Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αστερινα ωραιο ξυπνημα βρε ποιος τη χαρη σου! ηρεμησε τωρα και χαάρωσε να απολαυσεις το πρωινο σου!

τζενακι μου μπορει να ειναι νωρις ακομα βρε μην προδιαθετεις τιποτα μεχρι να τη δεις!

ασε παπακι δεν μπορεις να καταλαβεις!

εσυ τι κανεις? πως ειναι το μικρουλι σου?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα παπακι ειμαι εγω! αλλα οχι για πολυ περιμενω να ερθουν να με παρουν..

τι κανεις?

καλα ειμαι η μεση μου με ποναει παρα πολυ αλλα οχι συνεχεια.

εχτες το βραδυ πηγε μα με πιασει 2-3 φορες αλλα με το που εκανα το πρωτο αχ βαχ ερχοταν κολλητα ο καλος μου και εεβαζε το χερι του εκει που ποναω και με πιεζε και μου περνουσε μεσα σε 5 λεπτα.

αλλα θα παρω αυριο το γιατρο μου να του πω αν υπαρχει κατι αλλο νακ ανω καμια θερμαντικη που να επιτρεπεται ισως γιατι δε μπορω να παιρνω και καιθε μερα ντεπον.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ασε παπακι δεν μπορεις να καταλαβεις!

εσυ τι κανεις? πως ειναι το μικρουλι σου?

δοξα το Θεο κουκλα μου ο μπεμπουλης μου ειναι πολυ καλα!ολο τουμπιτσες κανει.

κι εγω τωρα που κανω και τη διατροφη πολυ μου αρεσει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελα ρε! αυτο ειναι προβλημα και μενα με πιανει ,αλλα οταν κουραζομαι οχι συνεχεια,αλλα μπορω να καταλαβω τι περνας! παλι καλα που σε τριβει ο αντρα σου.

να ρωτησεις τον γιατρο οπως λες! μπορει κατι να σου δωσει..

HouVp2.png

oVGVp2.png

δοξα το Θεο κουκλα μου ο μπεμπουλης μου ειναι πολυ καλα!ολο τουμπιτσες κανει.

κι εγω τωρα που κανω και τη διατροφη πολυ μου αρεσει.

αρχισα και εγω διατροφη γιατι τα κιλα οπως τα περνω δεν μου αρεσει!

τωρα για ζαχαρω δεν ξερω,γιατι την ειχα κανει πριν πολυ καιρο...

αλλα ως τωρα εχω παρει 8 κιλα! αν συνεχισω ετσι θα φτασω 30 κιλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε! αυτο ειναι προβλημα και μενα με πιανει ,αλλα οταν κουραζομαι οχι συνεχεια,αλλα μπορω να καταλαβω τι περνας! παλι καλα που σε τριβει ο αντρα σου.

να ρωτησεις τον γιατρο οπως λες! μπορει κατι να σου δωσει..

εμενα δε με ειχε πιασει ποτε μεχρι τωρα ουτε πριν την εγκυμοσυνη ουτε τωρα,με το που μπηκα στον 7ο ρε συ με τρελανε.

μου το ειχε πει βεβαια ο γιατρος οτι θα γινει καποια στιγμη γιατι ανοιγουν τα κοκκαλα της λεκανης και ανεβαινουν και λιγο τα πλευρα μας.αχ τι τραβαμε κι εμεις!

δε βαριεσαι καλα να ειναι τα παιδακια μας!

566b716e1f.png?html%22

αρχισα και εγω διατροφη γιατι τα κιλα οπως τα περνω δεν μου αρεσει!

τωρα για ζαχαρω δεν ξερω,γιατι την ειχα κανει πριν πολυ καιρο...

αλλα ως τωρα εχω παρει 8 κιλα! αν συνεχισω ετσι θα φτασω 30 κιλα!

καλα κανεις και προσεχεις λιγο αλλα μην το παρακανεις.βασικα να τρως πολυ υγειινα για το μωρακι σου αυτο ειναι το πιο βασικο.

