Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ωχ ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα τα ακουσει!!!!!!! λοιπον κοπελαρα επειδη νυσταξα παω να κοιμηθω!!!!! φιλακια πολλα και μην μου στεναχωριεσαι παρε τηλ να την φερουν

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τωρα την φερνουν...αλλα δεν την φερνει αυτος που την πηρε γιατι καταλαβε τι θα ακουγε.........

Αντε κοριτσακι φιλακια και καληνυχτα θα βγω και εγω για να την ετοιμασω για υπνο.....

sorry κοριτσάκια , εφαγα κατι και μετα προσπάθησα να δω πως δουλευει ο αποστειρωτης. θα παω κι εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη ............θα τα πουμε αυριο.

Φιλιά , καληνύχτααα ..........σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας !!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεστε τα παιδάκια σας,με το καλό οι μέλλουσες μανούλες και σύντομα να φουσκώσουν κι αλλες κοιλίτσες !!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσια

κιττυ μου σιδερενιοι τωρα καλα ξενυχτια (χιχιχιχιχι)

μινακι τι κανεις?

αννα μου αφου σου την εκαναν ετσι μην την ξαναδωσεις!!εγω σημερα ημουν στην πεθερα μου κ ηταν συνηφαδες θειαδες παππουδες κ λοιποι κ δεν την χορτασα την μπεμπα μου την ειχαν αλλοι αγκαλια εχω παθει εξαρτηση λεμε θελω να με ξεκουραζουν αλλα δεν μπορω να μην την κραταω εγω συνεχεια νομιζω οτι μου λειπει κομματι απο το σωμα μου οταν δεν την εχω αγκαλια(ειμαι υπερβολικη ε????χιχιχιχι)μονο οταν την εχει η μαμα μου ειμαι ηρεμη αυτο ειναι λογικο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααααα περα για περααααααααααααα!!!

κιττυυυυυυυυυυυυ welcome home, γεμισε το σπιτικο σας αγαπη μου!παντα να εχετε χαρες κοριτσαρα μου και να τον καμαρωνετε τον μπιζελακο σας!!!

αχ δεν σας χορτασα μωρεεεεεε την αλλη φορα!!!μακια μουκια στο νινι!και τα συγχαρηκια μου στον θ...... αν δεν του τα ειπες!!!αλλα την αλλη φορα να μη κοιμαται χιχιχι!!!

αδερφιιιιιιιι μηπως να πας σε κανα οφθαλμιατρο?λεω εγω τωρα..καλε το παιδι μου ειναι κουκι κι εσκασε εγω!!!μονο ματια και ξερεις τι του συζυγου χεχεχε!!!αααααααααα θα τρελαθωωωωωω η δολια η μανα...ολη μου την τεχνη εβαλα, τραβηξα τα πανδηνα να τον φερω στον κοσμο κι αυτο ειναι το πληρωμα μπουχουυυυυυυυχουυυυ

ευζενηηηηηη μαρηηηηηηηηη.....

1ον δεν μου εχεις στειλει το ι μειλ σου (μελ αν θες εχω να σου στειλω...βιολογικο χαχααχα)

2ον εγω αυτα τα τεστ ωορηξιας να τα μετονομαζουμε εγκυμοσυνης δεν τα ξερω...κανε υπομονη και τραβα για χοριακη...και δεν μαλωνω...μια μεγααααααααλη αγκαλιτσα σε μια κουκλιτσα...στειλε το ιμειλ σου να σου στειλω και θελω κι εγω να σε δω!

επι της ευκαιριας εχω στειλει και στην αδερφη σου (γυναικα μου) την γαιδαρα η οποια προφανως δεν τα εχει δει καν και δεν εχει μπει στον κοπο να μου στειλει να δω την νταφλουκω μου!αλλα θα την κανονισω εγω, ετσι να της πεις...να της επι τις ευκαιριας και αυτο "ακομα περιμενω να μου κανει αναπαντητη να την παρω...την γαιδαρα, την μουλαρα, διαζυγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"!χαχαχα

ξανθη αχ ρε κοριτσαρα παλι καλα που ηταν και ο συζυγος εκει, καμια βιταμινη δεν παιρνεις παιδακι μου, με τοσους εμετους λογικο ειναι και πιεση να σου πεφτει και ζαλαδες να εχεις, πολυ ξεκουραση και προσοχη

