Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σορυ μιλαγα με Κιττυ...Ισως μπει να σας πει και η ιδια τα νεα της!!!!!

Τζενη σου τα παν οι αλλες ενα χερακι......εγω δεν λεω τιποτα αλλα ετσι και εισαι θα τα ακουσεις διπλα μετα

Ξανθη πως εισαι σημερα????

Κάπως καλύτερα.Χθες που σας είπα ζαλίζομαι και βγήκα μόλις σηκώθηκα απο την καρέκλα λιποθύμησα και έσκασα κάτω.Ευτυχώς έπεσα στο πλάι και ήταν εδώ ο άντρας μου με μάζεψε αφού έφαγα κάτι χαστούκια να συνέλθω και με πήγε στο κρεβάτι.Σήμερα ψιλοζαλίζομαι όλη μέρα αλλά ανεκτά...Από φαΐ έφαγα ελάχιστα γιατί αισθάνομαι το στομάχι μου ακόμα χάλια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου δεν ειναι ετσι και απο οτι εχεις δει πολυ σπανια λεω ευχαριστω αλλα αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη το ευχαριστω ειναι το λιγοτερο γιατι εσεις με κρατατε να μην καταρευσω!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη κιολλας...στη μινα αγκαλιτσα κ σε μενα μπουφλα;..αρε κοινωνια ατιμη που αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η αλήθεια είναι ότι αν ήμουν κοντά σου θα την έτρωγες μία έτσι για το καλό....

σου παει να χτυπησεις αυτο το μουτρακι;:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...