Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χα χα τσαμπα θα πας,απελπιστηκε ο μιλητσος,παρατησε το μαγαζι μονο του με ανοιχτο το φως κ επεσε για υπνο! Πλακα πλακα,οταν κλεισουν τα σχολεια για πασχα κανα πρωινο μπορω να ερθω. Αρκει να το κανονισουμε,αν το αφησουμε στο αοριστο ειμαι αναβλητικη.Θα παω κι εγω για ντουζακι. Η μικρη ειναι καλα. Φιλακια κ καληνυχτουδια!

καληνυχτα καλο μου, καλη ξεκουραση, την κανω κι εγω, χαιρομαι που η μικρη ειναι καλα, θα περιμενω σημα για την συναντιση!

καλε τι λες?ο μηλιτσος με κερασε κιολας τη τεκιλα μου...εκανα το τσιγαρακι μου και παω να οριζοντιωθω

νυχτααααααααααααα!!!:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα περα ως περα!Εχω χασει επεισοδια λεμε!Χτες ειχα δουλειες και το βραδυ σινεμα,σημερα παλι δουλειες κι αυριο ακομη περισσοτερες γι αυτο και χαθηκα!

Τελικα η ΚΙΤΤΥ γεννησε,ετσι?

Κιττουλα να σου ζησει το μπεμπεκι να ναι γερο και καλοτυχο και συ να σαι γερη και με το καλο στο σπιτακι σας!

Και σε ολες τις υπολοιπες οτι επιθυμειτε να το χετε!

Δεν εχω διαβασει αλλα νεα αλλα ειμαι πτωμα και παω για νανι!

Φιλακια κοπελιες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καληνυχτα ζωρζετ

και αντε να χοντρενουμε λεμεεεεεεε..οχι εγω..εσεις!!!!!!!!!!;););)

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ θα είμαι για καμιά ώρα ακόμα.Έχω έρθει από τα αξημέρωτα....

ελα,μια κ σημερα :)...τι κανεις,ο Σωτος;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το σήμερα πάει πέρασε.Αύριο θα έρθω κάνα 3ωρο πάλι και τέλος μετά.

Δουλειά έχεις σήμερα;

κουκλακι ειχα δουλειες στο μαγαζι,δε σε προλαβα γμτ.

απο τη δουλεια που φερνει χρημα στο ταμειο...μαπα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κορασιδες!

εμεις πηραμε τα αποτελεσματα της καλλιεργιας και ξεκιναμε αντιβιωση...σταφυλοκοκκος σε μεγαλη αναπτυξη...:-(:sad::-(

ceclor η αντιβιωση για 10 μερες...ελπιζω να μη μας πειραξει το φαρμακο...οι οροι και τα ρουφηγματα συνεχιζονται και ελπιζω να πανε ολα καλα...εχω σκασει λεμε...γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα, ολο αγκαλιτσες ειμασταν και χαδακια με το μωρουλι μου

αλλα ρε κοριτσια ανα 8 ωρες 1 ωρα προ φαγητου...πως ρυθμιζεται το θεμα πεινα μου λετε?που αμα πειναει ξεσηκωνει τον κοσμο...η 2 ωρες μετα...και αν ξαναπεινασει μετα απο λιγο τι κανω οεο?τον βαζω στον μαρσηπο και βγαινουμε για βολτα αλλα τα βραδυα τι γινεται?ουφ κοιταω και ξανακοιταω τα γευματα του και προσπαθω να βρω ποιες ωρες μας βολευουν αλλα μπαααααααα

το πρωι θα του δωσω στις 7 κι ελπιζω να ξυπνησει πεινασμενος στις 8 και μετα στις 3 το μεσημερι...αχ ζεβρακο μου, εισαι το καλυτερο παιδακι, βοηθησε κι εσυ να μη χασουμε τη μπαλα κι εγω θα σου παρω μπαλα για δωρακι!!!

