Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλά αν δεν σου αρέσει η μπούφλα μπορώ να σε ξεμαλλιάσω κιόλας που δεν ακούς...Τι προτιμάς;;

ΥΓ ελπίζω να μη φοράς τρέσες ε;;;χαχαχα

οχι αλλα μου εδωσες ιδεα...χαχαχαχαχα εχω κατι τρεσες ,μου τις εδωσε η αστερινα γιατι πηρε καινουριες..αλλα διαπιστωσα οταν μου τις εδωσε οτι το δικο μου μαλλι ειναι διπλασιο σε μηκος..οπτε τις αφησα στο συρταρι...

το ξεμαλλιασμα το εχω συνηθισει..η μανουλα μου οταν ημουν μικρη απο εκει με επιανε γιατι δεν μπορουσε να τρεξει...να με πιασει οταν εκανα διαολιες..χιχιχιχιχιχιχιχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννα μου δεν ειναι ετσι και απο οτι εχεις δει πολυ σπανια λεω ευχαριστω αλλα αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη το ευχαριστω ειναι το λιγοτερο γιατι εσεις με κρατατε να μην καταρευσω!!!!

Ακου να δεις ειναι πως αντιδρα ο καθενας...εγω στο τηλ στο επαιξα λιγο μ@λ@κας γιατι δεν μπορω να πω τετοια λογια θες γιατι το εχω περασει και με χτυπανε μες την καρδια θες επειδη δεν θελω να θυμαμαι αλλα και να τα λεω...δεν ξερω εγω σε τετοιες στιγμες το ριχνω στην τρελη αυτη ειναι η αμυνα μου οποτε το ιδιο εκανα και σε σενα

ναι για σενα αλλα αμα ξανακανει μλκια θα ερθω και θα σου δωσω τετοιο ξυλο να το θυμασαι!!!!!

εκει που με γλυκαινεις εκει μου το χαλας...εγω κραταω την αγκαλια...:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Σας αφήνω πάω να ξαπλώσω γιατί σήμερα είμαι μόνη με τον μικρό ο άντρας μου έχει υπηρεσία και φοβάμαι μη ξαναπέσω κάτω και με δει ο μικρός και τρελαθεί από τον φόβο του.Τα λέμε άυριο κούκλες...Παρεπιμτόντως μίνα δεν έχω τηλέφωνό σου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

οχι και οχι Μινα μου μου φερνουν απιστευτες καουρες και τα δυο ε δεν πειραζει μωρε εφαγε και ο αντρας μου οποτε ειμαστε οκ...χαχαχαχαχαχα

Καλα σημερα εφαγα κατι παιδακια..μμμμμμμμμμ μετα ομως δεν μπορουσα να κουνηθω ειχε πεταχτει η κοιλια και ολη η παρεα με κοροιδευε...χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...