Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

το πιο κουλο ειναι οτι εχει ανοιχτα φρυδια..χαχαχαχ

Ετσι ηταν και η Εβελινα με μαυρα μαλια και ξανθα φριδια τωρα ειναι καστανη και οταν της τα πιανω απο μεσα εχει ξανθες τουφες σαν ανταυγες......Εχω φαει και κραξιμο απο μια γιαγια γιατι του βαφω λεει τα μαλια......μπουχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααα μπηκα για δεκα λεπτα μονο μεχρι να ερθει η φιλη μου να με βοηθησει με τα τελευταια....

Καλε βγαλε το παιδι εξω να το δει λιγος ηλιος και να το χτυπησει καθαρος αερας και οταν σου λενε κατι απαντα ναι εγω το κρυωσα δικο μου δεν ειναι?

Καλημέρα Αννούλα!Θα το βγάλω....κρίμα δεν είναι να μένει κλεισμένο μέσα;

Ποιά τελευταία;Ρουχαλάκια σιδερώνετε;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Δεν καταλάβατε μέχρι τον Αύγουστο θα κοιμάμαι το πρωί μετά το μωρό όλο και θα ξυπνάει και δεν θα κοιμάμαι τα 12ωρα με τον γιο.Στην δουλειά θα ξαναγυρίσω 6 Νοεμβρίου 2012 πρώτα ο θεός....

Έρη 7 πιάνω δουλειά και είναι μακριά από το σπίτι πρέπει 6.15 το πολύ να έχω φύγει.Μέχρι να σηκωθώ να πιω χάπια να φάω να κάνω ντουζ περνάει η ώρα.

Τζένη εδώ σε μας μόλις δουν θετικό τεστ δεν ξαναπατάνε για δουλειά.Εγώ την Δευτέρα μπαίνω στον 6 και μου είπε η τμηματάρχης νωρίς δεν φεύγεις και της απάντησα και πολύ κάθισα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ετσι ηταν και η Εβελινα με μαυρα μαλια και ξανθα φριδια τωρα ειναι καστανη και οταν της τα πιανω απο μεσα εχει ξανθες τουφες σαν ανταυγες......Εχω φαει και κραξιμο απο μια γιαγια γιατι του βαφω λεει τα μαλια......μπουχαχαχαχαχα

α καλάααα.....χαχαχα!Αυτές οι γιαγιάδες δεν παίζονται....Και εγώ όταν πάω στο χωριό του άντρα μου ακούω διάφορα...με μερικά γελάω με άλλα νευριάζω...ό,τι θέλεις λένε...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Δεν καταλάβατε μέχρι τον Αύγουστο θα κοιμάμαι το πρωί μετά το μωρό όλο και θα ξυπνάει και δεν θα κοιμάμαι τα 12ωρα με τον γιο.Στην δουλειά θα ξαναγυρίσω 6 Νοεμβρίου 2012 πρώτα ο θεός....

Έρη 7 πιάνω δουλειά και είναι μακριά από το σπίτι πρέπει 6.15 το πολύ να έχω φύγει.Μέχρι να σηκωθώ να πιω χάπια να φάω να κάνω ντουζ περνάει η ώρα.

Τζένη εδώ σε μας μόλις δουν θετικό τεστ δεν ξαναπατάνε για δουλειά.Εγώ την Δευτέρα μπαίνω στον 6 και μου είπε η τμηματάρχης νωρίς δεν φεύγεις και της απάντησα και πολύ κάθισα...

Α ακόμα πιο τέλεια....!!!!!Τί δουλειά κάνεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Έρη πάρε την μικρή και πηγαίνετε βόλτα δεν θα κρυώσει περισσότερο ίσα ίσα καλό θα της κάνει θα περάσει και η ώρα σας.Στο δημόσιο είμαι Έρη προγραμματίστρια, έχω τελειώσει πληροφορική και φτιάχνω εφαρμογές εσωτερικές για το υπουργείο μας μόνο.

ξανθουκω μο κουκλα μου το καταλαβαμε βρεεεεεεεε..

