Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αννουλιιιιιιιι ...συγνωμη που εφυγα εχτες χωρις να πω ενα γεια αλλα οπως ξερεις εχω γρυλορουτερ κ μαλλον ο γειτονας κατεβαζε ταινια δεν εξηγηται αλλιως εχασα σημα με τη μια ..τι κανεις ;ειδα ειχες ζαλαδες εχτες.εισαι καλυτερα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην ζητας συγνωμη βρε το καταλαβα σιγα μην αρχησουμε να ζηταμε και μεταξυ μας συγνωμη ειπαμε εδω δεν παρεξηγουμε.....

χεχεχεχε..εχεις δικιο...

εισαι πανετοιμη ε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω νομιζω πως οχι.............Δεν θελω να γεννησωωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα ......γιατι καλε..χαχαχαχαχαχαχαχα.....δηλ θα ηθελες να ησουν ελεφαντινα;που η εγκυμοσυνη τους κραταει 21 μηνες:shock:;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Προχτες με ρωτησε ο γιατρος ποτε θες να σε βαλω για γεννα και του ειπα του χρονου και γελαγε.......

Δεν θελωω να τελειωσει με τιποτα αυτη η εγκυμοσυνη...ειναι η πιο γλυκια περιοδος για την γυναικα και πρεπει να την ζουμε και οχι να αγχωνομαστε....αχ αχ αχ μηπως να αρχησω να συμβηβαζομαι με τα λογια του αντρα μου??????Μηπως να το ξανασκεφτω και του χρονου να παω για τριτο?????κλαψ κλαψ

Προχτες με ρωτησε ο γιατρος ποτε θες να σε βαλω για γεννα και του ειπα του χρονου και γελαγε.......

Δεν θελωω να τελειωσει με τιποτα αυτη η εγκυμοσυνη...ειναι η πιο γλυκια περιοδος για την γυναικα και πρεπει να την ζουμε και οχι να αγχωνομαστε....αχ αχ αχ μηπως να αρχησω να συμβηβαζομαι με τα λογια του αντρα μου??????Μηπως να το ξανασκεφτω και του χρονου να παω για τριτο?????κλαψ κλαψ

ανουλα ειμαι της αποψης οτι αν εχεις τα εφοδια για να μεγαλωσεις παιδια[απο ολες τις πλευρες]κανε 10..αλλα μονο τοτε.

δε λεω..ειμαι πολυ ευτιχισμενη κ δεν θα αλλαζα τπτ αλλα καποτε κανανε παιδια ετσι...κ μετα ...επρεπε να παρουμε μονοι μας τη ζωη στα χερια μας απο τα μικρατα μας γιατι δεν ειχαμε ενα εφοδιο ,απο καπου να ξεκινησουμε...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ανουλα ειμαι της αποψης οτι αν εχεις τα εφοδια για να μεγαλωσεις παιδια[απο ολες τις πλευρες]κανε 10..αλλα μονο τοτε.

δε λεω..ειμαι πολυ ευτιχισμενη κ δεν θα αλλαζα τπτ αλλα καποτε κανανε παιδια ετσι...κ μετα ...επρεπε να παρουμε μονοι μας τη ζωη στα χερια μας απο τα μικρατα μας γιατι δεν ειχαμε ενα εφοδιο ,απο καπου να ξεκινησουμε...

Μωρε εχεις απολυτο δικιο σε αυτο και εννοειτε οτι δεν τα αραδιαζουμε ετσι τα παιδια.....μονο και μονο για να ικανοποιησουμε τους εγωισμους μας....

Διαφημίσεις

Τελος ομως με εμενα εσυ για πες μου πως εισαι???

Η αδερφη σου πως ειναι?Ποτε θα ξαναπαει να την δει ο γιατρος?

εγω καλα,αυριο ειναι το...κρας τεστ..χαχαχαχα...

η αδελφη μου ακομα ξαπλα την τριτη παει γιατρο θα δουμε εχει ακομα αιμα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Θα κανεις τεστ αυριο ή θα περιμενεις την δευτερα?

Μακαρι να εχει καλα νεα και η αδερφη σου!!!!

θα το κανω αυριο και αυτο γιατι θα ειμαι μονη μου στο σπιτι.καθε πρωι που σηκωνομαστε με το αγαπουλιλινι μου κανει σαν μη πω πως γιατι παντα αργουμε να σηκωθουμε κ δεν με αφνηνει ουτε να κατουρησω..κανει σαν υστερικος,οταν εχω περιοδο κ κ αργω πιο πολυ στην τουαλετα μου βαραει την πορτα..ασε με θελω να εχω την ησυχια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...