Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

την πρωταλια !! τωρα να δω αν θα μου κλεισουν κιολας! γιατι περνω τηλ αλλα δεν το σηκωνει κανεις.

εσυ τι κανεις??

καλά είμαι:P

ανυπομονώ να παω να αρχίσω πλυσιματα κ σιδερώματα , στα ρουχαλάκια μας

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινάκι κ Τζενάκι .....για βάλτε μπρος για τις κορες.....γιατί σας τρώμε λάχανο

εχουμε κ στην Αστερία , με τους 2 παίδαρους

εγω εχω μια κορακλα!!!! δεν θα με χαλασει αλλη μια αλλα ουτε κι ο γιος!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια. πηγα εχθες στον γιατρο και εχουμε αγορακι κατα 90% τωρα στην β θα ξερουμε σιγουρα.

ειμαι πολυ χαρουμενη που εμαθα επιτελους ,ειχα απογοητευτη νομιζα οτι θα το μαθαινα στην γεννα..

μπραβο Ρουλα αντε και μετα την β επιπεδου τα ψωνιαααααααααα:):)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλά είμαι:P

ανυπομονώ να παω να αρχίσω πλυσιματα κ σιδερώματα , στα ρουχαλάκια μας

μου κολλαει απο το πρωι δεν μπορω να μπω κ τωρα καν ει παλι νερα.

αντε με το καλο!! περασε ο καιρος!

ενας μηνας και κατι...και θα κρατας στην αγκαλια σου το ζουζουνακι σου..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εμενα ξεκινησε η μαμα μου τα επλυνε και τωρα τα σιδερωνει...αλλα μου ειπε οτι εχω τοσα πολλα που αν φοραει 3 την ημερα και δεν πλενω καθολου την φτανουν την μπεμπα τοσα ρουχα.......και δεν εχω αγορασει τιποτα....

Εμενα ξεκινησε η μαμα μου τα επλυνε και τωρα τα σιδερωνει...αλλα μου ειπε οτι εχω τοσα πολλα που αν φοραει 3 την ημερα και δεν πλενω καθολου την φτανουν την μπεμπα τοσα ρουχα.......και δεν εχω αγορασει τιποτα....

αχ τι καλα εγω δεν εχω τιποτα απο την δικια μου τα εδωσα ολα στην ανηψια!!!!!!:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

της εστειλα πμ αννετακι μου!!!!!

το ανηψουδι μου ταλαιπωρηθηκε το καμαρι μου τελικα με το θερμομετρο τι εκανες εβγαλες ακρη?????

α οκ, της εστειλα κι εγω δεν πειραζει

Καλως την συμπεθερα.

Βρε απο ηλεκτρονικα θερμομετρα δεν ξερω τιποτα για να σου απαντησω....

Αλλα σου ειπε οτι μπορεις να βαλεις χαμομηλι στο εμβολιο?Εμας μας το ειχε απαγορεψει ρητα μονο λουμινονερο οσο για την κοκκινιλα θα φυγει μην σκας

ναι μου ειπε για χαμομηλι αλλα δεν πηρα και αλουμινονερο γμτ και που να στελνω τον αλλο να ψαχνει..θα με βρισει γιατι εχθες ημουν στο φαρμακειο

απύρετος ετσι ? μπράβο στον μπεμπούλη:P:p

ευχαριστούμε :P:p ηρθαν , τα εχουμε σπίτι.....:tongue::tongue::tongue:

θυμάσαι που σου ελεγα , κοιτα μην μπεις στην κουνια να κοιμηθείς ?

εε...ηρθε η σειρά μου.......χαχαχαχαχαχ

εννοείται , του λεω μαζί θα τον πλενουμε ......

θα φερω μπλοκ να κρατησω σημειώσεις....γιατι δεν εχω παρει τιποτα απο αυτά

τωρα motherbaby , δεν θα ξαναπαω...ειναι μακριά , δεν οδηγώ πια , αλλά κ σαν συνοδηγός τραντάζομαι με τους καταπληκτικους μας δρομους...:shock::shock:

θα κοιταξω εδω

απυρετος η εγω δεν πηρα χαμπαρι...παντως τη νυχτα μου κοιμηθηκε ενα τετραωρο οποτε λογικα ηταν μια χαρα

να φερεις οτι θελεις και αμα θες κατι απο mother baby να μου πεις να στο παρω που ειναι πολυ κοντα μου, με τα ποδια πηγα την αλλη φορα

θυμαμαι θυμαμαι...ειδες κοριτσακι?οτι κοροιδευεις το λουζεσαι χαχαχα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μινακι γερο παιδακι το λεμε κ το ξανα λεμε.πριν λιγες μερες εμαθα για μια κοπελια οτι ειχε το συνρομο.. αχ παναγια μου μακρια και απο τον εχθρο μου.

αννα και εσυ εφτασες στο τελος! αντε να φευγουν οι παλιες... καινουριες τωρα...

ευγενια.... βαλτον κατω!!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

α πολυ ωραια!!!! τουλαχιστον απο ρουχα εχεις ξενοιασει

Μονο για τα πρωτα γιατι καλοκαιρινα εχω μονο μεγαλα για χρονιαρικο αφου και η Εβελινα και η ανηψια μου γεννηθηκαν αρχες φθινοπωρου....οποτε οτι θα μου φερνουν θα παιρνω καλοκαιρινα

μινακι γερο παιδακι το λεμε κ το ξανα λεμε.πριν λιγες μερες εμαθα για μια κοπελια οτι ειχε το συνρομο.. αχ παναγια μου μακρια και απο τον εχθρο μου.

αννα και εσυ εφτασες στο τελος! αντε να φευγουν οι παλιες... καινουριες τωρα...

ευγενια.... βαλτον κατω!!!!

ναι αυτο εννοειται γερο πανω απο ολα και να κατουραει ορθιο χαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχα και λιγη πλακιτσα γιατι με τοσα που ακουμε!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...