρουν τηλ μου ειπαν.μιλησα με 2 κοπελες φοβερες και οι δυο παρα πολυ καλα ενημερωμενες και μου ειπαν κι ολας πως οτιδηποτε κι αν χρειαστω μπορουν να ερθουν και στο μαιευτηριο αλλα και στο σπιτι ανα πασα στιγμη χωρις καμια απολυτως επιβαρυνση.

το μονο μειον ειναι οτι ειναι μονο πρωι η τριτη η πεμπτη και πρεπει να οδηγω μεχρι εκει γιατι δεν εχω κανεναν να με παει στο κεντρο.γιατι τα μαθηματα γινονται μεσα στο κτηριο της νομαρχιας.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εκλεισα μαθηματα ανωδυνου τοκετου κουκλες μεσα στο μαιο θα ξεκινησουν θα με παρουν τηλ μου ειπαν.μιλησα με 2 κοπελες φοβερες και οι δυο παρα πολυ καλα ενημερωμενες και μου ειπαν κι ολας πως οτιδηποτε κι αν χρειαστω μπορουν να ερθουν και στο μαιευτηριο αλλα και στο σπιτι ανα πασα στιγμη χωρις καμια απολυτως επιβαρυνση.

το μονο μειον ειναι οτι ειναι μονο πρωι η τριτη η πεμπτη και πρεπει να οδηγω μεχρι εκει γιατι δεν εχω κανεναν να με παει στο κεντρο.γιατι τα μαθηματα γινονται μεσα στο κτηριο της νομαρχιας.

καλη φαση γιατι μαθαινεις πολλα απο τις μαιες!!!εγω δεν ειχα κανει αλλα ξερω κοπελες που εκαναν και εμειναν πολυ ευχαριστημενες !!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αννουλι μου! πως εισαι;;τι κανει η μπουμπου σου;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

..............

566b716e1f.png?html%22

καλη φαση γιατι μαθαινεις πολλα απο τις μαιες!!!εγω δεν ειχα κανει αλλα ξερω κοπελες που εκαναν και εμειναν πολυ ευχαριστημενες !!!

κι εγω να σου πω βαριομουν την ολη διαδικασια να τρεχω αλλα μετα λεω ελα μωρε να βγω και λιγο εξω να κουνηθω.να δω και λιγο κοσμο να μαθω και 5 πραγματα κι ετσι βρηκα απο μια γνωστη το τηλ της μαιας στη νομαρχια και πηρα.

μου ειπαν να υπολογιζω περιπου στην 30η εβδομαδα οτι θα με παρουν τηλ και πως τα μαθηματα ειναι 8.

2 ωρες την εβδομαδα και τελευταιο μαθημα επαναληψη σε αναπνοες και θηλασμο.αν λεει μου πει ο γιατρος οτι μπορει να γεννησω και νωριτερα τα κανουν και 6 τα μαθηματα πιο εντατικα.

566b716e1f.png?html%22

Αννουλα καλημερα τι κανετε ολες καλα?????

Μπουκιτσα μου ειστε η δευτερη μου οικογενεια!!!!!!

Παπι θα προσπαθησω να κρατηθω αν ξεφυγω τραβηξτε το σκοινι ενταξει????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εννοειται αγαπη μου !!! αλλωστε δεν πανε χαμενα τα 2,5 χρονια!!!;););););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα να σου πω μινακι μου κι εγω δεν ειμαι και ο πιο εγκρατης ανθρωπος ειδικα οταν εχω τοση αγωνια!αλλα ναι πρεπει να κρατηθεις και θα σε βοηθησουμε κι εμεις.γι αυτο ειμαστε εδω!χιχιχχι!χαμογελα βρε χαζουλι ολα για καλο δεν ειπαμε;

566b716e1f.png?html%22

Ααααααααααα με ζαλησατε....χαχαχαχαχαχα εχω ενα κεφαλι απο το πρωι χαλια......Ετρεχα να φτοιαξω τα χαρτια για το μαιευτηριο και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και τα πηρα και αγριως με την δωρεαν παιδεια μας............για να γραψω το παιδι στο δημοτικο μου ζητανε 60ε παραβολο.......αυτοι που δεν εχουν τι γινεται ρωταω και μου λενε τους ερχεται στην εφορια και μετα τους κυνηγανε απο εκει.....ρε δεν παμε καλα...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...