Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Παπί τέλος Ιουνίου σου είπε;

για τα επιπλα ξανθη μου;;;μου ειπε το αργοτερο 10 ιουνιου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια! ξανθη παπακι μινακι μπουκι,στην geni δεν μιλαω...γιατι ειναι καρφι...

καλημερα κουκλιτσα!!!!!!

τι κανεις;;;;ολα καλα;;το μπεμπε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εγω δεν εχω ετοιμαση τιποτα απο το δωματιο,λες να εχω κανει βαλκεια!

κι εγω μονο παραγγελιες εχω κανει αστερινα ουτε το εχω αδειασει ακομα ουτε μπογιες εχω παρει να το βαψω τιποτα.μονο που εχω παραγγειλει τα επιπλα.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κουκλιτσα!!!!!!

τι κανεις;;;;ολα καλα;;το μπεμπε;;;

καλα ρε παπακι και εμενα με ταλαιπωρει η μεση...

κατα τα αλλα καλα!

εχεις δικιο στην αργει πολυ τα πραγματα δεν εχεις αδικο ,γιαυτο τα εχεις παραγγηλει νωριτερα για να τα εχεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλα ρε παπακι και εμενα με ταλαιπωρει η μεση...

κατα τα αλλα καλα!

εχεις δικιο στην αργει πολυ τα πραγματα δεν εχεις αδικο ,γιαυτο τα εχεις παραγγηλει νωριτερα για να τα εχεις

ναι μωρε το ξερω αλλα τι να κανω;;δεν πειραζει οποτε ερθουν τωρα δεν μπορω να κανω κατι.

566b716e1f.png?html%22

Asterina είναι νωρίς ακόμα για δωμάτιο.Από τέλη Μαΐου και μετά λέω να ξεκινήσουμε βαψίματα και κάτι αλλαγές που θέλω να κάνω στο δωμάτιο της μικρής.

Τότε ξεκίνα και εσύ να ψάχνεις για κούνιες καρότσια κτλ.Και τέλη Ιουνίου να τα έχεις μια χαρά θα είναι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ειπα μηπως εχω αργησει..

απο κουνια μια χαρα την βολεψα..μια φιλη της νυφης μου γεννησε και της εστειλαν 2 κουνιες δωρο και της ειπε της νυφης αν την θελω!! παλι καλα γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβες,λευκη ειναι.. τωρα θα την δω και θα σχεδιασω πως θα ειναι και τα αλλα επιπλα η ντουλαπα ειναι κερασι..θα παρω κ μια πρασινη συρταριερα και τελειωσε χαχαχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Οπότε μια χαρά είσαστε στην ουσία θες καρότσι και τα είδη για το μωρό και είσαι κομπλέ....

Εμείς τα έχουμε όλα απλά το δωμάτιο θέλω να φτιάξω.

Και όπως διάβασες περιμένω καρπούζι μη το αρνηθείς έτσι;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οπότε μια χαρά είσαστε στην ουσία θες καρότσι και τα είδη για το μωρό και είσαι κομπλέ....

Εμείς τα έχουμε όλα απλά το δωμάτιο θέλω να φτιάξω.

Και όπως διάβασες περιμένω καρπούζι μη το αρνηθείς έτσι;;;

καρπουζι? καρπουζια!! 80 στρεμματα εχει βαλει...

και οχι να το πενεφτω αλλα εχουμε την καλυτερη ποιοτητα ...

πρωτο πραμα παρε καλε παρε :)χαχαχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Περιμένω να δοκιμάσω και θα σου πω...χαχα Περιμένω να σχολάσω σε λίγο θα πάω για ψώνια για το βαφτιστήρι και τον αδερφό του και φυσικά και για τον γιο μου...

χαρα στο κουραγιοσου να πηγαινεις για ψωνια μετα τη δουλεια!

εγω θα ξαπλωσω σημερα νιωθω καπως,ελπιζω να μην ειναι κατι..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...