Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια δεν σας προλαβα δεν πειραζει τι να κανουμε πολυ τρεξιμο απο το πρωι παω να μαγιρεψω μετα νανι και το απογευμα οικογενιακη βολτουλα οποτε θα τα πουμε μαααλλον αυριο!!!! Αννετακι μου ευχαριστω πολυ για ολα και που με ανεχεσαι!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευζενηηηηηη καλη καλη καλη καλη καλη επιτυχια αυριο!!!

συμπεθερα, ελιωσες στον υπνο ε?κοιμησου τωρα γιατι σε καμια 10ρια μερες θα παρακαλας!!!φιλια στο εβελινακι μας και στη νυφιτσα μου!!κιττυυυυυυυυυυ παλι νυφιτσα την ειπα την νυφουλα μου χιχιχι!!!

μινακι εχω υπομονη γαιδαρας εγω γκααααααα γκαααααα γκααααααα!!!χαχαχα

τωρα να σοβαρευτουμε, μη ξαναπεις ευχαριστω, εδω ειμαστε μια οικογενεια...εγω τουλαχιστον ετσι σας νοιωθω, εσεις δεν ξερω...οποτε κομμενα τα ευχαριστω γιατι γκα!!!χαχαχα ;)

και για να μη πειτε πως παραειμαι γαιδουρα :tongue: καλο σ/κ σε ολες να περασετε καλα και σας σκεφτομαι!

α για τσεκαρετε τα μειλ σας, εχετε φωτο!!!:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τζαααααααααααααααααααα..ηρθα ξανα ειμαι σπιτακι μου μαγειρεψα σουτζουκια κ περιμενω το αγαπουλι να φαμε..

μινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ εχτες ησουν ετσι για τη μανουλα;αχ καρδουλα μου κοιτα να εισαι καλα κ δυνατη γιατι εκτος του οτι εχεις κ το φυστικακι πρεπει να εισαι καλα κ για το σπορακι που σιγουρα θα εχεις οσωνουπω..φιλακια στα μουτρακια..

αννετοοοοοοοοοοοοοοοο ευχαριστω κουκλι ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κορασιδες!

εμεις πηραμε τα αποτελεσματα της καλλιεργιας και ξεκιναμε αντιβιωση...σταφυλοκοκκος σε μεγαλη αναπτυξη...:-(:sad::-(

ceclor η αντιβιωση για 10 μερες...ελπιζω να μη μας πειραξει το φαρμακο...οι οροι και τα ρουφηγματα συνεχιζονται και ελπιζω να πανε ολα καλα...εχω σκασει λεμε...γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα, ολο αγκαλιτσες ειμασταν και χαδακια με το μωρουλι μου

αλλα ρε κοριτσια ανα 8 ωρες 1 ωρα προ φαγητου...πως ρυθμιζεται το θεμα πεινα μου λετε?που αμα πειναει ξεσηκωνει τον κοσμο...η 2 ωρες μετα...και αν ξαναπεινασει μετα απο λιγο τι κανω οεο?τον βαζω στον μαρσηπο και βγαινουμε για βολτα αλλα τα βραδυα τι γινεται?ουφ κοιταω και ξανακοιταω τα γευματα του και προσπαθω να βρω ποιες ωρες μας βολευουν αλλα μπαααααααα

το πρωι θα του δωσω στις 7 κι ελπιζω να ξυπνησει πεινασμενος στις 8 και μετα στις 3 το μεσημερι...αχ ζεβρακο μου, εισαι το καλυτερο παιδακι, βοηθησε κι εσυ να μη χασουμε τη μπαλα κι εγω θα σου παρω μπαλα για δωρακι!!!

τωρα τα ευχαριστα!πηγα στη κιττυ μας!

ειναι πολυ καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενη, ο χοντρομπιζελακος μονο χοντρος δεν ειναι χαχαχα ειναι ενα γλυκιτατο λιλιπουτιο μωρακι που μοιαζει απιστευτα στη μανουλα του(Θ...... σε επιασε στον υπνο η κιττυ μας χαχαχα) και εκλαιγε σαν γατουλης, ολο τη μανουλιτσα του κοιτουσε με λατρεια (ψυχη μου) οσο για τα πατουσακια αααααααχ...για φιλημα!!!δεν εκατσα ομως πολυ γιατι πρωτον περιμενε η δικη μου μανουλα για να φυγει για δουλεια και δευτερον δεν προλαβα να πω καλημερα σας μας βγαλανε εξω γιατι περνουσαν οι παιδιατροι...μολις τελειωσε η επισκεψη τους περιμεναν τον καθηγητη ζιβανγκο χαχαχα και ετσι αναγκαστηκα εφυγα!και ηθελα τοσο πολυ να κατσω να χαζεψω το λεχουδακι μας!!!ααααααχ να ζησει να ναι γερος και δυνατος και με το καλο στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!

