Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε παπι,εβλεπα κατι ονειρα εχτες...οτι ωπου πηγαινα ολες ειχαν μωρα..μωρα απο δω μωρα απο κει..κ γω τπτ...κ τα επερνα αγκαλια κ παιζαμε..

ετα βλεπω ενα παιδι γυρω στα 10 κ ερχεται με ενα ποδηλατο κ μου δινει 2 κουκλες μια ροζ κ κμια γαλαζια..μετα ειδα οτι ο αντρουλης μου μου εκανε δωρο ενα μονοπετρο..αυτο κ αν ειναι ονειρο..χαχαχαχαχαχαχαχα

το εχεις σστο μυαλο σου συνεχεια βρε τζενακι γι αυτο τα ονειρα με τα παιδακια!

τωρα για το μονοπετρο α δεν ξερω αν του ανακοινωσεις κανενα ευχαριστο μπορει να το παρεις το δωρακι σου σε 9 μηνες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρεσει που λες τωρα που θα εισαι κ συ..χαχαχαχ...

κατσε κατσε θα δουμε λοιπον σε λιγες μερες!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

νυσταξα...00020537.gif

566b716e1f.png?html%22

καλεεεε που χαθηκες;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παπι μου ενα λεπτο εχω προμηθευτη

α οκ κουκλα περιμενω αν και μαλλον θα την πεσω για υπνο.

566b716e1f.png?html%22

το εχεις σστο μυαλο σου συνεχεια βρε τζενακι γι αυτο τα ονειρα με τα παιδακια!

τωρα για το μονοπετρο α δεν ξερω αν του ανακοινωσεις κανενα ευχαριστο μπορει να το παρεις το δωρακι σου σε 9 μηνες!

εγω λεω αν ειμαι εγκυος σε 9 μηνες να κανουμε ανταλλαγη δωρων...να του δωσω το παιδι κ αυτος το μονοπετρο..χαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω λεω αν ειμαι εγκυος σε 9 μηνες να κανουμε ανταλλαγη δωρων...να του δωσω το παιδι κ αυτος το μονοπετρο..χαχαχαχαχαχαχαχαχ

ναι ποιος;;;εδω ειμαι!

ναι καλε κι εγω αυτο εννοουσα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

βγαινω τζενιω παω να ετοιμασω φαγητο στον καλο μου που μολις γυρισε ψοφιος!

φιλακια και καλη συνεχεια!

000203F3.gif

566b716e1f.png?html%22

συνεχεια σκευτομαι την κιττυ μας..τι να κανει τωρα..θα τον εχει αγκαλια κ δεν θα πιστευει οτι αυτο το θαυματακι ειναι δικο της..αχ...τι ευτυχια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βγαινω τζενιω παω να ετοιμασω φαγητο στον καλο μου που μολις γυρισε ψοφιος!

φιλακια και καλη συνεχεια!

000203F3.gif

μπαι μπαι μαι νταρλνικ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσουδια τι κανετε εγω καλα βλεπω ενα ντοκιμαντερ με πιγκουινους στην τηλ και κανανε την δουλεια τους και λεει η μικρη στον πατερα της μπαμπα τι κανουν?????????? ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ 0002031E.gif

μου λεει μαμα μαμα κοιτα τα πιγκουινακια τσακωνονται χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχχα

000205B3.gif

sig.asp?img=ad1

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γεια σας κοριτσουδια τι κανετε εγω καλα βλεπω ενα ντοκιμαντερ με πιγκουινους στην τηλ και κανανε την δουλεια τους και λεει η μικρη στον πατερα της μπαμπα τι κανουν?????????? ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ 0002031E.gif

μου λεει μαμα μαμα κοιτα τα πιγκουινακια τσακωνονται χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχχα

000205B3.gif

sig.asp?img=ad1

κοιτα μη μπει στο δωματιο σας κανενα βραδυ χωρις να την παρετε χαμπαρι κ αρχισει να φωναζει...μπαμπααααα..μαμαααα..μην τσακωνεστεεεεεε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...