Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

συμπεθερα, εχεις συνηδητοποιησει πως ερχετε η στιγμη που θα αγκαλιασεις τη σκ@τουλα που εχεις στην κοιλιτσα σου?

ααααααααχ ανυπομονωωωωωωωωωωω, εσυ?και μη πεις "δεν θελω να γεννησω"...θελεις αλλα δεν το ξερεις!!!χαχαχαχα

ααααααααχ α να χαιρεσαι και τον αδελφουλη σου μωρε και η ωρα η καλη!!!

ποτε κατεβαινεις χαλκιδα?ποτε θα τα πουμε πριν τη γεννα (θελω να χαιδεψω κοιλιτσααααααααααααα)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννετακι σου ειπα???Τον ερωτευτικα τον γιο σου.....ολο το φτυνω το παιδι μουσκεμα το εχω κανει.......

Οσο για τον γιο της Κιττυ τι να πω καρμπον???και λιγα λεω....χαχαχαχαχαχα

Ποσο θα παρει ακομα αντιβιωση?

Ναι ρε μου το εφεραν το παιδι 11 η ωρα και η αλλη η απο πανω ξερεις πια λεω.....μου την ειπε κιολας να μαγειρεψω να φαει το παιδι στις 11.............γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αμ το πηρε δεν ηξερε να το ταισει νυστικο μου το εφεραν πισω και ρωτω τι να του δωσω 11 η ωρα που να μην το πονεσει η κοιλιτσα του που το κακομοιρο κουτουλουσε???????

επρεπε να της το πεις...να τη προσβαλεις..ουστ η γαιδουρα :twisted:

νηστικο στο εδωσα μωρη? αη στον κορακα νευριασα τωρα

μηπως να της εδινες λιγο γαλα?

IB5Vp2.png

Μεγαλη εβδομαδα θα ειμαι Χαλκιδα αλλα ο γιατρος μου απαγορευσαι μετακινησεις.....πως θα ερθω οεο????

Δεν εχω καταλαβει οτι μου εχουν μεινει 2 βδομαδες και δεν θελω αληθεια σας λεω......δεν μπορειτε να με καταλαβετε γιατι και εγω την πρωτη φορα ελεγα αχ ποτε θα βγει τωρα δεν θελωωωωωωω

Αννετακι σου ειπα???Τον ερωτευτικα τον γιο σου.....ολο το φτυνω το παιδι μουσκεμα το εχω κανει.......

Οσο για τον γιο της Κιττυ τι να πω καρμπον???και λιγα λεω....χαχαχαχαχαχα

Ποσο θα παρει ακομα αντιβιωση?

α γιαυτο βρισκω το κουτελο του μουσκεμα???χαχαχα

αχ ειδες?ερωτας τρελος ειναι ο ατιμουλης...σημερα του ειχα πιασει τα χερακια και καναμε παλαμακια και ξερενοταν στο γελιο, θα σε παρω καποια στιγμη να λιωσεις!!!

καρμπον?????και λιγα λες!

αλλα αλλο η φωτο και αλλο απο κοντα, ειναι ενα ζουζουνακι γλυκα!ιδιο βεβαιως βεβαιως με την γατουλα μανα του!!!

αχ ενας γλυκας!!φτουφτου μασαλα που λεει και η γιαγιακα μου!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

επρεπε να της το πεις...να τη προσβαλεις..ουστ η γαιδουρα :twisted:

νηστικο στο εδωσα μωρη? αη στον κορακα νευριασα τωρα

μηπως να της εδινες λιγο γαλα?

Της εδωσα λιγο γαλα και λιγο ψωμακι με κασερακι για να βαλει και κατι στερεο στο στομαχακι το παιδι...ασε με σου λεω εσκασα.....

Ασε συμπεθερα εχουν γινει πολλα παλι μην κοιτας που δεν τα λεω αλλα σημερα τα πηρα αγριως.......να με κρινουν ομως σαν μανα ξερουν......

Μεγαλη εβδομαδα θα ειμαι Χαλκιδα αλλα ο γιατρος μου απαγορευσαι μετακινησεις.....πως θα ερθω οεο????

Δεν εχω καταλαβει οτι μου εχουν μεινει 2 βδομαδες και δεν θελω αληθεια σας λεω......δεν μπορειτε να με καταλαβετε γιατι και εγω την πρωτη φορα ελεγα αχ ποτε θα βγει τωρα δεν θελωωωωωωω

γιατι σου απαγορευσε μετακινησεις?και πως θα ερθεις να γεννησεις...:shock::shock::shock:

σε καταλαβαινω γιατι κι εγω καμια φορα πιανω την κοιλια μου και μου λειπει το τουμπανιασμα χαχαχα τωρα θα ανυπομονω ποτε θαπερασει κανας χρονος να ξεκινησω προσπαθειες για το δευτερο!!!:tongue::tongue::tongue:

η αντιβιωση ειναι για 10 μερες...ακομα 8 ουφ

IB5Vp2.png

αχ αχ αχ ετσι ειναι οι γιοι παιδι μου...εμενα εχτες η κορη μου με ερηξε απο το κρεβατι γιατι με πηρε αγκαλια ο αντρας μου...........θα ερθει και η αλλη και θα με πεταξουν εξω απο το σπιτι για τον πατερα τους....