και αφου αδειαζουν οι θεσεις με τις εγκυουλες γρηγορα να ξαναγεμισουν!!!

τωρα που ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι Κυριε χαρισε στα κοριτσια ευτυχια...την ευτυχια της μητροτητας!!!

annete περαστικα στον μπεμπακο και δωστου πολλα φιλακια πεταχτα :P:p

μην στεναχωριεσαι θα περασει :D

RPVCp3.png?gonw6PAb

τζαααααααααααααααααααα..ηρθα ξανα ειμαι σπιτακι μου μαγειρεψα σουτζουκια κ περιμενω το αγαπουλι να φαμε..

μινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ εχτες ησουν ετσι για τη μανουλα;αχ καρδουλα μου κοιτα να εισαι καλα κ δυνατη γιατι εκτος του οτι εχεις κ το φυστικακι πρεπει να εισαι καλα κ για το σπορακι που σιγουρα θα εχεις οσωνουπω..φιλακια στα μουτρακια..

αννετοοοοοοοοοοοοοοοο ευχαριστω κουκλι ..

τζενη ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το τεστ να ειναι καραθετικο να μην ξαναδεις για εννια μηνες την ακατανομαστη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια δεν σας προλαβα δεν πειραζει τι να κανουμε πολυ τρεξιμο απο το πρωι παω να μαγιρεψω μετα νανι και το απογευμα οικογενιακη βολτουλα οποτε θα τα πουμε μαααλλον αυριο!!!! Αννετακι μου ευχαριστω πολυ για ολα και που με ανεχεσαι!!!!!

μινακι μου σε σκεφτομαι πολυ φιλακια:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Προχτες με ρωτησε ο γιατρος ποτε θες να σε βαλω για γεννα και του ειπα του χρονου και γελαγε.......

Δεν θελωω να τελειωσει με τιποτα αυτη η εγκυμοσυνη...ειναι η πιο γλυκια περιοδος για την γυναικα και πρεπει να την ζουμε και οχι να αγχωνομαστε....αχ αχ αχ μηπως να αρχησω να συμβηβαζομαι με τα λογια του αντρα μου??????Μηπως να το ξανασκεφτω και του χρονου να παω για τριτο?????κλαψ κλαψ

αννουλα μου μαλλον σε επεισε ο αντρας σου για τριτο καλα να εισαστε

και σε βλεπω πολυτεκνη χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλησπερα περα ως περα!Εχω χασει επεισοδια λεμε!Χτες ειχα δουλειες και το βραδυ σινεμα,σημερα παλι δουλειες κι αυριο ακομη περισσοτερες γι αυτο και χαθηκα!

Τελικα η ΚΙΤΤΥ γεννησε,ετσι?

Κιττουλα να σου ζησει το μπεμπεκι να ναι γερο και καλοτυχο και συ να σαι γερη και με το καλο στο σπιτακι σας!

Και σε ολες τις υπολοιπες οτι επιθυμειτε να το χετε!

Δεν εχω διαβασει αλλα νεα αλλα ειμαι πτωμα και παω για νανι!

Φιλακια κοπελιες!

τζωρτζινα τι κανεις?ελπιζω να σε πετυχω καποιο βραδυ να τα πουμε

φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

απλα τωρα μπορω! ειμαι ποι ανετη στις κηνησεις...

αφου εχω και το χωρο ...

αλλα αγχονομαι ..ανοιξα τις ντουλαπα και ειναι γεματη ασχετα,ποτε θα τα καθαρησω κ που θα τα παω! ποτε θα ψωνησω ολα αυτα? θεε μου...

καταλαβες ολα αυτα γυρνανε στο μυαλο μου...

αστερινα τι κανεις?εκτος απο το αγχος που σε επιασε τελευταια

γιατι?ολα θα γινουν στην ωρα τους :P

μην αγχονεσαι φιλακια ελπιζω να τα πουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω,πριν λιγο ξυπνησα κ λεω να σηκωθω να πλυνω κανα πιατο ..τα εχω φορτωσει ολα στον κι κι ρικου..

