Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

απλα τωρα μπορω! ειμαι ποι ανετη στις κηνησεις...

αφου εχω και το χωρο ...

αλλα αγχονομαι ..ανοιξα τις ντουλαπα και ειναι γεματη ασχετα,ποτε θα τα καθαρησω κ που θα τα παω! ποτε θα ψωνησω ολα αυτα? θεε μου...

καταλαβες ολα αυτα γυρνανε στο μυαλο μου...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επλενα τα πιατα μου καλε..κ δε με λενε ουτε genaki ουτε καρφι...

το ονομα μου ειναι ...ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ...

Με συγχωρειτε αλλα αυτο το ονομα το εχω κερδησει εδω μεσα δικαιωματικα........χαχαχαχαχαχαχα

αννα μιλας με κιττυ;δωστης πολλα πολλα φιλακια,την αγαπαμε πολυ κ την σκευτομαστε .πεστης με το καλο να γυρισει σπιτι της να υσηχασει..κ να μπαινει μεσα γιατι μου ελειψε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Με συγχωρειτε αλλα αυτο το ονομα το εχω κερδησει εδω μεσα δικαιωματικα........χαχαχαχαχαχαχα

αγαπη μου βγαινουν νεα ταλεντα ..εγω:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αφου εχω και το χωρο ...

αλλα αγχονομαι ..ανοιξα τις ντουλαπα και ειναι γεματη ασχετα,ποτε θα τα καθαρησω κ που θα τα παω! ποτε θα ψωνησω ολα αυτα? θεε μου...

Μην αγχωνεσαι απο τον αλλο μηνα σιγα σιγα θα τα κανεις...εσυ εχεις και ποσα χερια εκει να σε βοηθησουν εγω δεν εχω κανεναν.....Περιμενα μηπως ερθει η μαμα μου το σουκου αλλα την χωσανε με την δουλεια ε μετα δεν πηγαινε αλλο και παρακαλεσα την φιλη μου να ερθει να με βοηθησει

Διαφημίσεις

αφου εχω και το χωρο ...

μην αγχωνεσαι βρε..κ εγω γιατι ειμαι εδω..θα ερθω κατω και θα τα φτιαξουμε ολα μαζι:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννα μιλας με κιττυ;δωστης πολλα πολλα φιλακια,την αγαπαμε πολυ κ την σκευτομαστε .πεστης με το καλο να γυρισει σπιτι της να υσηχασει..κ να μπαινει μεσα γιατι μου ελειψε

Σημερα δεν την πηρα καθολου εμπλεξα με τις δουλειες εδω δεν θυμηθηκα τα γεννεθλια του αδερφου μου και τωρα τον πηρα τηλ....Θα την παρω αυριο και θα της μεταφερω τις ευχες

Σημερα δεν την πηρα καθολου εμπλεξα με τις δουλειες εδω δεν θυμηθηκα τα γεννεθλια του αδερφου μου και τωρα τον πηρα τηλ....Θα την παρω αυριο και θα της μεταφερω τις ευχες

να τα εκαστοσησει ο αδελφουλης σου αννουλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννα μου ειμαι 50 χιλιομετρα απο πατρα...και 160 η βενζινη ..μην δεν ερθουν ουτε στην γεννα...ασε που τοτε ο αντρας μου θα ειναι φουλ δουλεια..χρονο ουτε για φαγητο! αρα ολα απο εμενα θα περασουν.. εκτος κιαν ερθει η ευγενια να μεινει καμια εβδομαδα! αν και παλι ...αν το κανει θα την χωρησει ο αντρας της,με ολα αυτα που εχει κανει τοσο καιρο! εννοω καλοσυνες! πηγαινε απο εδω και απο κει..ασε που μεχρι τοτε θα πρεπει εμεις να την προσεχουμε! οι αλλες εχουν παιδια!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

να τα εκαστοσησει ο αδελφουλης σου αννουλα

Ευχαριστωωωωωωωωω και το σκασμενο μωλις μου εστηλε φωτο με την νυφη μου να κανει προβα νυφικου.....και εγω ειμαι μακρια απο ολα αυτα...................................κλαψ κλαψ κλαψ Αχ εκλεισε ενα πολλυ πριγκιπικο νυφικο!!!!!!Ολο λεπτη δαντελα και απο μεσα βγαινει ταφτας και στην μεση εχει ενα ζωνακι με σβαροφσκι που στο πισω μερος γινεται φιογκος ο οποιος φιογκος καταληγει να ειναι η ουρα του νυφικου........απλο αλλα αυτη η λεπτομερεια στο πισω μερος ειναι ολα τα λεφτα...... αχ αχ αχ και εγω εδω στην κωλο λαμια....γκρρρρρρρρρρρρρρρρ αλλα μεγαλη δευτερα θα ειμαι εκει και θα κατσω ενα μηνα!!!!!!!Μου ειπαν οτι πηραν τα δειγματα απο προσκλητηρια και μπουμπουνιερες για να διαλεξουμε μαζι...με σκεφτοντε μωρε και χαιρομαι που εστω και τυπικα γιατι πιστευω εχουν καταληξει σε σχεδιο θελουν εστω και απο το σπιτι που θα ειμαι καθιστη να με βαλουν στην ολη διαδηκασια...........

αννα μου ειμαι 50 χιλιομετρα απο πατρα...και 160 η βενζινη ..μην δεν ερθουν ουτε στην γεννα...ασε που τοτε ο αντρας μου θα ειναι φουλ δουλεια..χρονο ουτε για φαγητο! αρα ολα απο εμενα θα περασουν.. εκτος κιαν ερθει η ευγενια να μεινει καμια εβδομαδα! αν και παλι ...αν το κανει θα την χωρησει ο αντρας της,με ολα αυτα που εχει κανει τοσο καιρο! εννοω καλοσυνες! πηγαινε απο εδω και απο κει..ασε που μεχρι τοτε θα πρεπει εμεις να την προσεχουμε! οι αλλες εχουν παιδια!!

Αχ Αστερινα μου εσυ 50χλμ εμενα ολοι οι δικοι μου ειναι 150χλμ μακρια......:(:(:(Οποτε σε καταλαβαινω......Ασχετο ο αντρας σου κανει την ιδια δουλεια με τον αντρα της Ανδριανης αν καταλαβα καλα.....

ela edv eimai... ναι την ιδια δουλεια κανει μονο που ο δικος μου ειναι καλυτερος! χαχαχα ασε τον καημενο τον εχω βαλει να σκουπισει και του εκενα παρεα! πριν λιγο ηρθε και τον εστρωσα..ευγενια μη το πεις στο θοδωρη

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...