Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε εγω μπηκα για ενα λεπτο μονο ειμαι πολυ καλυτερα απο οτι το πρωι τελειωσα και το κολλυβο συμμαζευω λιγο γιατι θα μαζευτουμε σπιτι για καφε αυριο το πρωι και θελω να τελειωσω νωρις γιατι ειναι η καρα του Αγιου Ραφαηλ εδω και θελω να παω να προσκυνησω!!!!! καλο βραδυ και καληνυχτα σιγουρα δεν θα μπω μετα φιλιαααααααααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλησπερα κοριτσαρονες,εριξα κατι υπνους..χοχοχοι..στις 8:30 σηκωθηκα.εχω κ κατι νευρα..διπλα απο μας φτιαχνεται καινουρια οικοδομη,ηρθα σημερα κ ειδα το μπαλκονι μου ολο οι τοιχοι ειναι μες τη λαδιλα..οι γλαστρες το τραπεζι μου..χαλια .ο θοδωρης μου ειπε οτι ειναι απο γερανακι,μαλλον κατι θα ανεβαζαν κ τα εχουν κανει ολα μανταρα..καθαριζε ευζενη...με τους ηληθιους...τεσπα..παω να πλυνω πιατα κ επανερχομαι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

α! εσυ εισαι μεσα δεν σου μιαλω γιατι εισαι μαρτυριαρα!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:..τι κανεις εισαι καλυτερα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ελα βρε Αστερινα ειναι νωρις ακομα.....εγω μπηκα στον μηνα μου και τελειωσα......χαχαχαχαχαχα

Στην Εβελινα ειχα αγωνια και στο τελος του 7ου τα ειχα αγορασει ολα τωρα δεν με ενοιαζε καθολου........

επλενα τα πιατα μου καλε..κ δε με λενε ουτε genaki ουτε καρφι...

το ονομα μου ειναι ...ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...