φαιη σευχαριστω,ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο μηνας ολων των μελλουσων μαμαδων

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μαρη σεις?Τι κανετε?

Μπηκα μια σταλα να πω τον πονο μου!

Εμαθα κατι νεα σημερα και απο τη μια στεναχωρεθηκα κι απο την αλλη πηρα μια ικανοποιηση γιατι τελικα ολα εδω πληρωνονται!

Το στορι αφορα στην πρωην κουμπαρα μου η οποια πριν ενα χρονο χωρισε με τον κουμπαρο μου και μου τον εβγαζε τερας,αναξιο να γινει πατερας,οχι που θα κανει αυτη παιδι μαζι του και να το πει και στην πεθερα της,που δεν της πιανει το χερι οταν περπατανε,που δεν την πηγε διακοπες το καλοκαιρι γιατι ολο δουλειες εχει και ττ την νοιαζει αυτη αν εχει εξοδα η δουλεια,αυτη εχει την περιουσια της κι αναγκη δεν εχει κανενα και θα του δειξει του μ@λ@κ@ ποιος ειναι αξιος να κανει οικογενεια κι ενα σωρο αλλα κουλα χωρις καμια ουσια.

Τοτε της ειχα πει,βρε παιδακι μου την υγεια μας να χουμε κι ολα τα αλλα λυνονται με συζητηση.Αυτα που εχεις δεν ειναι προβληματα ουσιαστικα,ειναι εγωισμοι,αλιμονο σε οσους εχουν αρρωστα παιδακια,αυτοι εχουν πραγματικα προβληματα,αντε ξεκολλα και κατσε σπιτι σου με τον αντρα σου που σ εχει βασιλισσα και μην ψαχνεσαι παραπερα.

Τελος παντων χωρισανε και πριν ενα μηνα βγηκε το διαζυγιο.Εγω εκοψα επαφες μαζι της γιατι την ειχα παρει τηλ για το μνημοσυνο της πεθερας μου κι ενω μιλησαμε μια χαρα και κανονιζαμε και για καφε,ουτε στο μνημοσυνο ηρθε ουτε τηλ με πηρε κι ακομα περιμενω.

Στο μεταξυ μαθαινω οτι εχει εναν γκομενο λιγδιαρη ουτε βρακι δεν εχει στα καζινο παιζει χρωσταει σ ολο τον κοσμο κι εχει ταβερνα κι αυτη κανει τη σερβιτορα και πουλησε τα λιοστασια και ενα διαμερισμα για να ξεχρεωσει τον γκομενο γιατι εμεινε εγκυος κι ο πατερας του δικου της παιδιου δεν πρεπει να χρωσταει!

Μαθαινω επισης απο κοινους φιλους οτι εγω εκοψα μαζι της διοτι εμαθα περι εγκυμοσυνης και ζηλεψα και δεν της μιλαω!

Και λεω,πισω εχει η αχλαδα την ουρα!

Γεννησε πριν καμια δεκαπενταρια μερες παρα πολυ προωρα,το μωρακι ουτε κιλο δεν ειναι και το εχουν στην εντατικη στη θερμοκοιτιδα γιατι δεν εχει πολλες πιθανοτητες να ζησει κι αν ζησει θα ειναι διανοητικα καθυστερημενο γιατι εκτος του οτι δεν εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος αρκετα,αργησαν πολυ κι εμεινε αρκετα χωρις οξυγονο.

Σημερα την ειδε η γειτονισα σ ενα φυτωριο ψωνιζε λουλουδια και της μιλησε και μου ειπε οτι δεν εχει κοιλια,πως ηταν εγκυος?Κι ετσι απο φιλη σε φιλη εμαθα τα νεα!

Στεναχωρεθηκα για το μωρακι γιατι ειναι κριμα ενα αθωο πλασματακι να την πληρωνει για τις μ@λ@κιες της μανας του.

Απο την αλλη λεω κοιταξε να δεις πως ερχεται η Θεια Δικη για τις αδικιες και τα ψεμματα κι ολα τα σχημα που μπορει να κανει καποιος!Τελικα ολα εδω πληρωνονται.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μαλλον δεν σε προλαβα!Την κανω!Φιλακια κοπελιες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...