Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλα κοριτσαρα, ο μικρος κοιμαται και ειπα να μπω μπας και πετυχω καμια και να!

δευτερη μερα αντιβιωσης σημερα,

τι κοιμαται, ξυπνησε χαχαχα να σε παρω τηλ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κοριτσαρα, ο μικρος κοιμαται και ειπα να μπω μπας και πετυχω καμια και να!

δευτερη μερα αντιβιωσης σημερα,

τι κοιμαται, ξυπνησε χαχαχα να σε παρω τηλ?

ναι αμε παρε!κατσε μονο να μπω μεσα γιατι ειμαι στα δυτικα διαμερισματα στο μπαλκονι!

παρε σε 2 λεπτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

το ελαβα αδερφι και θα σου στελνω, σε λιγο ομως οι πρωτες γιατι με ενα χερι κομματακι δυσκολο

IB5Vp2.png

Με συγχωρειτε που μπαινω σφηνα στο καφε σας..Αλλα αν καποια κοπελιτσα δει κατι θα μας βοηθησει παρα πολυ....

εκλαπη αυτοκινητο απο την περιοχη μενιδιου ξημερωματα 9/4 μαρκας toyota corolla 1800ts χρωμα μολυβί 5θυρο και πινακιδες ΙΒΧ 8115 μεσα υπηρχε καθισματακι αυτοκινητου,χρωματος μπλε......παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο τηλ..6944376184 κ.Μαρια και στο εμαιλ [email protected]

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα αννια,

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα ειμαι εκτος αθηνων.τι παθατε βρε παιδι μου;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Με συγχωρειτε που μπαινω σφηνα στο καφε σας..Αλλα αν καποια κοπελιτσα δει κατι θα μας βοηθησει παρα πολυ....

εκλαπη αυτοκινητο απο την περιοχη μενιδιου ξημερωματα 9/4 μαρκας toyota corolla 1800ts χρωμα μολυβί 5θυρο και πινακιδες ΙΒΧ 8115 μεσα υπηρχε καθισματακι αυτοκινητου,χρωματος μπλε......παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο τηλ..6944376184 κ.Μαρια και στο εμαιλ [email protected]

βρε αννια μου τι παθατε ρε κοπελα μου?αν δω κατι εννοειται πως θα καλεσω...ευχομαι γρηγορα να βρεθει το αμαξακι σας και να κανετε πολλες καλοκαιρινες βολτουλες

φιλια στα μικρα σου και σε σενα, οποτε μπορεσεις μπες να τα πουμε

IB5Vp2.png

καλημερα αννια,

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα ειμαι εκτος αθηνων.τι παθατε βρε παιδι μου;;

αδερφι για τσεκαρε τα μειλ σου εστειλα 3

οσο για το εκτος αθηνων χωρις να θελω να στεναχωρεσω την αννια μας το αυτοκινητο μπορει να ειναι και στα συνορα...αννια πανω απολα υγεια

IB5Vp2.png

αργησα;;;

εχω μπει στο νεο καταλογο του mothercare και χαζευω καλα ε;εχει τελεια ρουχαλακια!

566b716e1f.png?html%22

βγαινω παω στη βεραντα με τον μικρο ο οποιος το ματι γαριδα

ευζενη μου, περιμενε λιγο ακομα!!!τιποτα δεν τελειωσε ακομα!μια μεγαλη αγκαλιτσα απο μενα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αδερφι για τσεκαρε τα μειλ σου εστειλα 3

οσο για το εκτος αθηνων χωρις να θελω να στεναχωρεσω την αννια μας το αυτοκινητο μπορει να ειναι και στα συνορα...αννια πανω απολα υγεια

πλακα πλακα οντως.που καταντησαμε ρε συ;;;βουλγαρια γιναμε;

παω να κανω τσεκ τα μειλ μου!

566b716e1f.png?html%22

αδερφι;;;;

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ο μπεμπης ιδιος ο μπαμπας;;;

τι ματι ειναι αυτο καλε;;;;τον αντρα σου λεω γιατι ο μικρος ασε ματαρες κι αυτος!

εχει να καψει καρδιες στο νησι ασε!

θα ανεβει λεμε ο τουρισμος στα υψη σε λιγα χρονια!

566b716e1f.png?html%22

καλησπερα κουκλες!!! αννα τι καθαρα Δευτερα καλε? μαλλον εννοεις μεγαλη Δευτερα χαχαχαχα!!μινακι τι επαθες κουκλα γιατι ειναι χαλια το στομαχι σου???τζενη εχεις ουτως ή αλλως μια ακομη μερα για το τεστ ομως δεν καταλαβα τι εννοεις οτι μπορει να φταιει οτι τα τεστ ειναι τεστ ωορηξιας???δεν ειναι για εγκυμοσυνη???με καταμπερδεψες και ειμαι και πρωην ξανθια χαχαχαχα

εδω κοριτσια φυσαει παααααααααρα πολυ και μου την εχει δωσει δυο μερες σπιτι ωχου..χθες πηγαμε να κατεβουμε παραλια για βολτα και χαλασε το αμαξι και γυρισαμε σπιτι...τα νευρα μου κροσια και ηρθε και ενας φιλος μας σπιτι και καθοταν με τον αντρα μου στο μπαλκονι και εγω μεσα με την μπεμπα γιατι κλασικα ειχε γκρινια περα δωθε μιλαμε αφρισα απο τα νευρα!!σημερα ειμαι πιο ηρεμη .........φιλακια σε ολα τα κοριτσια εγκυουλες και μη , μανουλες και δευτερομανουλες!!!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...