οσο για το αλλο το εχω ακουσει κ αλλου..μολις διαπιστωσουν οτι ειναι εγκυος πανε ενα χαρτι που λεει οτι ειναι εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου κ δεν ξαναπατανε..εσυ μαλλον πιαστηκες λιιιιιιγο κοροιδο...θα μπορουσες να παρεις χαρτι απο το γιατρο σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έρη πάρε την μικρή και πηγαίνετε βόλτα δεν θα κρυώσει περισσότερο ίσα ίσα καλό θα της κάνει θα περάσει και η ώρα σας.

οκ κορίτσια...απόφαση ελήφθη....!!!!Θα παμε βολτίτσα!!!:cool:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τζένη ήθελα και ήρθα για δουλειά.Δεν περνάει η μέρα όλο το καιρό σπίτι.Ήταν και χειμώνας και δεν μπορούσαμε να γυρνάμε.Τώρα ανοίγει ο καιρός και θα περάσουμε καλά.

Άσε που όταν κάθομαι είμαι 250 ευρώ μείον δεν συμφέρει.Αλλά πλέον με την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε στη δουλειά δεν λέει να κάτσω άλλο.Σταμάτησα και τον μικρό από τον παιδικό 150 ευρώ κέρδος βάλε βενζίνες και αττική οδό στα ίδια έρχομαι.

Διαφημίσεις

Έρη πάρε την μικρή και πηγαίνετε βόλτα δεν θα κρυώσει περισσότερο ίσα ίσα καλό θα της κάνει θα περάσει και η ώρα σας.Στο δημόσιο είμαι Έρη προγραμματίστρια, έχω τελειώσει πληροφορική και φτιάχνω εφαρμογές εσωτερικές για το υπουργείο μας μόνο.

Πω πω δύσκολο ακούγεται αυτό....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τζένη ήθελα και ήρθα για δουλειά.Δεν περνάει η μέρα όλο το καιρό σπίτι.Ήταν και χειμώνας και δεν μπορούσαμε να γυρνάμε.Τώρα ανοίγει ο καιρός και θα περάσουμε καλά.

Άσε που όταν κάθομαι είμαι 250 ευρώ μείον δεν συμφέρει.Αλλά πλέον με την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε στη δουλειά δεν λέει να κάτσω άλλο.Σταμάτησα και τον μικρό από τον παιδικό 150 ευρώ κέρδος βάλε βενζίνες και αττική οδό στα ίδια έρχομαι.

Ξανθή όλο αυτό τον καιρό που ήσουν έγκυος και δούλευες οδηγούσες εσύ τόσο μεγάλη απόσταση;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

οκ κορίτσια...απόφαση ελήφθη....!!!!Θα παμε βολτίτσα!!!:cool:

Το καλυτερο που εχετε να κανετε εμενα η παιδιατρος μου λεει αν το παιδι δεν εχει πυρετο να το βγαζω εξω στον ηλιο.....αρκει να προσεχω να μην ιδρωσει.....

Ξανθη μου εσυ εισαι απο τις τυχερες...εγω βεβαια ακομα πιο τυχερη αλλα το κανω γιατι δεν εχω καμια βοηθεια.....

Ακούγεται δύσκολο δεν είναι.Αν κάνεις μία μετά είναι όλες πάνω κάτω το ίδιο....Σε σημείο που μετά από τόσα χρόνια που κάνω το ίδιο να βαριέμαι γιατί ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω και το κάνω σαν αγγαρεία.Καμιά πρόκληση καθόλου αναζήτηση όλα έτοιμα....

Ναι εγώ οδηγώ και ανεβοκατέβαζα και το παιδί 18 κιλά στο κάθισμα....Βασικά να πω όμως ότι δεν με ενοχλεί η οδήγηση.

Άννα ναι είμαστε τυχερές από άποψη άδειας.Άλλα είναι που κάνουν την δουλειά δύσκολη.Παλιότερα που πήγαινα και γήπεδο και μέτρα έξω ήταν επικίνδυνο...Τώρα κάτι ο βαθμός μου που έχω ανέβει κάτι ότι έχω παιδί με σώζει λίγο.Αλλά στα πλαίσια των αναγκών της υπηρεσίας πάντα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...