Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μαρη σεις?Τι κανετε?

Μπηκα μια σταλα να πω τον πονο μου!

Εμαθα κατι νεα σημερα και απο τη μια στεναχωρεθηκα κι απο την αλλη πηρα μια ικανοποιηση γιατι τελικα ολα εδω πληρωνονται!

Το στορι αφορα στην πρωην κουμπαρα μου η οποια πριν ενα χρονο χωρισε με τον κουμπαρο μου και μου τον εβγαζε τερας,αναξιο να γινει πατερας,οχι που θα κανει αυτη παιδι μαζι του και να το πει και στην πεθερα της,που δεν της πιανει το χερι οταν περπατανε,που δεν την πηγε διακοπες το καλοκαιρι γιατι ολο δουλειες εχει και ττ την νοιαζει αυτη αν εχει εξοδα η δουλεια,αυτη εχει την περιουσια της κι αναγκη δεν εχει κανενα και θα του δειξει του μ@λ@κ@ ποιος ειναι αξιος να κανει οικογενεια κι ενα σωρο αλλα κουλα χωρις καμια ουσια.

Τοτε της ειχα πει,βρε παιδακι μου την υγεια μας να χουμε κι ολα τα αλλα λυνονται με συζητηση.Αυτα που εχεις δεν ειναι προβληματα ουσιαστικα,ειναι εγωισμοι,αλιμονο σε οσους εχουν αρρωστα παιδακια,αυτοι εχουν πραγματικα προβληματα,αντε ξεκολλα και κατσε σπιτι σου με τον αντρα σου που σ εχει βασιλισσα και μην ψαχνεσαι παραπερα.

Τελος παντων χωρισανε και πριν ενα μηνα βγηκε το διαζυγιο.Εγω εκοψα επαφες μαζι της γιατι την ειχα παρει τηλ για το μνημοσυνο της πεθερας μου κι ενω μιλησαμε μια χαρα και κανονιζαμε και για καφε,ουτε στο μνημοσυνο ηρθε ουτε τηλ με πηρε κι ακομα περιμενω.

Στο μεταξυ μαθαινω οτι εχει εναν γκομενο λιγδιαρη ουτε βρακι δεν εχει στα καζινο παιζει χρωσταει σ ολο τον κοσμο κι εχει ταβερνα κι αυτη κανει τη σερβιτορα και πουλησε τα λιοστασια και ενα διαμερισμα για να ξεχρεωσει τον γκομενο γιατι εμεινε εγκυος κι ο πατερας του δικου της παιδιου δεν πρεπει να χρωσταει!

Μαθαινω επισης απο κοινους φιλους οτι εγω εκοψα μαζι της διοτι εμαθα περι εγκυμοσυνης και ζηλεψα και δεν της μιλαω!

Και λεω,πισω εχει η αχλαδα την ουρα!

Γεννησε πριν καμια δεκαπενταρια μερες παρα πολυ προωρα,το μωρακι ουτε κιλο δεν ειναι και το εχουν στην εντατικη στη θερμοκοιτιδα γιατι δεν εχει πολλες πιθανοτητες να ζησει κι αν ζησει θα ειναι διανοητικα καθυστερημενο γιατι εκτος του οτι δεν εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος αρκετα,αργησαν πολυ κι εμεινε αρκετα χωρις οξυγονο.

Σημερα την ειδε η γειτονισα σ ενα φυτωριο ψωνιζε λουλουδια και της μιλησε και μου ειπε οτι δεν εχει κοιλια,πως ηταν εγκυος?Κι ετσι απο φιλη σε φιλη εμαθα τα νεα!

Στεναχωρεθηκα για το μωρακι γιατι ειναι κριμα ενα αθωο πλασματακι να την πληρωνει για τις μ@λ@κιες της μανας του.

Απο την αλλη λεω κοιταξε να δεις πως ερχεται η Θεια Δικη για τις αδικιες και τα ψεμματα κι ολα τα σχημα που μπορει να κανει καποιος!Τελικα ολα εδω πληρωνονται.

τι να πω γιωργια μου...:(..στεναχωρεθηκα με το μωρακι..πολυ..πιστευω στο θεο κ δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει να δωσει τετοια τιμωρια..πιο πολυ γιαυτη την ψυχη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου πραγματικά σε έχω χάσει αλλά διαβάζω τα νέα σου..

Ανετάκο τώρα το είδα περαστικά του μικρού μας....Και γρήγορα να μην ταλαιπωρείται ο μπεμπάκος....Με την πρώτη ευκαιρία θα σας επισκεφτούμε σας πήραμε και δώρο αντρικό παρακαλώ και είπα και στην Ιωάννα να έρθει μαζί με τον δικό της μπέμπη να γνωριστούν τα αγόρια σας.Μακάρι να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι μαζί.

Τζένη μη μασάς όπως είδες και εγώ το έκλεισα και έφυγα το πρωί.

Σήμερα είχα πολύ χάλια μέρα.Δεν έχω κατορθώσει να μείνει τίποτα στο στομάχι όλη μέρα ότι τρώω το βγάζω.Ελπίζω να είναι τυχαίο γιατί αν με ξαναπιάσει το στομάχι αλίμονό μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ηρθα και εγω για λιγο μεχρι να ερθει ο αντρας μου να δουμε ταινια....

Γωγα μου ειναι κριμα γι αυτη την ψυχουλα να ταλαιπωρειται να παλευει τωρα για τη ζωη του αλλα και για μια ολοκληρη ζωη αργοτερα.......Αυτη τωρα τι να πω εχει παρει το μαθημα της αλλα ειναι κριμα το ξαναλεω να το παιρνει με αυτον τον τροπο......

Διαφημίσεις

Άννα καλά είσαστε;;;Ξανάρθε κανείς από εκεί;

Τζένη δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι πολύ χάλια...Ας ελπίσω ότι είχα μια κακή μέρα.

Πάντως πολύ με παιδεύει η μικρή....

μου αρεσει που το πρωι εγραψες ''προμηνυεται μια υπεροχη μερα''

η μικρη βεβαια ειχε αλλα σχεδια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ξανθη μου οχι μας εχουν αφησει ησυχους μεχρι στιγμης......Σημερα το βραδυ βεβαια ειναι το πιο δυσκολο αλλα εχει υπηρεσια ενας φιλος και θα την στησει εδω απο εξω με την μηχανη.....

Τζενη μου δεν ξερω θα φερει ο αντρας μου....Εσυ μονη σημερα?

Ξανθη μου οχι μας εχουν αφησει ησυχους μεχρι στιγμης......Σημερα το βραδυ βεβαια ειναι το πιο δυσκολο αλλα εχει υπηρεσια ενας φιλος και θα την στησει εδω απο εξω με την μηχανη.....

Τζενη μου δεν ξερω θα φερει ο αντρας μου....Εσυ μονη σημερα?

το αγαπουλι δουλευει θα ερθει σε καμια ωρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έλα μου ντε και μένα μου έκανε εντύπωση τόση γλύκα Τζένη....Αύριο μη κάνεις τεστ άστο από Δευτέρα οκ;

Ναι Άννα και το δικό μου παιδί είναι ταγμένο στον ύπνο από την αρχή όπως η δικιά σου.Με τα δεύτερα τι θα κάνουμε αν έχουν άλλη άποψη...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...