τωρα τα ευχαριστα!πηγα στη κιττυ μας!

ειναι πολυ καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενη, ο χοντρομπιζελακος μονο χοντρος δεν ειναι χαχαχα ειναι ενα γλυκιτατο λιλιπουτιο μωρακι που μοιαζει απιστευτα στη μανουλα του(Θ...... σε επιασε στον υπνο η κιττυ μας χαχαχα) και εκλαιγε σαν γατουλης, ολο τη μανουλιτσα του κοιτουσε με λατρεια (ψυχη μου) οσο για τα πατουσακια αααααααχ...για φιλημα!!!δεν εκατσα ομως πολυ γιατι πρωτον περιμενε η δικη μου μανουλα για να φυγει για δουλεια και δευτερον δεν προλαβα να πω καλημερα σας μας βγαλανε εξω γιατι περνουσαν οι παιδιατροι...μολις τελειωσε η επισκεψη τους περιμεναν τον καθηγητη ζιβανγκο χαχαχα και ετσι αναγκαστηκα εφυγα!και ηθελα τοσο πολυ να κατσω να χαζεψω το λεχουδακι μας!!!ααααααχ να ζησει να ναι γερος και δυνατος και με το καλο στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!

και αφου αδειαζουν οι θεσεις με τις εγκυουλες γρηγορα να ξαναγεμισουν!!!

τωρα που ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι Κυριε χαρισε στα κοριτσια ευτυχια...την ευτυχια της μητροτητας!!!

καλη μου αννετουκο απο που κολλησε σταφυλοκοκκο;

ελπιζω σε μια εβδομαδα να το ξεπερασετε..

πηγες στην κιττυ μας ε; μπραβω,ελπιζω να της εδωσες φιλια κ απο μας..

βρε αννετουκω μου με εκανες κομματια..με πηραν τα ζουμια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλη μου αννετουκο απο που κολλησε σταφυλοκοκκο;

ελπιζω σε μια εβδομαδα να το ξεπερασετε..

πηγες στην κιττυ μας ε; μπραβω,ελπιζω να της εδωσες φιλια κ απο μας..

βρε αννετουκω μου με εκανες κομματια..με πηραν τα ζουμια..

καλημερα κοριτσαρα

καλε γιατι σε πηραν τα ζουμια?οτιλεω ειναι μεσα απτην καρδια μου...αμα δεν νοιωθω το βουλωνω...δεν ειμαι καλη ηθοποιος...δεν γουσταρω λεμε

τωρα οταν πηγα στην κιττυ δεν την φιλησα (τα ματσα μουτσα πεσανε απο μακρια)...μπηκα με μασκα λογω των προηγουμενων ημερων που ημουν αρρωστη, αμαρτια ειναι να αρπαξουν κανα μικροβιο μανουλα και νινι, παντωςοι χαιρετισμοι και οι χαρες μας εφτασαν στη λεχωνιτσα μας!

ο ατιμος σταφυλοκοκκος δεν ξερω απο που μας ηρθε...απο κει πουρθε εκει να ξαναπαει ο $%&^*Ο)!$$ :twisted::twisted::twisted:

παντως ειχε πλακα οταν εδωσα στον μικρο την αντιβιωση...ξυπνησε 05:45 εφαγε και 08:15 ενω κοιμοταν του ριχνω σιγα σιγα με τη συριγγα το θεογλυκο φραουλενιο φαρμακο...ξυνισε τα μουτρα του ο γλυκος μου (ουτε λεμονι να του ειχα δωσει)...για φωτογραφια ηταν χαχαχαχα

αυτα, εσυ πως εισαι?ευαισθησιες πολλες βλεπωκαι μαρεσει, μακαρι αγαπη να μαθουμε τα πιο ευχαριστα νεα!!!ειπαμε ανοιξη...μελισσουλος και μελισσουλα...πελαργοι πετανε στον ουρανο...ε καποιος ψαχνει να σου κανει ντελιβερι...μην απομακρυνεσαι μονο ε?:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

ευζενη στο τσακ δεν σε προλαβα ρε γμτ αν ειναι και εχεις κοσμο δεν πειραζει...καλη δουλεια καινα φυγεις με ταμειο γεματο..αντε γιατι θα εχεις εξοδα!!!;););)

ξανθουκω μου αντε μαναρι μου, λιιιιιιγο εμεινε...μετα ξεκουραση, βολτες και κλωτσιδια!!!1 και σημερα!