εγω μεχρι τωρα ειχα παρει 6 κιλα αλλα μονο με 4 μερες που προσεχω εχασα μισο κιλο και ειμαι στα 5,5 μεχρι τωρα.μια χαρα πολυ το χαιρομαι να σου πω.

566b716e1f.png?html%22

ναι ρε και γω απο βλακεια τα εχω παρει και τωρα που πηγα 9 εχω παρει..

αστα..αλλα δεν φαινεται να εχω παχυνει.. εχω κανει μεγαλη κοιλια! αφουν μου λενε στον 7 εισαι? φαντασου και ειμαι στον 5.

και δεν τρωω γιατι το θελω ετσι απο βλακεια.εμενα τα φρουτα μου αρεσουν πολυ και οι σαλατες

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι ρε και γω απο βλακεια τα εχω παρει και τωρα που πηγα 9 εχω παρει..

αστα..αλλα δεν φαινεται να εχω παχυνει.. εχω κανει μεγαλη κοιλια! αφουν μου λενε στον 7 εισαι? φαντασου και ειμαι στον 5.

και δεν τρωω γιατι το θελω ετσι απο βλακεια.εμενα τα φρουτα μου αρεσουν πολυ και οι σαλατες

μην αγχωνεσαι βρε σιγα μια χαρα εισαι,

μη νομιζεις ομως και τα πολλα φρουτα παχαινουν.ασε που εγω που κανω διατροφη τωρα για σακχαρο δεν κανει να τρωω πολλα.

566b716e1f.png?html%22

σημερα ειναι τελεια μερα!

εγω θα παω για φαγητο στην πεθερα μου και μετα σπιτι..

ο αντρα μου δουλευει και ηθελα πολυ να παω θαλασσα!!!

απ'οτι καταλαβα και εσυ το ιδιο! τουλαχιστον μπορεις να περπατησεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

σημερα ειναι τελεια μερα!

εγω θα παω για φαγητο στην πεθερα μου και μετα σπιτι..

ο αντρα μου δουλευει και ηθελα πολυ να παω θαλασσα!!!

απ'οτι καταλαβα και εσυ το ιδιο! τουλαχιστον μπορεις να περπατησεις

θα το ηθελα να περπατησω αλλα ποναω μπορει να παω πιο μετα!

φαγητο στην πεθερα ε;;μια χαρα!

εγω θα φαω σαλατα με 2 βραστα αβγουλακια.

566b716e1f.png?html%22

κοριτσακι σε αφηνω ηρθαν! φιλακια τα λεμε μετα

οκ καλη ορεξη κουκλα τα λεμε οτα επιστρεψεις!μπαι!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσουδια μου

τι κανετε? κλωτσανε τα ζουζουνια ε?πονανε οι μεσουλες?υπομονη, θα εχετε τετοια ζορια απο δω και μπρος...να παρετε μαξιλαρι υμνου/θηλασμου, βολευει πολυ

ξανθηηηηηηη τι καλα που θα ειναι να ερθετε με την ιωαννα, μακαρι μετα θα βγουμε βολτα στις κουνιες να παιξουν τα αγορια τα μεγαλα, θα ειναι πολυ ωραια!

αδερφι στειλε μου το μειλ σου να σου στειλω να δεις τον ανηψουλι σου το αλανι

επιστρεφω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσουδια μου

τι κανετε? κλωτσανε τα ζουζουνια ε?πονανε οι μεσουλες?υπομονη, θα εχετε τετοια ζορια απο δω και μπρος...να παρετε μαξιλαρι υμνου/θηλασμου, βολευει πολυ

ξανθηηηηηηη τι καλα που θα ειναι να ερθετε με την ιωαννα, μακαρι μετα θα βγουμε βολτα στις κουνιες να παιξουν τα αγορια τα μεγαλα, θα ειναι πολυ ωραια!

αδερφι στειλε μου το μειλ σου να σου στειλω να δεις τον ανηψουλι σου το αλανι

επιστρεφω

καλημερα!!!αχ τι καλα παρεουλα!

ηρθε παρεουλα!

τι κανει το αδερφακι μου;;;;ολα καλα;;;

ναι τωρα σου στελνω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...