Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αχ Αστερινα μου εσυ 50χλμ εμενα ολοι οι δικοι μου ειναι 150χλμ μακρια......:(:(:(Οποτε σε καταλαβαινω......Ασχετο ο αντρας σου κανει την ιδια δουλεια με τον αντρα της Ανδριανης αν καταλαβα καλα.....

πω! 150? πολυ μακρυα.. και εγω σε καταλαβαινω να χαιρεσαι κ τον αδελφο σου.. ποτε παντρευεται? αυτο δεν το διαβασα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω! 150? πολυ μακρυα.. και εγω σε καταλαβαινω να χαιρεσαι κ τον αδελφο σου.. ποτε παντρευεται? αυτο δεν το διαβασα

Τον Αυγουστο παντρευεται!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Καλα ε με εχει πιασει μια ζαλη αλλο πραγμα..........

Τον Αυγουστο παντρευεται!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Καλα ε με εχει πιασει μια ζαλη αλλο πραγμα..........

Α! ωραια θα εισαι κ στον γαμο! μια χαρα! δεν υπαρχει καλυτερο απτο να υπαρχει γαμος στο σπιτι..

γιατι καλε ζαλιζεσαι?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρε κοριτσια εχω μια τρελη απορια.........Η Εβελινα ειναι πολυ κτητικο παιδι βεβαια οσο μπορουμε το εχουμε υπο ελεγχο αυτο και φοβαμαι πολυ μηπως νιωσει οτι μας χανει τωρα με την μπεμπα....και αναρωτιεμαι θα την αγαπησει οπως αγαπαω εγω τα αδελφια μου????Εχω τρελη αγωνια οχι τοσο να δω πως θα ειναι το παιδι αλλα πως θα αντιδρασει η Εβελινα και πως θα ειναι η σχεση τους.......

Α! ωραια θα εισαι κ στον γαμο! μια χαρα! δεν υπαρχει καλυτερο απτο να υπαρχει γαμος στο σπιτι..

γιατι καλε ζαλιζεσαι?

Ισως απο τον χαμηλο αιματοκριτη με πιανει μια στις τοσες Ναι ειναι τελεια η ατμοσφαιρα που υπαρχει στο σπιτι πριν τον γαμο....ειναι και ο τελευταιος που παντρευεται.....

Διαφημίσεις

αννα μου αυτο ειναι ενα λεπτο θεμα! και σιγουρα αμα δεις οτι δεν τα καταφερνεις να ζητησεις την βοηθεια ειδικου.. εγω εχω ασχοληθει πολυ με την ψυχολογια και δεν ειναι να παιζεις με την ψυχουλα ενος παιδιου...που σιγουρα θα ζηλεψει αφου ειναι και παιδακι κτητικο.

συμβουλη μου ...να εχεις πολυ στο μιλητο..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εχω μιλησει και με παιδοψυχολογο και εννοειτε πως αν δω τα σκουρα θα ζητησω βοηθεια....και απο συζητηση αλλο πραγμα μεχρι στιγμης ανυπομονει να την δει περιμενω να ζηλεψει αλλα σε λογικα ορια........Μωρε ειναι καλο παιδακι απλα ειχε συνηθησει να ειμαστε 3 στο σπιτι τωρα θα γινει νεα καταταξη των πραγματων......Και η παιδοψυχολογος μου ειπε δεν θα εχει προβλημα αλλα το σκεφτομαι συνεχεια..........

Διαφημίσεις

καλησπερα κορασιδες!

εμεις πηραμε τα αποτελεσματα της καλλιεργιας και ξεκιναμε αντιβιωση...σταφυλοκοκκος σε μεγαλη αναπτυξη...:-(:sad::-(

ceclor η αντιβιωση για 10 μερες...ελπιζω να μη μας πειραξει το φαρμακο...οι οροι και τα ρουφηγματα συνεχιζονται και ελπιζω να πανε ολα καλα...εχω σκασει λεμε...γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα, ολο αγκαλιτσες ειμασταν και χαδακια με το μωρουλι μου

