Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τι να πω και εσύ Άννα μια χαρά.Καλά δεν φταίει το μωρό έχω ευαισθησία στο στομάχι που μου βγαίνει στις εγκυμοσύνες.Μάλλον φταίει ο σίδηρος πάλι.Και την άλλη φορά μόλις έκλεισα 3 εβδομάδες μου έκανε δυσανεξία και δεν ξαναπήρα μέχρι να γεννήσω.Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δεν εχω παραπονο μονπο στην αρχη! τωρα κυρια..χαχαχαχα

η αληθεια ειναι οτι σε εχει ταλεπωρηση πολυ! δυσκολη κοπελα θα βγαλεις!!χαχαχ

genh αννα που ειστε καλε?

εδω καλεεεε μου κανει κολιπακια το νετ..τι κανεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εδω καλε δεν μας βλεπεις?...

Αυριο λεμε να βγουμε ολη η παρεα μαζι για φαγητο μιας και θα φυγω για γεννα μετα.....

χαχαχα τωρα σε ειδα! ωραια μια χαρα! μπενεις στην τελικη ευθεια..αντε με το καλο να δεις και τους δικους σου

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα τωρα σε ειδα! ωραια μια χαρα! μπενεις στην τελικη ευθεια..αντε με το καλο να δεις και τους δικους σου

Αχ ναι την τριτη παωω για nst και ελεγχο τραχηλου και καθαρα Δευτερα αριβεντερτσι ρομα.........

Παίρνω σιρόπι ferrum hausmann αυτή την φορά.Αλλά έχω δοκιμάσει σύνολο 6 σκευάσματα σιδήρου μπας και αντέχω έστω και λίγο κάποιο.

Καθαρά Δευτέρα δεν νομίζω χαχαχαχα εκτός και αν την βγάλεις όντως του χρόνου χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ειχε δηκαστηριο ο χρηστος?

του εκανε ασφαλιστικα μετρα το αγαπουλι απο πανω αλλα απορριφθηκαν...

αννα καλα κανεις κ δεν σχολιαζεις...αυτο ειναι no coment:rolleyes:

βγαινω για λιγο θελει το νετ ο αντρουλης ,αν δεν σας προλάβω καληνυχτα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παίρνω σιρόπι ferrum hausmann αυτή την φορά.Αλλά έχω δοκιμάσει σύνολο 6 σκευάσματα σιδήρου μπας και αντέχω έστω και λίγο κάποιο.

Καθαρά Δευτέρα δεν νομίζω χαχαχαχα εκτός και αν την βγάλεις όντως του χρόνου χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχα ειδες ολο μου το ειναι βροντοφωναζει πως δεν θελω να γεννησω ακομα.............χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...