γιατι σου απαγορευσε μετακινησεις?και πως θα ερθεις να γεννησεις...:shock::shock::shock:

σε καταλαβαινω γιατι κι εγω καμια φορα πιανω την κοιλια μου και μου λειπει το τουμπανιασμα χαχαχα τωρα θα ανυπομονω ποτε θαπερασει κανας χρονος να ξεκινησω προσπαθειες για το δευτερο!!!:tongue::tongue::tongue:

η αντιβιωση ειναι για 10 μερες...ακομα 8 ουφ

Μονο για την γεννα με αφηνει μου ειπε μεγαλη εβδομαδα να πηγαινω απο καναπε σε κρεβατι και απο κρεβατι σε καναπε για να μην κανω συσπασεις πιο νωρις.....

Αχ μωρε η ψυχουλα μου στεναχωρηθηκα παρα πολυ να παρει απο τοσο νωρις αντιβιωση.....

Της εδωσα λιγο γαλα και λιγο ψωμακι με κασερακι για να βαλει και κατι στερεο στο στομαχακι το παιδι...ασε με σου λεω εσκασα.....

Ασε συμπεθερα εχουν γινει πολλα παλι μην κοιτας που δεν τα λεω αλλα σημερα τα πηρα αγριως.......να με κρινουν ομως σαν μανα ξερουν......

να κοιτανε τα χαλια τους λεω εγω...πωπω με φουντωνεις λεμε τωρα...τετοιο θρασος?:evil::evil::evil:

και να μη την ξαναδωσεις την μικρη τελος γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ αχ αχ ετσι ειναι οι γιοι παιδι μου...εμενα εχτες η κορη μου με ερηξε απο το κρεβατι γιατι με πηρε αγκαλια ο αντρας μου...........θα ερθει και η αλλη και θα με πεταξουν εξω απο το σπιτι για τον πατερα τους....

χαχαχαχχαχαχαχα

μωρε δεν κανει η μικρη χωρις εσενα!!!

οταν σας ακουω να μιλατε σαν να ακουω εμενα και την μανουλα μου (στα καλα μας :-P)!!!

Μονο για την γεννα με αφηνει μου ειπε μεγαλη εβδομαδα να πηγαινω απο καναπε σε κρεβατι και απο κρεβατι σε καναπε για να μην κανω συσπασεις πιο νωρις.....

α ενταξει τοτε, θα τα πουμε στο γαια...μπορει να πετυχω και τον πρωην γιατρο μου και αν με ρωτησει αν γεννησα θα του πω "οχι, το χωνεψα"...ουστ απο κει.....

IB5Vp2.png

να κοιτανε τα χαλια τους λεω εγω...πωπω με φουντωνεις λεμε τωρα...τετοιο θρασος?:evil::evil::evil:

και να μη την ξαναδωσεις την μικρη τελος γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αχ βρε Αννετακι εγω το ειπα Κυριακη οποιος θελει ας την πηγαινει βολτα το πρωι το βραδυ 9 η ωρα το παιδι κοιμαται........τελος.........

Να μην φουντωνεις εσυ αρκει που φουντωνω εγω...και ξερεις πως μου την εφεραν σημερα???Πηρε το πρωι τηλ και μιλαγε με το παιδι και αντι να πει δωσε μου την μαμα σου να την ρωτησω κατι λεει στο παιδι το βραδυ θα σε παω σε συναυλια.........Αντε μετα να πω εγω οχι να βγω η στριγγλα και μου λεει ειναι το απογευμα και οταν εφυγαν εμαθα οτι ξεκινησαν στις 9........και μου λεει η Εβελινα μαμα εγω ζηταγα να φυγουμε γιατι νυσταζα και μου ελεγαν δεν ειναι σωστο πριν τελειωσει........

[quote=Αννα25;957044

Αχ μωρε η ψυχουλα μου στεναχωρηθηκα παρα πολυ να παρει απο τοσο νωρις αντιβιωση.....

δεν γινοταν αλλιως αννουλα μου, ο μικρος δυσκολευοταν πολυ να αναπνευσει ειδικα τη νυχτα..αμα εβλεπες το στηθακι του θα το λυποσουν...

και η παιδιατρος μας ειπε πως αν ηταν λιγο μεγαλυτερος δεν θα εδινε αντιβιωση αλλα ταλαιπορηθηκε πολυ...στηνουσια 1,5 μηνας παει η μυξα συννεφο :(

τουλαχιστον τωρα θα αναρρωσει και ελπιζω να μην εχουμε ευαισθησια στη πορεια

IB5Vp2.png

Αχ βρε Αννετακι εγω το ειπα Κυριακη οποιος θελει ας την πηγαινει βολτα το πρωι το βραδυ 9 η ωρα το παιδι κοιμαται........τελος.........

Να μην φουντωνεις εσυ αρκει που φουντωνω εγω...και ξερεις πως μου την εφεραν σημερα???Πηρε το πρωι τηλ και μιλαγε με το παιδι και αντι να πει δωσε μου την μαμα σου να την ρωτησω κατι λεει στο παιδι το βραδυ θα σε παω σε συναυλια.........Αντε μετα να πω εγω οχι να βγω η στριγγλα και μου λεει ειναι το απογευμα και οταν εφυγαν εμαθα οτι ξεκινησαν στις 9........και μου λεει η Εβελινα μαμα εγω ζηταγα να φυγουμε γιατι νυσταζα και μου ελεγαν δεν ειναι σωστο πριν τελειωσει........

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

no comment γιατι αν μιλησω θα φαω καρτα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...