Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δύσκολα χωρίς βοήθεια....τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν λίγο...

Ασε Ερη μου η Εβελινα πριν καν σαραντησει οτι δουλεια εξωτερικη ειχα μαζι μου την επαιρνα...το ιδιο θα γινει και τωρα μονο που θα ειμαι σε καλυτερη περιοδο με καλυτερο καιρο Τι να κανουμε??? Θα ξεπεταχτουν μωρε και μετα θα κοιταξω και εμενα....;););)

Γεια σου Αννούλα!Και εγώ θα βγω σε λίγο γιατί έχω πολλές δουλειές και δεν θα προλλάβω μετά....!!!Απόλαυσα πάντως το καφεδάκι μου μαζί σας....Σαββατοκύριακο δεν με βλέπω να μπαίνω οπότε από Δευτέρα πάλι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ασε Ερη μου η Εβελινα πριν καν σαραντησει οτι δουλεια εξωτερικη ειχα μαζι μου την επαιρνα...το ιδιο θα γινει και τωρα μονο που θα ειμαι σε καλυτερη περιοδο με καλυτερο καιρο Τι να κανουμε??? Θα ξεπεταχτουν μωρε και μετα θα κοιταξω και εμενα....;););)

Όντως πολύ καλή εποχή για γέννα...Ενώ εγώ κλείστηκα μέσα με τα κρύα...Από εδω και πέρα όμως θα αρχίσουμε τις εξομήσεις!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ξανθη ηθελε η αστερινα να δει φωτο σου κ δεν μπορει γιατι δεν την εχεις ..σε εχει... κανει φιλη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εντάξει Τζένη θα της στείλω τώρα αίτημα φιλίας.Μιλήσαμε χθες κανένα μισάωρο στο είπε;Έχει whats up χαχα...Όχι σαν εσένα...

το ξερω μου το ειπε...μου λεει..με πηρε η ξανθη και μιλησαμε ουουουο πολυ ωρα και με ρωτησε για ολους..αφου αισθανομουν οτι μου περνανε συνεντευξη..χαχαχαχαχα..της λεω θα της το πω...κ μου λεει οχι οχι μην της το πεις καλε μπορει να παρεξηγηθει..χαχαχαχ εμενα μου αρεσε που με πηρε..εχει και μια γλυκια φωνη..

τωρα αυτο για το whats up γιατι μου το ειπες για να βαλω τα κλαματα;:rolleyes:..μαρη θα παρω κ θα σε πρηζω ολη μερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι τραγουδι πιτυχα στην τηλεοραση..

μη σας λεω μη μιλατε το κοριτσι μου κοιμαται μεσα στη δικη μου αγκαλια...αρε σαββιδακη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και κανουν κ πολυ αρμονικο προγραμμα..αμεσως μετα...

βαζω μια φωτια.ωπα..σε ολα τα παλια.ωπα..χαχαχαχαχ...ερε τα νουμερα..χαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοίτα εγώ από την χθεσινή κουβέντα συγκράτησα τα καρπούζια....Τυχαίο;;;Δεν ξέρω τι θα κάνετε ένα πρώτης παραγωγής θα μου το στείλετε...χαχαχα. Εν τω μεταξύ δεν το κατάλαβα ότι την ρώτησα για όλες και για όλα...χαχαχα Εμ τι σόι πρέπει να ασκώ την ανακριτική και καμιά φορά να θυμάμαι τι έμαθα τι στο καλό...χαχαχα

Όσο για την φωνή άστο όλοι μου λένε ότι έχω εκνευριστική, τσιριχτή φωνή αφού της φάνηκε γλυκιά πάω πάσο....

Να πάρεις κυρία μου να πάρεις.Εσένα δεν σου φέρνουν για προώθηση πακέτα whats up;

Άσχετο τον Σαββιδάκη που τον θυμηθήκαν καλέ;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοίτα εγώ από την χθεσινή κουβέντα συγκράτησα τα καρπούζια....Τυχαίο;;;Δεν ξέρω τι θα κάνετε ένα πρώτης παραγωγής θα μου το στείλετε...χαχαχα. Εν τω μεταξύ δεν το κατάλαβα ότι την ρώτησα για όλες και για όλα...χαχαχα Εμ τι σόι πρέπει να ασκώ την ανακριτική και καμιά φορά να θυμάμαι τι έμαθα τι στο καλό...χαχαχα

Όσο για την φωνή άστο όλοι μου λένε ότι έχω εκνευριστική, τσιριχτή φωνή αφού της φάνηκε γλυκιά πάω πάσο....

Να πάρεις κυρία μου να πάρεις.Εσένα δεν σου φέρνουν για προώθηση πακέτα whats up;

Άσχετο τον Σαββιδάκη που τον θυμηθήκαν καλέ;;;

καρπουζι θα σου στειλουμε ΑΑ!!!!..

οσοι σου λενε οτι εχεις τσιριχτη φωνη σου λενε βλακειες..εχεις γλυκια φωνη..αν μπει μεσα κ δει οτι στο ειπα θα με παρει τηλ κ θα μου πει..τι πηγες κ ειπες μωρη ..δεν σου ειπα να μην πεις τπτ;χαχαχαχα..

δεν εχω καρτρς κ συνδεσεις στο μαγ..ειχα καποτε αλλα ειναι φολα θα σου εξηγησω καποια αλλη στιγμη...

ελα μου ντε που τον θυμηθηκαν τον σαββιδακη..ααα τι θυμηθηκα..η αντριανη οταν ηταν πιτσιρικα ηταν ερωτευμενη με αυτον...χαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και το συγκεκριμενο τραγουδακι θα μπορεις να το τραγουδας στην πριγγκηπισσα σου σε 3 μηνες..αχχχχχχχχχχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και το συγκεκριμενο τραγουδακι θα μπορεις να το τραγουδας στην πριγγκηπισσα σου σε 3 μηνες..αχχχχχχχχχχ

και η κιττυ θα τραγουδαει στο δικο της:το χοντρομπιζελι χορευει τσιφτετελι χορευει τσιφτετελι στο χορο των μπιζελιων..:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Στο είπα γιατί στη μάμι μου στο περίπτερο της πάνε συνέχεια πακέτα σύνδεσης δωρεάν για προώθηση...

Αστερίνα μη μασάς αν ήταν να παρεξηγούμαι με τέτοια θα το είχατε καταλάβει.

Και τα κολοκυθάκια χτυπάνε παλαμάκια πάνω στην πρασινάδα και πάνω στο γκαζόν.Με ένα πράσινο καινούριο παπιγιόν ξεκινώ για το χορό των μπιζελιών....Α είναι το αγαπημένο μου από την Λιλιπούπολη.Του γιου του αρέσει ο δράκος και το μεσ΄το μουσείο...3500 κιλά πάντως μια χαρά είναι ο γιος της δεν τον λες χοντρό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...