Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τελευταία καθημερινή να πω καλύτερα γιατί θα έρθω και Σάββατο και Κυριακή αλλά από 3 ώρες μόνο....

Αχ ναι θα περάσουμε σούπερ με τον γιο μου όλο βόλτες θα είμαστε.....Και τέλος το ξύπνημα από τις 5.30 κάθε μέρα....Τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο...

τι κριμα...μονο μεχρι τον αυγουστο...αχ ξανθη μου τι τραβας κ συ..

να σε ρωτησω γιατι σε τραβολογανε..δεν σε βλεπουνε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελευταία καθημερινή να πω καλύτερα γιατί θα έρθω και Σάββατο και Κυριακή αλλά από 3 ώρες μόνο....

Αχ ναι θα περάσουμε σούπερ με τον γιο μου όλο βόλτες θα είμαστε.....Και τέλος το ξύπνημα από τις 5.30 κάθε μέρα....Τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο...

5.30;;;;;;Γιατί τόσο νωρίς;Είναι μακρυά η δουλειά σου;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

τι κριμα...μονο μεχρι τον αυγουστο...αχ ξανθη μου τι τραβας κ συ..

να σε ρωτησω γιατι σε τραβολογανε..δεν σε βλεπουνε...

Καλά είναι μέχρι τον Αύγουστο....Υπάρχουν κοπέλες που δεν μπορούν να λείψουν πάνω από 40 μέρες με τίποτα....γενάνε και μετά από λίγες εβδομάδες επιστρέφουν...Η κουνιάδα μου έτσι έκανε...Ευτυχώς είχε βοήθεια...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Πολύ καλύτερα!!!!Βήχει ακόμα αλλά έχει συνέλθει πολύ.....!!!!!Μόνο που δεν πολυτρώει...Ισως είναι ακόμα ταλαιπωρημένη...Πάντως πάμε καλύτερα...Αν κάνει καλό καιρό λέω να τη βγάλω και λίγο έξω σήμερα....με προσοχή πάντα!Εσύ καλά;

εφοσον εχει καλη μερα μπορεις να τη βγαλεις καλο θα της κανει,εγω μια χαρα,εχτες ηρθα για δουλεια κ με περιμενε μια εκπληξη στο μαγαζι...ειχε ερθει η αντριανη με τη νταφλουκω...τη ρουφηξα:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εφοσον εχει καλη μερα μπορεις να τη βγαλεις καλο θα της κανει,εγω μια χαρα,εχτες ηρθα για δουλεια κ με περιμενε μια εκπληξη στο μαγαζι...ειχε ερθει η αντριανη με τη νταφλουκω...τη ρουφηξα:D

Ααααα!Τι τέλεια έκπλήξη!!!!!Φαντάζομαι φιλιά που θα έπεσαν....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι μέχρι τον Αύγουστο....Υπάρχουν κοπέλες που δεν μπορούν να λείψουν πάνω από 40 μέρες με τίποτα....γενάνε και μετά από λίγες εβδομάδες επιστρέφουν...Η κουνιάδα μου έτσι έκανε...Ευτυχώς είχε βοήθεια...

γιατι καλε εγω τι θα κανω;με βλεπω στο μαγ πριν τις 40 μερες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ααααα!Τι τέλεια έκπλήξη!!!!!Φαντάζομαι φιλιά που θα έπεσαν....!!!!!

τη ρουφηα σου λεω..κ τσακωνομουνα με τον αντρα μου..αστο το παιδι χριστιανη μου το κοκκινησες...μου ελεγε..αχαχαχαχαχαχ..αχ... εχει μεγαλα σχιστα ματια κ μαυρα πυκνα μαλλια..ιδιο ο πατερας της,τελεικα ειχε δικιο η αντριανη που ελεγε οτι την επιασε στον υπνο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γιατι καλε εγω τι θα κανω;με βλεπω στο μαγ πριν τις 40 μερες..

Γι αυτό σου λέω μια χαρά είναι η Ξανθή...Εγώ θα επιστρέψω από Ιούνιο και τα συναισθήματά μου είναι διφορούμενα...Από τη μία θέλω γιατί έχω ψιλοβαρεθεί και γιατί έτσι θα είμαι κοντά στον άντρα μου αλλά από την άλλη ανησυχώ για το μωρό και για το σπίτι.....θα τα καταφέρει η κοπέλα όλα αυτά;;;Δεν έχω όμως άλλη επιλογή...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εγώ θέλω πολυ να τη βγάλω βόλτα αλλά φοβάμαι ότι αν μετά συνεχίσει να βήχει θα μου πουν ότι δεν την πρόσεχα....

γιατι αν δεν την βγαλεις θα σταματησει ως δια μαγειας να βηχει;

στα παιδια σου κανεις κουμαντο εσυ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τη ρουφηα σου λεω..κ τσακωνομουνα με τον αντρα μου..αστο το παιδι χριστιανη μου το κοκκινησες...μου ελεγε..αχαχαχαχαχαχ..αχ... εχει μεγαλα σχιστα ματια κ μαυρα πυκνα μαλλια..ιδιο ο πατερας της,τελεικα ειχε δικιο η αντριανη που ελεγε οτι την επιασε στον υπνο

χαχαχαχα!!!!!Πάντως και τα δικά μου όταν γεννήθηκαν είχαν μαύρα πυκνά μαλλιά και τώρα είναι ξανθούλικα....Αλλάζουν όσο μεγαλώνουν...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γιατι αν δεν την βγαλεις θα σταματησει ως δια μαγειας να βηχει;

στα παιδια σου κανεις κουμαντο εσυ...

Αυτό λέω και εγώ....αλλά όσο σκέφτομαι την γκρίνια της μάνας μου....απαπαπα......!!!!!!!Έτσι μου είπε χθες" εσύ το κρύωσες το παιδί γιατί δεν το πρόσεχες...."και έγινα έξαλλη....:mad:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχαχα!!!!!Πάντως και τα δικά μου όταν γεννήθηκαν είχαν μαύρα πυκνά μαλλιά και τώρα είναι ξανθούλικα....Αλλάζουν όσο μεγαλώνουν...

το πιο κουλο ειναι οτι εχει ανοιχτα φρυδια..χαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το πιο κουλο ειναι οτι εχει ανοιχτα φρυδια..χαχαχαχ

Άρα έχει πολλές πιθανότητες να ξανθύνει στην πορεία...και τα δικά μου έτσι...ξανθά φρυδάκια είχαν.....Ξέρεις τα πρώτα μαλλάκια συνήθως πέφτουν όλα...μετά γίνονται φαλακρά και μετά ξαναβγάζουν μαλλάκια με το κανονικό χρώμμα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αυτό λέω και εγώ....αλλά όσο σκέφτομαι την γκρίνια της μάνας μου....απαπαπα......!!!!!!!Έτσι μου είπε χθες" εσύ το κρύωσες το παιδί γιατί δεν το πρόσεχες...."και έγινα έξαλλη....:mad:

Καλημεραααααααααα μπηκα για δεκα λεπτα μονο μεχρι να ερθει η φιλη μου να με βοηθησει με τα τελευταια....

Καλε βγαλε το παιδι εξω να το δει λιγος ηλιος και να το χτυπησει καθαρος αερας και οταν σου λενε κατι απαντα ναι εγω το κρυωσα δικο μου δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...