Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμ μιαμ δεν λες τιποτα....εγω εχω φασολακια απο εχτες οποτε δεν μαγειρεψα....αχ μου εχει σπασει τα νευρα ο βηχας

ειναι οτι χειροτερο...εγω 20 μερες μετα κ ακομα εχω εναν ψιλο βηχα..κ για σενα θα ειναι ακομα πιο σπαστικο ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βγαινω θα παω στην αδελφη μου να της αφησω φαι θα μπω αργοτερα απο το μαγαζι..φιλακιααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ειναι πολυ σπαστικο γιατι με πιεζει η μικρη εχω και τον βηχα και δεν μπορω να αναπνευσω....τωρα αναψα θερμο να γεμησω το μπανιο με υδρατμους να μπω να αναπνευσω ασε που οταν βηχω ποναει και η κοιλια....γκρρρρρ

Διαφημίσεις

εγω ειμαι φιλειρηνηστης..δεν βαραω...το μοτο μου ξερεις ποιο ειναι;

αφηστε τα μιση.....κ πιαστε το.......:rolleyes:

χαχαχαχα εισαι θεα!!!!:cool::cool::cool::cool::cool:

αντε αννουλα το αρνακι στην κλινικη θα το φας μια χαρα χαχαχαχα θα ειναι και ταυρακι και το μωρο σου ποιος την χαρη σου 2 φορες!!!!!μολις καθισα απο τις δουλειες..αντι να τις κανω χθες που περιμενα κοσμο η μπεμπα αποφασισε να μ αφησει να τις κανω σημερα...τσ τσ τσ αναποδο παιδι ηθελα να ξερα ποιον μοιαζει χαχαχα

εγω φαγητο γιοκ σημερα θα κανω καμια πατατα μ αυγα και κανενα λουκανικο νηστισιμο μην φανταστειτε χαχαχα

xpcZp2.png

εγω ειμαι εδω για λιγο τζενακι!

με θελεις;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μολις εφαγα και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο τη δουλεια αλλα θα αργησει λιγο σημερα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπι χαζευα αλλου...εννοειται σε θελω..για πες πηγες γιατρο.με τα νεα της κιττυς δεν ειδα τπτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι χαζευα αλλου...εννοειται σε θελω..για πες πηγες γιατρο.με τα νεα της κιττυς δεν ειδα τπτ

κι εγω χαζευα κατι φορεματα σε ενα site εχω 3 γαμους.πηγα πηγα ολα καλα!

μεγαλωσαμε πολυ 1100!

566b716e1f.png?html%22

κι εγω χαζευα κατι φορεματα σε ενα site εχω 3 γαμους.πηγα πηγα ολα καλα!

μεγαλωσαμε πολυ 1100!

πω πω...γινατε γιγαντες..χεχεχε..μπραβω..

3 γαμους:shock: κ θα πας σε ολους;εγω ενα γαμο εχω μετα το πασχα κ το σκευτομαι πως κ πως..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πω πω...γινατε γιγαντες..χεχεχε..μπραβω..

3 γαμους:shock: κ θα πας σε ολους;εγω ενα γαμο εχω μετα το πασχα κ το σκευτομαι πως κ πως..

3 γαμους μονο μεσα στο μαιο!

αλλους 3 μεσα στον ιουνιο,

2 τον ιουλιο,1 αυγουστο,1 σεπτεμβριο και 1 δεκεμβριο!

πως σου φαινεται;

εχουμε πολυ μεγαλο κυκλο ρε συ απο φιλους και γνωστους και συναδελφους του αντρα μου και περισυ ειχαμε 8 γαμους.

θα παω μονο σε αυτους τους 3 γιατι ειναι εδω μεσα στην πολυ ολοι οι υπολοιπου πανε χαμενοι γιατι ειναι μακρια!

566b716e1f.png?html%22

ηρθα και φευγω, ξυπνησε ο μπομπιρας...μα πως με μυριζεται αυτο το παιδι οτι καθομαι να χαλαρωσω, μαλλον ειναι συννενοημενοι με τον μπαμπα του χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...