Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα δεν τον θελει........

η αληθεια ειναι οχι..κ εφυγε βριζοντας..να καπως ετσι.:mad:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακια καλησπερα τι κανετε εγω ειμαι χαλι με το στομαχι μου ουτε να κοιμηθω δεν μπορω!!!!

Ειναι αργα θα μπω αυριο μετα τις 2 ελπιζω να βρω καμια μεσα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα ,μπηκα να πω οτι εκανα το τεστακι κ πηρα μια μηδενικουρα.

παω εκκλησια θα μπω αργοτερα φιλακια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα ,μπηκα να πω οτι εκανα το τεστακι κ πηρα μια μηδενικουρα.

παω εκκλησια θα μπω αργοτερα φιλακια

periμενε ειναι νωρις ακομα! και σου ειπε η ξανθη μη το κανεις σημερα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσια.σημερα εχω πολλα νευρα! εχω προβλημα με την διπλανη μου..εχει ακουσει καμια για την παστρικοθοθωρα? αυτο ειναι και το προβλημα μου..δεν εχω αλλο τιποτα με την κοπελα! ισαι ισα που την συμπαθω πολυ..αλλα δεν ειμαι σε φαση να κανω και κολλητιλικια.

ολη νυχτα δεν εχω κλεισει ματι απο τα δικα μου η μικρη με ταλαιπωρισε..και το πρωι ειχα ενα γλυκο υπνο...και πριν προλαβω να τον χαρω! αρχησε η διπλανι να κοπαναει τα καγκελα...λαθος να τα καθαρισει ηθελε! το κανει καθε μερα ,και ειμαι σιγουρη οτι το κανει επιτηδες! γιατι θελει να πιουμε καφε..ξερει οτι αργω να ξυπνησω και με αυτον τον τροπο τα καταφερνει!μολις φτιαξω το καφεδακι μου και βγω εξω...τσα! μου ερχεται για κουβεντουλα,και μπορειτε να φανταστειτε εκεινη την στιγμη τι μου ερχεται να κανω..καλα με τον τροπο μου με ξυπναει καθε πρωι,αλλα οτι ακομα δεν ανοιγω τα ματια μου να την εχω μπροστα μου...το σπιτις της ειναι ακριβος διπλα! η βεραντες μας κανουν γαμα...

αλλα σημερα το ξαφτηλησε απο της 9 το πρωι αρχησε ...και πως αρχησε! κοπαναει μια τα καγκελα που ενιωσα εναν πονο να διαπερνα ολο μου το σωμα οταν λεμε πονο πονο και ταραχη μαζι.. ετσι δεν εχω νιωσει ποτε και δεν με πιστευεται βαλτε να κοπανισουν τα καγκελα και θα με καταλαβεται και να μην σταματαει σαν να μου λεει ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ!!!!!!! καλα ενιωσα στην κοιλια σφαξιμο...μετα ειχα συσπασεις...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ακομα δεν μπορω να ηρεμησω...

....αλλα και καθε μερα καθαρισμα? ελεος! δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα εγω καθε τριτη τεταρτη μερα θα σκουπισω βεραντες!

καλα η μικρη εχει τρελαθει μου ριχνει κατι κλωτιες....

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσια.σημερα εχω πολλα νευρα! εχω προβλημα με την διπλανη μου..εχει ακουσει καμια για την παστρικοθοθωρα? αυτο ειναι και το προβλημα μου..δεν εχω αλλο τιποτα με την κοπελα! ισαι ισα που την συμπαθω πολυ..αλλα δεν ειμαι σε φαση να κανω και κολλητιλικια.

ολη νυχτα δεν εχω κλεισει ματι απο τα δικα μου η μικρη με ταλαιπωρισε..και το πρωι ειχα ενα γλυκο υπνο...και πριν προλαβω να τον χαρω! αρχησε η διπλανι να κοπαναει τα καγκελα...λαθος να τα καθαρισει ηθελε! το κανει καθε μερα ,και ειμαι σιγουρη οτι το κανει επιτηδες! γιατι θελει να πιουμε καφε..ξερει οτι αργω να ξυπνησω και με αυτον τον τροπο τα καταφερνει!μολις φτιαξω το καφεδακι μου και βγω εξω...τσα! μου ερχεται για κουβεντουλα,και μπορειτε να φανταστειτε εκεινη την στιγμη τι μου ερχεται να κανω..καλα με τον τροπο μου με ξυπναει καθε πρωι,αλλα οτι ακομα δεν ανοιγω τα ματια μου να την εχω μπροστα μου...το σπιτις της ειναι ακριβος διπλα! η βεραντες μας κανουν γαμα...

αλλα σημερα το ξαφτηλησε απο της 9 το πρωι αρχησε ...και πως αρχησε! κοπαναει μια τα καγκελα που ενιωσα εναν πονο να διαπερνα ολο μου το σωμα οταν λεμε πονο πονο και ταραχη μαζι.. ετσι δεν εχω νιωσει ποτε και δεν με πιστευεται βαλτε να κοπανισουν τα καγκελα και θα με καταλαβεται και να μην σταματαει σαν να μου λεει ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ!!!!!!! καλα ενιωσα στην κοιλια σφαξιμο...μετα ειχα συσπασεις...

καλως ηρθες στο κλαμπ..χαχαχαχαχ η δικια μου τα κανει αυτα μερα νυχτα..κ οταν λεω νυχτα εννοω στις 4 τα ξημερωματα γκαπα γκουπα ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

periμενε ειναι νωρις ακομα! και σου ειπε η ξανθη μη το κανεις σημερα!

βγηκε καθαροτατα αρνητικο ,τι να περιμερνω ρε αν ηταν κατι θα ειχε δειξει..εκτος κ αν με αυτα τα τεστ επειδη ειναι ωορηξιας επρεπε να περιμενω..τι να πω..φευγω παω στη μαμα..μπααααιιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!

κυριακη πρωι τελεια μερα αλλα ειμαι μοναχουλα μου ο αντρουλης μου δουλευει σημερα.

ειναι καμια εδω;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βγηκε καθαροτατα αρνητικο ,τι να περιμερνω ρε αν ηταν κατι θα ειχε δειξει..εκτος κ αν με αυτα τα τεστ επειδη ειναι ωορηξιας επρεπε να περιμενω..τι να πω..φευγω παω στη μαμα..μπααααιιι

και εγω δεν ξερω ρε ευγενια. αλλα μεχρι να δεις την καταραμενη μην βγαζεις συμερασματα

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστερινα ωραιο ξυπνημα βρε ποιος τη χαρη σου! ηρεμησε τωρα και χαάρωσε να απολαυσεις το πρωινο σου!

τζενακι μου μπορει να ειναι νωρις ακομα βρε μην προδιαθετεις τιποτα μεχρι να τη δεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...