Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τα βαριεμαι ακομα και αν ειναι για εμενα..εδω ενω θελω τοσο να παρω κατι για το μωρακι ετσι για αρχη κ δεν εχω παει ακομα...

ουτε στο γαμο μου ηθελα να παγαινω αν ηταν να παει αλλη για προβα θα το προτιμουσα!!

αλλα αμα κανω αρχη θα παρω ολλο το μαγαζι.

λοιπον σε αφηνω να κανεις τα ψωνια σου παω για υπνο!!

γεια σου παπακι..

HouVp2.png

oVGVp2.png

sorry εμπλεξα με τα τηλεφωνα.

δε σας προλαβα ε;;;

πηρε τηλ η κουμπαρα μου και μου εβαλε να ακουσω το μπεμπη που ελεγε τα δικα του.χιχιχχι μια γλυκα ειναι!

καλον υπνο αστερινα!

ξανθη σε προλαβα η εφυγες για τα ψωνια;;;;που θα πας να ψωνισεις;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παω να μαγειρεψω ομελετες!πεινασα!

μπαι!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου και σενα αστερινα τωρα ξανα καταφερα να μπω αδικα εκανα τον φραπε μου χαχαχα ξυπνησε η μπουμπου χαμος επρεπε να φαει και μετα δεν ηθελε να ξαπλωσει με τπτ τωρα την εχω στο ριλαξ και της εβαλα μοτσαρτ να ακουει και σταματησε χαχχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε τζενη και λεω μ αφησαν μονη μου να μιλαω στον βροντο χαχαχα

γαιδουρες παιδι μου..τι να πεις..εγω μια χαρα τη βολεψα..σημερα δεν ειχε μαγειρεμα..θα φαμε γιγαντες απο εχτες....

τι νεα,το μικρουλακι σου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα τωρα κοιμαται και ειπα να συνεχισω εκεινον τον περιβοητο καφε ασε ξαφνικα χαλασε και ο καιρος εδω εβγαλε τρελο αερα ζεστο ευτυχως και συννεφιασε μαλλον το παει για βροχη και ετρεχα να μαζεψω ρουχα κτλ οτι να ναι μμμμμ γιγαντες ε μ αρεσει κερνα μας κανενα πιατο

xpcZp2.png

καλα τωρα κοιμαται και ειπα να συνεχισω εκεινον τον περιβοητο καφε ασε ξαφνικα χαλασε και ο καιρος εδω εβγαλε τρελο αερα ζεστο ευτυχως και συννεφιασε μαλλον το παει για βροχη και ετρεχα να μαζεψω ρουχα κτλ οτι να ναι μμμμμ γιγαντες ε μ αρεσει κερνα μας κανενα πιατο

κ μενα μου αρεσουν πολυ..αλλα....δεν ειναι για καθε μερα,το στομαχι μου εχει γινει τουμπανο..αν με πιανεις...

εδω ο καιρος τα ιδια ειναι απο εχτες,αερα πολυ κ μια ηλιο μια σννεφια ,κανει τα τελευταια τερτιπια πριν μπει για τα καλα η ανοιξη..αχ ποσο μου αρεσει η ανοιξη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ε αφου ειμαστε και παιδια της ανοιξης ειναι λογικο και εμενα ειναι η αγαπημενη μου εποχη ουτε πολυ κρυο ουτε καυσωνας ιδανικη!!! ναι οντως ειναι βαρη φαγητο για 2 μερες σερι...ο αντρας σου δεν γκρινιαξε?εγω περιμενω να αρχισει μολις ερθει και δει το σπανακορυζο χαχαχα

xpcZp2.png

ε αφου ειμαστε και παιδια της ανοιξης ειναι λογικο και εμενα ειναι η αγαπημενη μου εποχη ουτε πολυ κρυο ουτε καυσωνας ιδανικη!!! ναι οντως ειναι βαρη φαγητο για 2 μερες σερι...ο αντρας σου δεν γκρινιαξε?εγω περιμενω να αρχισει μολις ερθει και δει το σπανακορυζο χαχαχα

οχι γιατι γιγαντες φτιαχνω μια φορα το 2μηνο κ του αρεσουν οπτε δεν βγαζει κιχ..επισης του αρεσουν ολα τα λαδερα κ οταν φτιαχνω το τρωμε κ την επομενη σιγα μην πεταξω φαι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι γιατι γιγαντες φτιαχνω μια φορα το 2μηνο κ του αρεσουν οπτε δεν βγαζει κιχ..επισης του αρεσουν ολα τα λαδερα κ οταν φτιαχνω το τρωμε κ την επομενη σιγα μην πεταξω φαι..

σωπα ρε μπραβο γιατι εμενα γκρινιαζει αν τρωμε συχνα κρεας και οταν κανω λαδερα θελει και κανενα σαλαμι αερος ή κατι τελοσπαντων αλλιως γκρινιαζει...ευτυχως ειμαστε και οι δυο πολυ του ψαριου οποτε τρωμε συχνα και βρισκουμε μια μεση λυση

xpcZp2.png

τελικα για πες πως νιωθεις ?? η κυριακη κοντοζυγωνει ...

εχω αγωνια αλλα κραταω μια μεγαλη πισινη..για ευνοητους λογους..

εκει που νιωθω ναυτιες ζαλαδες πονους τραβηγματα κ οοοοολααα αυτα που προμηνυουν μια εγκυμοσυνη εκει εξαφανιζονται ολα ως δια μαγειας κ με μουτζωνω..κ ξαναερχομαι στα ισια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...