Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι εχω ενα καρο συμπτωματα που δεν ειχα το προηγουμενο μηνα αστα σου λεω κικιρικουουουουουου

μινακι κ εγω μια απο τα ιδια..αρα;κικιρικουυυυυυυυυυυυυυυυ:confused:

πατησα να βρω κατι σχετικο κ βρηκα ενα φορουμ το μαμυ λαντ που λεει μια κοπελα οτι οι ορμονες της εγκυμοσυνης με της ωορηξιας ειναι''αδελφες''κ οτι διαπιστωσε εγκυμοσυνη με τεστ ωορηξιας αλλα λεει οτι πρεπει να εχουν περασει 9 εως 16 μερες απο ωορηξια για να δειξει εγω σημερα ειμαι στην 13..ετσι νομιζω δηλ αφου εκανα τη 18η μερα κ μου βγηκε θετικο για την επομενη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σου πω ρε..εμενα μου εδειξε τη 18η θετικο,υπαρχει περιπτωση να αργησε να γινει η ωορηξια;δηλ να γινει 3 μερες αργοτερα;η ειναι στανταρ οτι γινεται 18 εως 36 ωρες μετα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σου πω ρε..εμενα μου εδειξε τη 18η θετικο,υπαρχει περιπτωση να αργησε να γινει η ωορηξια;δηλ να γινει 3 μερες αργοτερα;η ειναι στανταρ οτι γινεται 18 εως 36 ωρες μετα;

12 με 36 ωρες μετα γινετε!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον αγαπη κανε υπομονη 2-3 μερες και ξανακανε

πηρα τετοια κρυαδα που δεν θελω να ξανακανω..δεν ξερω αν με καταλαβαινεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σου πω κι εγω φοβαμαι να κανω τεστ μην ξαναπαθω τα ιδια οποτε υπομονη εγω θα παω κατευθειαν για αιμα την Πεμπτη!!!!!!

αχ ρε μινακι μακαρι βρε καρδουλα μου να βγει θετικη χωριακη,δεν τραβας κ εσυ λιγα..

παντως αν δεν μου ερθουν μεχρι την πεμπτη τοτε θα ξανα κανω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πηρα τετοια κρυαδα που δεν θελω να ξανακανω..δεν ξερω αν με καταλαβαινεις

αν υποθεσουμε οτι εκανες ωορηξια την 19 μερα και οχι την 18 που εδειξε θετικο μηπως βιαστηκες????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αν υποθεσουμε οτι εκανες ωορηξια την 19 μερα και οχι την 18 που εδειξε θετικο μηπως βιαστηκες????

το εκανα στις 27 του μηνος στις 5 το απογευμα κ σημερα ο μηνας εχει 10 αλλα ωορηξια λογικα θα εγινε την επομενη στις 28 .το εκανα νωρις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω τελος τα τεστ δεν τα ξανα αγγιζω την εφαγα καλα την κρυαδα μου!!!!!

λογικο ειναι αγαπη μου..καλυτερα χωριακη που ειναι σαφη τα αποτελεσματα,βεβαια καλο ειναι κ το ψηφιακο κλιαρ μπλου που δειχνει αν εισαι κ ποσο εβδομαδων αλλα ειναι πανακριβο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα Τζενακι μιλουσα στο τηλ σορυ!!!!!! εγω πιστευω οτι το τεστ ωορηξιας για να δειξει θα πρεπει να υπαρχει καθυστερηση τουλαχιστον 5 μερες!!! Το ψηφιακο ρε Τζενακι κανει τα ιδια λεφτα με την χοριακη που ουτως η αλλως θα πρεπει να γινει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ελα Τζενακι μιλουσα στο τηλ σορυ!!!!!! εγω πιστευω οτι το τεστ ωορηξιας για να δειξει θα πρεπει να υπαρχει καθυστερηση τουλαχιστον 5 μερες!!! Το ψηφιακο ρε Τζενακι κανει τα ιδια λεφτα με την χοριακη που ουτως η αλλως θα πρεπει να γινει

δεν ξερω τι τιμες παιζουν εκει,εδω χωριακη 15 ευρω[σαυτο ου παω εγω]κ ψηφιακο 25 .δεν κανω παντως αυριο ουτε μεθαυριο,θα περιμενω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...