αλλα ρε κοριτσια ανα 8 ωρες 1 ωρα προ φαγητου...πως ρυθμιζεται το θεμα πεινα μου λετε?που αμα πειναει ξεσηκωνει τον κοσμο...η 2 ωρες μετα...και αν ξαναπεινασει μετα απο λιγο τι κανω οεο?τον βαζω στον μαρσηπο και βγαινουμε για βολτα αλλα τα βραδυα τι γινεται?ουφ κοιταω και ξανακοιταω τα γευματα του και προσπαθω να βρω ποιες ωρες μας βολευουν αλλα μπαααααααα

το πρωι θα του δωσω στις 7 κι ελπιζω να ξυπνησει πεινασμενος στις 8 και μετα στις 3 το μεσημερι...αχ ζεβρακο μου, εισαι το καλυτερο παιδακι, βοηθησε κι εσυ να μη χασουμε τη μπαλα κι εγω θα σου παρω μπαλα για δωρακι!!!

τωρα τα ευχαριστα!πηγα στη κιττυ μας!

ειναι πολυ καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενη, ο χοντρομπιζελακος μονο χοντρος δεν ειναι χαχαχα ειναι ενα γλυκιτατο λιλιπουτιο μωρακι που μοιαζει απιστευτα στη μανουλα του(Θ...... σε επιασε στον υπνο η κιττυ μας χαχαχα) και εκλαιγε σαν γατουλης, ολο τη μανουλιτσα του κοιτουσε με λατρεια (ψυχη μου) οσο για τα πατουσακια αααααααχ...για φιλημα!!!δεν εκατσα ομως πολυ γιατι πρωτον περιμενε η δικη μου μανουλα για να φυγει για δουλεια και δευτερον δεν προλαβα να πω καλημερα σας μας βγαλανε εξω γιατι περνουσαν οι παιδιατροι...μολις τελειωσε η επισκεψη τους περιμεναν τον καθηγητη ζιβανγκο χαχαχα και ετσι αναγκαστηκα εφυγα!και ηθελα τοσο πολυ να κατσω να χαζεψω το λεχουδακι μας!!!ααααααχ να ζησει να ναι γερος και δυνατος και με το καλο στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!

και αφου αδειαζουν οι θεσεις με τις εγκυουλες γρηγορα να ξαναγεμισουν!!!

τωρα που ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι Κυριε χαρισε στα κοριτσια ευτυχια...την ευτυχια της μητροτητας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερουδια! Τι ωραια εικονα θα ηταν η κιττυ με το λεχουδι της! Αχ κι εγω η γαϊδαρα δεν εχω ερθει να σε δω ακομα αννετακι μου,αλλα μεχρι να παει φανταρος το μωρακι θαχω ερθει ελπιζω ... Περαστικα στο μωρο. Ειμαι στον καφενε διπλα κι ο συζυξ εχει βγαλει καπνους απ τ αυτια επειδη δε μπορει να ανεβασει ασμα! Χα χα ωραιο ντιτζεϋ βρηκα

ένα μήλο την ημέρα...

γεια σου μηλιτσα μου, αχ ευχαριστουμε καλο μου, η μικρη ειναι καλα τωρα?βρε μην αγχωνεσαι για την συναντιση...θα τα πουμε στο νησι εμεις!!!τωρα δεν ξερω αν ερθω διπλα για ποτο γιατι εχω εναν τρελο πονοκεφαλο που δεν λεει να περασει με τιποτα, ενα τσα θα το κανω ομως!

ευζενηηηηηηηη αρτεμης ματσας ειναι μονο ενας..η συμπεθερα μου...τωρα υπαρχει και ο δημος σταρενιος ο οποιος ειμαι εγωωωωωωωω...να ψαξεις αλλου για ρουφιανονομα χαχαχαχα αντε θα γινουμε τρεις...μετα θα ψαχνουμε τον νταρντανιαν χαχαχα

κοριτσαρες παω να δηλωσω παρον στο μπαρ και την κανω για νανι, σας φιλω γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χα χα τσαμπα θα πας,απελπιστηκε ο μιλητσος,παρατησε το μαγαζι μονο του με ανοιχτο το φως κ επεσε για υπνο! Πλακα πλακα,οταν κλεισουν τα σχολεια για πασχα κανα πρωινο μπορω να ερθω. Αρκει να το κανονισουμε,αν το αφησουμε στο αοριστο ειμαι αναβλητικη.Θα παω κι εγω για ντουζακι. Η μικρη ειναι καλα. Φιλακια κ καληνυχτουδια!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...