Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

θυμαστε την απο πανω μου;τη εξω απο δω;..αυτη...

εκανε ασφαλιστικα μετρα του αδελφου μου για το υπογειο,οτι κ καλα μυριζει επειδη εχει μπαζωσει το παραθυρο,πηγανε στο δικαστηριο κ ελεγε μλκες οτι κατω βρωμαει σαν ψωφιος ποντικο οτι εχει σκουπιδια κ μουχλα[το ωραιο ειναι οτι ο αδελφος μου κατω εχει κανει ενα δωματιο για να παιζει μουσικη κ ντρεπεσαι να πατησεις μεσα]λεει του δικαστη..δεν μου επιτρεπουν να μπω κατω ..ειναι κλειδομενα..μετα λεει πηγα κατω κ ηταν μεσα στη βρωμια...κ πως πηγες κατω λεει ο δικαστης δεν ειπες οτι εχουν κειδωμενα;κ απο ποτε σου βρωμαει;απο το καλοκαιρι...λεει αυτος...χαχαχακ απο το καλοκαιρι τωρα σου ηρθε να κανεις ασφαλιστικα μετρα..χχαχαχ..εν τελει απορριφθηκαν..με τους γελιους

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα μου ντε και μένα μου έκανε εντύπωση τόση γλύκα Τζένη....Αύριο μη κάνεις τεστ άστο από Δευτέρα οκ;

Ναι Άννα και το δικό μου παιδί είναι ταγμένο στον ύπνο από την αρχή όπως η δικιά σου.Με τα δεύτερα τι θα κάνουμε αν έχουν άλλη άποψη...

βρε λεμε δεν μπορω να κανω καθημερινη μου βγαζει την πιστη το ''αγαπουλι''..θα το κανω αυριο κ αν δεν δειξει τπτ δευτερα βραδυ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χθες πήγα για ψώνια για το βαφτιστήρι και πήρα και του αντράκου μου φυσικά με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα και χάζευα τα κοριτσίστικα...Αχ τι ωραία που είναι...Φυσικά συγκρατήθηκα και δεν πήρα τίποτα ακόμα....Να δω μέχρι πότε.

Άστο κατευθείαν για Δευτέρα τότε μη κάνεις αύριο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζενη , Αννα , Ξανπ

γεια!

νομιζω πως το διπλανο τοπικ εχει καλυτερο ονομα Αναλ

αλλα την καλυτερη χάρη την εχει το δικο σας τοπικ

μαλλον ειστε οι πιο γλυκειες Σεξυ Μαμαδες

σε ποια αρεσει να εχει εραστή και να τις προσκυναει τα πατουσακια της

και να τις φιλαει πολλες πολλες φορες τα δαχτυλακια των ποδιων της

καθως ειναι Μαμα Αφεντρα ? για να την ξεκουραζει απτις υποχρεωσεις Μαμας που εχει

(τα εγραψα πιο περιληπτικα στο Αναλ τοπικ πριν λιγο )

[σας αρεσει το αβαταρ μου?]

Έλα μου ντε και μένα μου έκανε εντύπωση τόση γλύκα Τζένη....Αύριο μη κάνεις τεστ άστο από Δευτέρα οκ;

Ναι Άννα και το δικό μου παιδί είναι ταγμένο στον ύπνο από την αρχή όπως η δικιά σου.Με τα δεύτερα τι θα κάνουμε αν έχουν άλλη άποψη...

Θα τα στρωσουμε κι αυτα βρε...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πηρα την αδελφη μου τηλ να παω για καφε κ μου λεει καλα δεν ξερεις οτι θα παμε να καθαρισουμε το σπιτι της μαμας;ντοινκ....καλα της λεω ελα φερε κ το παιδι κ εγω θα κανω μπειπυ σπιτινκ...χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...