IB5Vp2.png

μινακι μου, να ζησετε να την θυμοσαστε τη μανουλα σου μωρο μου

να αναπαυεται η ψυχουλα της εκει ψηλα

τι αλλο να πω, δεν υπαρχουν λογια τετοιες στιγμες :-(

εχεις το μικρο μας φυστικακι να περνεις δυναμη και συντομα ακομα ενα :-D

σαγαπω και να θυμασαι ειμαι παντα διπλα σου!

IB5Vp2.png

καλημερα κοριτσαρα

καλε γιατι σε πηραν τα ζουμια?οτιλεω ειναι μεσα απτην καρδια μου...αμα δεν νοιωθω το βουλωνω...δεν ειμαι καλη ηθοποιος...δεν γουσταρω λεμε

τωρα οταν πηγα στην κιττυ δεν την φιλησα (τα ματσα μουτσα πεσανε απο μακρια)...μπηκα με μασκα λογω των προηγουμενων ημερων που ημουν αρρωστη, αμαρτια ειναι να αρπαξουν κανα μικροβιο μανουλα και νινι, παντωςοι χαιρετισμοι και οι χαρες μας εφτασαν στη λεχωνιτσα μας!

ο ατιμος σταφυλοκοκκος δεν ξερω απο που μας ηρθε...απο κει πουρθε εκει να ξαναπαει ο $%&^*Ο)!$$ :twisted::twisted::twisted:

παντως ειχε πλακα οταν εδωσα στον μικρο την αντιβιωση...ξυπνησε 05:45 εφαγε και 08:15 ενω κοιμοταν του ριχνω σιγα σιγα με τη συριγγα το θεογλυκο φραουλενιο φαρμακο...ξυνισε τα μουτρα του ο γλυκος μου (ουτε λεμονι να του ειχα δωσει)...για φωτογραφια ηταν χαχαχαχα

αυτα, εσυ πως εισαι?ευαισθησιες πολλες βλεπωκαι μαρεσει, μακαρι αγαπη να μαθουμε τα πιο ευχαριστα νεα!!!ειπαμε ανοιξη...μελισσουλος και μελισσουλα...πελαργοι πετανε στον ουρανο...ε καποιος ψαχνει να σου κανει ντελιβερι...μην απομακρυνεσαι μονο ε?:tongue::tongue::tongue:

αυτο με το μελισσουλο κ τη μελισσουλα μου το ειχε κανει μαθημα η αστερινα στην εφηβεια..μιλαμε για πολυ γελιο...τωρα οσο για τις ευαισθησιες μου εγω κ η γαρμπη:rolleyes:...η αληθεια ειναι γενικα ειμαι λιγο γαιδουριτσα..λες να χαλασα;

ο ζεβρακος σου πηρε καινουρια γευση γιαυτο ξυνισε μουτρακια...αχ πρεπει να ειναι πολυ γλυκας...εγω θα τον ειχα φαει...μιαμ μιαμ...οπως τρωω κ τα ανηψακια μου...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κουκλες!!!

Αννετακι μου ωχ μωρε ο γαμπρουλης μου που τον βρηκε ο σκατο σταφυλοκοκος γ@μωτο?????Να παει απο εκει που ειρθε και ακομα παρα περα........Περαστικουλια μωρε να ειναι........

Τζενακι πως εισαι κοριτσαρα μου?

Ξανθη 3 ωρες δουλειας εμειναν ακομα και τελος!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...