αχ αγχωθηκα τωρα, μηπως να ερθουμε εμεις ρε κοριτσι (με ταξι) γιατι θα τρεμει το φιλοκαρδι μου μη συμβει τιποτα στον δρομο

μινααααα μολις μου ηρθε ενα μνμ, τωρα το εστειλες αραγε η χθες προχθες?πφ ατιμη κινητη τελεφωνιαααααααα

φαιη μου, αστερινακο, sis (πολλα φιλια και χαδακια στα διδυμουλια μας) μπουκιτσα και ολα τα αγαπημενα κοριτσακια, καλο βραδυ και μη μασατε λεμε, η ανοιξη φερνει πελαργους, οι πελαργοι μωρακια, τα μωρακια ευτυχια...και η ευτυχια θα σας χτυπησει την πορτα συντομαααααααααααααααααααααα!!!

αυτα ειχα να πω..α και ο μικρος ειναι ολο και καλυτερα, δοξα Τον Θεο!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κοριτσια

κιττυ μου σιδερενιοι τωρα καλα ξενυχτια (χιχιχιχιχι)

μινακι τι κανεις?

αννα μου αφου σου την εκαναν ετσι μην την ξαναδωσεις!!εγω σημερα ημουν στην πεθερα μου κ ηταν συνηφαδες θειαδες παππουδες κ λοιποι κ δεν την χορτασα την μπεμπα μου την ειχαν αλλοι αγκαλια εχω παθει εξαρτηση λεμε θελω να με ξεκουραζουν αλλα δεν μπορω να μην την κραταω εγω συνεχεια νομιζω οτι μου λειπει κομματι απο το σωμα μου οταν δεν την εχω αγκαλια(ειμαι υπερβολικη ε????χιχιχιχι)μονο οταν την εχει η μαμα μου ειμαι ηρεμη αυτο ειναι λογικο?

μαρηηηηηηηη ατιμηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue: μαρηηηηηηηηη γαιδουρααααααααα :D:D:D μαρηηηηηηηηη αη να μη σου πω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: φτου σου σαν δεν ντρεπεσαι αυτο μονο εχω να σου πω, φτου φτου φτου σκορδα χαχαχα γαιδαρααααααααα σαγαπω κι ας με εχεις γραψει κανονικοτατα μουλαρα αναισθητη...τι αλλο να πω?χμμμμμ τηλεφωνικως τα πιο χοντρα :P

αχ σεν καταλαβαινω κοπελα μου αλλα θα τρελαθεις ετσι οπως κανεις...ασε το παιδι γιατι αυριο μεθαυριο θα θες να ξεκολλησει λιγο απο πανω σου και δεν θα φευγει με τιποτα...δικη σου ειναι η νταφλουκω μανα μου δεν στην παιρνει κανεις, ασε το παιδακι λιγο..θα πιασετε κορεους μουαχαχαχαχχαα!!!

περιμενω φωτογραφια σαςςςςςςςςςςςςςςς και μη πεις μλκς δεν εχω, δεν ξερω να ανεβαζω..αλλου αυτα!!!θα περιμενω με αγωνια!μακια!

IB5Vp2.png

Επεστρεψα παλι....

μαρη συμπεθερα εγω λεω τα καλυτερα για τον γαμπρο μου και ουτε μια καλησπερα????????

αστερι μου εσυ, ετοιμαζα ξεχωριστο μνμ για σενα αλλα ειδα την γυνακια μουκαι φουντωσα χαχαχαχα

ενταξει η μικρη?επεσε ξερη ε?

τι κανεις εσυ λουλουδι μου?

διαβασα εφαγες πα'ι'δακια και εσκασες?χαχαχαχα και ελεγα τι ηταν αυτο το μπαμ χαχαχαα

IB5Vp2.png

Ναι ρε μου το εφεραν το παιδι 11 η ωρα και η αλλη η απο πανω ξερεις πια λεω.....μου την ειπε κιολας να μαγειρεψω να φαει το παιδι στις 11.............γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αμ το πηρε δεν ηξερε να το ταισει νυστικο μου το εφεραν πισω και ρωτω τι να του δωσω 11 η ωρα που να μην το πονεσει η κοιλιτσα του που το κακομοιρο κουτουλουσε???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...