Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τοση ωρα διαβαζα ε;;

μωρε τι γλωσσουδες που ειστε;;;;

απαπαπα!

αδερφι καλε σου μοιαζει κι εσενα μη με μαλωνεις αλλα τι να κανω ετσι μου φανηκε οτι μοιαζει στον μπαμπα μαλλον με επηρρεασαν τα ματια!χιχιχιχι!

αλλα ειναι κουκλι οπως και να εχει!φτου φτου!

κιττυ μου καλως ηρθες κουκλα μου καλο σαραντισμο να εχετε κι οι δυο!!!!!

γυναικακι τι επαθες καλε εχτες;;;11 η ωρα το γυρισαν το εβελινακι;;;;πωπωπωκοψε τα μαχαιρι αυτα!

τζενακι μου τι κανεις;;;σε μαλωσε εχτες ο καλος σου;;κι εμενα ετσι αν καθομαι πολυ ωρα αρχιζει τη γκρινια!

ξανθη μου τι επαθες βρε κοριστακι να προσεχει πολυ μη χτυπησεις!μηπως να εκανες εξετασεις αιματος να δεις λιγο και τον αιματοκριτη σου;;;

μινακι μου πως εισαι σημερα αγαπη ολα καλα;;;νιωθεις καλυτερα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποναω δεν ειμαι καλα θελω να κλαιω αυτα κατα τα αλλα ολα μια χαρα

ομοιοπαθης μινα..επαμε κικιρικου κλπ...:confused:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστα παπι μου παλι ποναω αλλα στο βαθος του μυαλου μου σκεφτομαι οτι ειναι σπορακι γιατι εγω γενικα δεν ποναω πολυ οταν ειναι να αδιαθετησω ευχομαι μονο να μην φαω τα μουτρα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κουκλες μου γιατι δεν ειστε καλα μωρε;;;

τι να κανω να σας φτιαξω λιγο τη διαθεση;;;

καλημερα και σε σενα boukie πως εισαι τι κανει το ζουζουνακι;;;

θα κανετε εμβολιο μωρε;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα μινα μου!!! πονας?? που καλε???κοιτα το οτι θελεις να κλαις δεν ειναι παντα απαραιτητως κακο!!!! αν με πιανς χαχαχα ευχομαι κοριτσαρες παντως αυτη η εβδομαδα οσες απο εσας κανουν τεστακια να σας βγουν πιο θετικα απο ποτε!!!!!!νααααααα κατι +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ μετα συγχωρησεως χαχαχαχα

αυριο εχουμε παιδιατρο και τεταρτη πρωτο εμβολιο!!!!

αχ..θα κανει το πρωτο της τσιμπι τσιμπι το μικρουλι σου..

εγω δεν περιμενω..εκανα κ βγηκε αρνητικο κ να σου πω τη μεγαλη μου αληθεια πιστευω, αν ηταν κατι θα εδειχνε.δεν πειραζει πασχα ερχεται θα χαλαρωσουμε λιγο κ μετα ξανα βουρ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλες μου γιατι δεν ειστε καλα μωρε;;;

τι να κανω να σας φτιαξω λιγο τη διαθεση;;;

καλημερα και σε σενα boukie πως εισαι τι κανει το ζουζουνακι;;;

θα κανετε εμβολιο μωρε;;

καλημερα γλυκο μου παπακι καλα ειναι η μπουμπου κοιμαται τωρα...μου φαινεται λιγο υποτονικη απο χθες γιατι κοιμαται πιο ευκολα και πιο συχνα και αγχωθηκα μηπως ειναι τπτ αρρωστη ευτυχως αυριο εχουμε παιδιατρο να μας δει....μαλλον συνηθισα την γκρινια της τοσες μερες και μου κακοφαινεται τωρα τι να πω...

xpcZp2.png

ετσι μπραβο μινα μου θετικη σκεψη πανω απ ολα!!! τζενη και εσενα ετσι σε θελω ηθικον ακμαιοτατον!!!!!

ουουουου...απο ηθικο τι να σου πω..χαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αστα παπι μου παλι ποναω αλλα στο βαθος του μυαλου μου σκεφτομαι οτι ειναι σπορακι γιατι εγω γενικα δεν ποναω πολυ οταν ειναι να αδιαθετησω ευχομαι μονο να μην φαω τα μουτρα μου

αχ μωρε μινακι μου μακαρι κουκλα μου αλλα δε θελω απογοητευσεις!

ο καθενας ξερει τον εαυτο του καλυτερα απο τον καθενα αλλα εμενα το μονο που με φοβιζε καθε φορα σε μενα οταν περιμενα να μην τη δω την ακατανομαστη καθε φορα ολο και κατι διαφορετικο ενιωθα και τρελαινομουν!

παντως κουκλα μου κατσε να εισαι εσυ και θα γινει γλεντι μεσα εδω!

ασε κι αν ειναι μαζι με σενα και το τζενιω εκει να δεις θα κανει το πελεκουδι!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

αχ..θα κανει το πρωτο της τσιμπι τσιμπι το μικρουλι σου..

εγω δεν περιμενω..εκανα κ βγηκε αρνητικο κ να σου πω τη μεγαλη μου αληθεια πιστευω, αν ηταν κατι θα εδειχνε.δεν πειραζει πασχα ερχεται θα χαλαρωσουμε λιγο κ μετα ξανα βουρ..

κοιτα σου εχω ξαναπει εγω με την μινα και την ξανθη λογω του καφε μας τα συμπτωματα εγκυμοσυνης δλδ ειμαστε εξπερ στο θεμα των τεστ και της αναμονης!!! γι αυτο σου λεω οτι οσο δεν ερχεται η ακατανομαστη τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε για θετικα αποτελεσματα το τεστ μπορει να ηταν νωρις για να το κανεις συν οτι ηταν και ωορηξιας εγω ξερω οτι μονο τα εγκυμοσυνης δειχνουν τι να πω!!!! υπομονη οτι και να ειναι θα φανει συντομα;););););););)

xpcZp2.png

καλημερα γλυκο μου παπακι καλα ειναι η μπουμπου κοιμαται τωρα...μου φαινεται λιγο υποτονικη απο χθες γιατι κοιμαται πιο ευκολα και πιο συχνα και αγχωθηκα μηπως ειναι τπτ αρρωστη ευτυχως αυριο εχουμε παιδιατρο να μας δει....μαλλον συνηθισα την γκρινια της τοσες μερες και μου κακοφαινεται τωρα τι να πω...

ελα μωρε τυχαινει πιστευω καμια φορα και αλλαζει το προγραμμα της.αλλα κοιτα τι σου ειναι μωρε τα μωρακια σουζα μας εχουν!τι αγωνιες θα τρβηξουμε!αχ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...