Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

3 γαμους μονο μεσα στο μαιο!

αλλους 3 μεσα στον ιουνιο,

2 τον ιουλιο,1 αυγουστο,1 σεπτεμβριο και 1 δεκεμβριο!

πως σου φαινεται;

εχουμε πολυ μεγαλο κυκλο ρε συ απο φιλους και γνωστους και συναδελφους του αντρα μου και περισυ ειχαμε 8 γαμους.

θα παω μονο σε αυτους τους 3 γιατι ειναι εδω μεσα στην πολυ ολοι οι υπολοιπου πανε χαμενοι γιατι ειναι μακρια!

ρε συ εσεις θα πρεπει να δουλευετε μονο για τους γαμους..ελεος..ασε που πρεπει να αγορασεις 3 φορεματα..κ μετα τι θα τα κανεις οταν γεννησεις...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ..το οτι εχεις ψευδονυμο παπακι κ για αβαταρ εχεις ενα γαιδουρακι ειναι πολυ αστειο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ εσεις θα πρεπει να δουλευετε μονο για τους γαμους..ελεος..ασε που πρεπει να αγορασεις 3 φορεματα..κ μετα τι θα τα κανεις οταν γεννησεις...

μπα ενα θα παρω κι εχω και κανα 2 ακομα που μου κανουν γιατι ειναι το στυλ τους τετοιο.

ασε πολλα εξοδα γιατι ειναι καλοι μας φιλοι οποτε καλο δωρο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε συ..το οτι εχεις ψευδονυμο παπακι κ για αβαταρ εχεις ενα γαιδουρακι ειναι πολυ αστειο...

ειχα παπακι για αβαταρ αλλα το αλλαξα.

ηθελα κατι μπλε να ταιριαζει με το τικερ.

ασε που αυτο το γαιδουρακι το αγαπαω πολυ ειναι ο γκαρις απο το γουινι το αρκουδακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ηρθα και φευγω, ξυπνησε ο μπομπιρας...μα πως με μυριζεται αυτο το παιδι οτι καθομαι να χαλαρωσω, μαλλον ειναι συννενοημενοι με τον μπαμπα του χαχαχα

α ρε συ αννετακι δεν πειραζει ελα πιο μετα!

εγω θα μαι εδω για καμια ωριτσα ακομα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εκτος κ αν το κανεις για καμουφλαζ..χαχαχαχχχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι πως ειναι η αδερφη σου;καλυτερα;;

566b716e1f.png?html%22

ηρθα και φευγω, ξυπνησε ο μπομπιρας...μα πως με μυριζεται αυτο το παιδι οτι καθομαι να χαλαρωσω, μαλλον ειναι συννενοημενοι με τον μπαμπα του χαχαχα

πες του ζεβρακου ειπε η θεια ευζενη ειναι πολυ πονηρος....επισης πεστου να κανει νανι γιατι ειναι μεσημερι..παιχνιδια το απογευμα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι πως ειναι η αδερφη σου;καλυτερα;;

σχετικα καλα εως τωρα..οταν παει τουαλετα στο χαρτι βγαζει λιγο αιμα,ο γιατρος της εδωσε τροφοκαρτ ειπε ξαπλα μεχρι την επομενη εβδομαδα κ βλεπουμε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εκτος κ αν το κανεις για καμουφλαζ..χαχαχαχχχα

ναι ναι για να μη με αναγνωριζουν αχαχαχα!

000203D9.gif

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ναι ναι για να μη με αναγνωριζουν αχαχαχα!

000203D9.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σχετικα καλα εως τωρα..οταν παει τουαλετα στο χαρτι βγαζει λιγο αιμα,ο γιατρος της εδωσε τροφοκαρτ ειπε ξαπλα μεχρι την επομενη εβδομαδα κ βλεπουμε

πωπω ρε συ δυσκολες ωρες και πολυ αγωνια εγω τη νιωθω.

ασε ειναι πικρα αυτη η αναμονη.και αν εχεις και παιδια πως να εισαι ρε παιδι μου ολο ξαπλα.μακαρι το κοριτσι να εχει καλα αποτελεσματα πανω απο ολα για να μην στεναχωρηθει.

τι σου ειναι αυτος ο οργανισμος ομως ρε παιδι μου.να θελει να αποβαλει το εμβρυο σα ξενο σωμα.ετσι μου ειχε πει και η πρωτη γυναικολογος που ειχα και μαλιστα ολο το πρωτο τριμηνο προληπτικα και χωρις κανενα απολυτως λογο μου εδινε ουτροτζεσταν 6 την ημερα.

ποιος ξερει αν δεν τα επαιρνα αν θα ηταν το ιδιο;;

566b716e1f.png?html%22

αντε τωρα που θα εισαι κι εσυ εγκυος να προσεχεις πολυ και να μην κουραζεσαι στην αρχη.ειναι πολυ κρισιμο το πρωτο 3μηνο.θελει πολυ ξεκουραση.

566b716e1f.png?html%22

ρε παπι,εβλεπα κατι ονειρα εχτες...οτι ωπου πηγαινα ολες ειχαν μωρα..μωρα απο δω μωρα απο κει..κ γω τπτ...κ τα επερνα αγκαλια κ παιζαμε..

ετα βλεπω ενα παιδι γυρω στα 10 κ ερχεται με ενα ποδηλατο κ μου δινει 2 κουκλες μια ροζ κ κμια γαλαζια..μετα ειδα οτι ο αντρουλης μου μου εκανε δωρο ενα μονοπετρο..αυτο κ αν ειναι ονειρο..χαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αντε τωρα που θα εισαι κι εσυ εγκυος να προσεχεις πολυ και να μην κουραζεσαι στην αρχη.ειναι πολυ κρισιμο το πρωτο 3μηνο.θελει πολυ ξεκουραση.

μαρεσει που λες τωρα που θα εισαι κ συ..χαχαχαχ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...