Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

αχ κουκλες μου...υποφερω!!!ποναει η μεση μου αχ και βαχ ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα δεν μπορουσα να τη βολεψω με πεθανε λεμε!!!!!

μινακι μου τι επαθες;;;μη μου πεις οτι αδιαθετησες απο τωρα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εν τω μεταξυ μου εστειλε μηνυμα αυτος που εχω παραγγειλει τα επιπλα του μπεμπη και μου ειπε οτι η συρταριερα και η ντουλαπα θα ερθουν τον ιουνιο τελευταια στιγμη να παρει πολυ στεναχωρηθηκα.κι οχι οτι θα τα χρειαστω νωριτερα αλλα αν γινει κατι και ερθουν ακομα πιο αργα;αυτα δε μου αρεσουν εμενα να παρει...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε που πηγατε ολες τωρα που ποναααααααααααααααααω!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπί μην αγχώνεσαι θα έρθουν.Ας είναι και τον Ιούνιο.

καλημερα ξανθουλι τι κανεις;;;

μωρε ναι απλα ειμαι λιγο της οργανωσης και τα θελω ολα ετοιμα καιρο πριν αλλα δεν πειραζει.ολα καλα!

αχ ποναει το μεσουλι μου!

566b716e1f.png?html%22

εδω ειμαι κοριτσια οχι δεν αδιαθετησα αλλα δεν ειμαι καλα!!!!! σορυ θα σας πω αλλη ωρα δεν μπορω τωρα δεν ειμαι καλα

ελα βρε μινακι μου μας ανησυχεις αλλα οποτε νιωσεις εσυ καλα.ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο.

566b716e1f.png?html%22

Για την μέση δεν έχω καμία συμβουλή.Κοίτα παπί είσαι της οργάνωσης αλλά η ντουλάπα και η συρταριέρα δεν είναι και τα άμεσα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις εκτός αν δεν έχετε άλλη ντουλάπα σπίτι (πλάκα κάνω)Αν ήταν η κούνια σε καταλαβαίνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Για την μέση δεν έχω καμία συμβουλή.Κοίτα παπί είσαι της οργάνωσης αλλά η ντουλάπα και η συρταριέρα δεν είναι και τα άμεσα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις εκτός αν δεν έχετε άλλη ντουλάπα σπίτι (πλάκα κάνω)Αν ήταν η κούνια σε καταλαβαίνω.

πλακα πλακα δεν εχω καθολου χωρο γι αυτο πηρα ντουλαπα κι οχι μονο συρταριερα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ηρθα εκανα σπαγκανοριζο που λεει και η ανηψια μου και μετα εκανα και ενα περιποιημενο φραπε και καθομαι χαλλλαρα που λεμε και εδω στην σαλονικα στο μπαλκονακι μου με θεα ολη την πολη και το απολαμβανω μεχρι να ξυπνησει η μικρη να φαει και να τρεχω μετα πανικοβλητη χαχαχαχα

xpcZp2.png

καλως την μπουκι!

ελα να ξεκουραστεις λιγο!

566b716e1f.png?html%22

μινακι μου για την μανουλα σου ??? συγκινηθηκες???? οταν νιωσεις καλυτερα μπες να μας πεις τι επαθες το ξερεις οτι ειμαστε εδω η μια για την αλλη τοοοσο καιρο πια!!!! παπι μου μην μασας μια χαρα στην ωρα σου θα γεννησεις και θα εχουν ερθει και τα επιπλακια μεχρι τοτε!!αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ?? τζενη τζενη τι σοι cyber τζανκυ εισαι αν δεν ψωνιζεις απο το διαδικτυο εεεεεεε??? αισχος !!!χαχαχαχα και εμεις παντως κανουμε αρκετες αγορες μεσω ιντερνετ...μικροπραγματα βεβαια αλλα συμφερει

xpcZp2.png

μινακι μου για την μανουλα σου ??? συγκινηθηκες???? οταν νιωσεις καλυτερα μπες να μας πεις τι επαθες το ξερεις οτι ειμαστε εδω η μια για την αλλη τοοοσο καιρο πια!!!! παπι μου μην μασας μια χαρα στην ωρα σου θα γεννησεις και θα εχουν ερθει και τα επιπλακια μεχρι τοτε!!αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ?? τζενη τζενη τι σοι cyber τζανκυ εισαι αν δεν ψωνιζεις απο το διαδικτυο εεεεεεε??? αισχος !!!χαχαχαχα και εμεις παντως κανουμε αρκετες αγορες μεσω ιντερνετ...μικροπραγματα βεβαια αλλα συμφερει

εχω 8 ιουλιου μπουκι μου ναι μια χαρα θα εινα τα πραγματα στην ωρα του μωρε απλα ηθελα λιγο να γκρινιαξω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...