Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 – 70 mIU/mL στη μέση του καταμήνιου κύκλου αυτες ειναι οι τιμες που ανιχνευει το τεστ ωορηξιας κι εσυ θες να σου δειξει την χοριακη απο τοσο νωρις? ουφο εισαι?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ελα μωρε τυχαινει πιστευω καμια φορα και αλλαζει το προγραμμα της.αλλα κοιτα τι σου ειναι μωρε τα μωρακια σουζα μας εχουν!τι αγωνιες θα τρβηξουμε!αχ!

καλα οσο γι αυτο το θεμα δεν το συζητω αγχος για τα παντα!!!τρωει δεν τρωει χεζει δεν χεζει?κοιμαται δεν κοιμαται???γκρινιαζει δεν γκρινιαζει???εγω που δεν ειμαι αγχωδεις τυπος τα εχω δει ολα!!!τοσο καιρο καναμε αμαν να κανει κακα λογω δυσκοιλιοτητας χθες εκανε 5 φορες:shock::shock::shock::shock: και περιττο να σας πω οτι αγχωθηκα και γι αυτο!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

θα μιλησω οταν ερθει η ωρα....παντως καλα κανετε κ μου τα χωνετε..οχι τπτ αλλο να αλλαξει κ λιγο η διαθεση μου..χαχαχαχαχαχαχα....ποιος θα μου τολεγε πως θα με βριζουν κ θα νιωθω καλυτερα....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα οσο γι αυτο το θεμα δεν το συζητω αγχος για τα παντα!!!τρωει δεν τρωει χεζει δεν χεζει?κοιμαται δεν κοιμαται???γκρινιαζει δεν γκρινιαζει???εγω που δεν ειμαι αγχωδεις τυπος τα εχω δει ολα!!!τοσο καιρο καναμε αμαν να κανει κακα λογω δυσκοιλιοτητας χθες εκανε 5 φορες:shock::shock::shock::shock: και περιττο να σας πω οτι αγχωθηκα και γι αυτο!!!!!

αχαχα ετσι θα ειναι μια ζωη κουκλα μου το ξερω!

δεν ειμαστε ικανοποιημενες με τιποτα λεμε!

οτι κι αν κανει το μωρο εμεις θα ψαχνουμε προβλημα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

θα μιλησω οταν ερθει η ωρα....παντως καλα κανετε κ μου τα χωνετε..οχι τπτ αλλο να αλλαξει κ λιγο η διαθεση μου..χαχαχαχαχαχαχα....ποιος θα μου τολεγε πως θα με βριζουν κ θα νιωθω καλυτερα....

μαζοχισμος ειναι ενα απο τα πιο γνωστα χαρακτηριστικα των ταυρων χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

τζενη?σημερα περιμενεις κανονικα?εχεις σταθερο κυκλο?

οχι ..καθολου..αλλα επαφες ειχαμε 2 μερες πριν την ωορηξια κ 3 μετα..

μετα το αφησαμε το αθλημα γιατι με ειχανε πιασει κατι πονοι αστα να πανε ειχε ανοιξει η μεση μου στα δυο..εδω κ 5 μερες μου περασανε αλλα με ξαναρχιζουν σημερα

μινακι ανακατεματα ε;βρε λες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον μπουκι μου βαση της ωορηξιας που την καταλαβα αυτον τον μηνα ειναι να αδιαθετησω μεχρι αυριο αν παρω βαση τα χαπια και ποτε αδιαθετησα τον προηγουμενο μηνα ειναι μεχρι την Τεταρτη οποτε λεω Πεμπτη να παω για χοριακη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μαζοχισμος ειναι ενα απο τα πιο γνωστα χαρακτηριστικα των ταυρων χαχαχαχα

καλε μην τα λες αυτα δημοσια θα εχουμε αφιξεις..χαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι ..καθολου..αλλα επαφες ειχαμε 2 μερες πριν την ωορηξια κ 3 μετα..

μετα το αφησαμε το αθλημα γιατι με ειχανε πιασει κατι πονοι αστα να πανε ειχε ανοιξει η μεση μου στα δυο..εδω κ 5 μερες μου περασανε αλλα με ξαναρχιζουν σημερα

μινακι ανακατεματα ε;βρε λες;

κοιτα οι πονοι μετα απο ωορηξια μπορει να σημαινουν κατι ευχαριστο!!!εγω παντως την φορα που εμεινα εγκυος ενω και εγω δεν ειχα σταθερο κυκλο συν οτι εχω και πολυκυστικες ωοθηκες ενιωθα κατι τραβηγματα κατω δεξια κυριως οταν κοιμομουν μπρουμυτα και σκεφτομουν που πιαστηκα ρε γμτ!!!μετα ομως το συνειδητοποιησα οταν εμαθα πια οτι ειμαι εγκυος!!!εχω καλο feeling για σας παντως!!!!:D:D:D:D:D

xpcZp2.png

μινακι μου κανε λιγη υπομονη και πηγαινε την πεμπτη που λες να εισαι πιο σιγουρη.αλλα οπως και να εχει να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι.

οσο για σενα τζενακι μην απογοητευεσαι ακομα νωρις ειναι!ολα ειναι πιθανα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...