Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε μπραβο ρε κιττυ ολα καλα λοιπον!!!! καλημερα και σε σενα ξανθη μου και σε ολα τα κοριτσια....ειμαι ενα πτωμα η βολτα με μαρανε...τις ανηφορο κατηφορες μου μεσα γ@ςλμφοειφθσδκφξμσδοφσοφδξδσλκφξσφοισαξδ οφξψοξ !!!!!

καλε καλοκαιριασε ή εμενα μου φαινεται???? τι κανουν οι υπολοιπες κουκλες!!!τζενη το εκανες τελικα το τεστ δεν μου απαντησες!!!!!!! ερι μου γεια χαρα και σε σενα με λενε μπουκι και ειμαι καλα χαχαχαχα περαστικα στην κορουλα σου!!! αννα ερχεται καλε και η σειρα σου σε λιγο καιρο θα κρατας και εσυ αγκαλια το αγγελουδι σου!!!αστερινα παπακι πως ειστε κουκλιτσες ???

xpcZp2.png

Περαστικα σας βρε Ερη μου...σε καταλαβαινω βρε με τρια παιδια θα εχεις τρελο τρεξιμο....

Όντως ....αλλά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω!!!!Θεωρώ ότι αν γκρινιάξω θα είμαι αχάριστη προς τον Θεούλη που μου έκανε ένα τόσο μεγάλο δώρο...!!!!!Οπότε τραβάω κουπί ....τραγουδώντας και χαμογελόντας!!!!!:D:D

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Τζενάκι καλημέρα και σε εσένα!!!Τί κάνετε;Πώς είναι η Ανδριανή;Ετοιμάζεσαι και για τεστάκι βλέπω....καλή επιτυχία!

καλημερα κουκλακι..η αντριανη ειναι 3 λαλουν κ 2 χορευουν..πλεει σε πελαγη ευτυχιας με μερικες διακοπες τρελλας κ αγωνιας...θα της περασει..

εγω τεστακι την κυριακη ειναι ακομη νωρις..θα δουμε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα αστερίνα!!!Είσαι καινούργια μάλλον...δεν σε θυμάμαι....Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!!Αγοράκι είναι ή κοριτσάκι;

Αννούλα με έχεις χάσει γιατί δεν μπαίνω πια όπως παλιά....τρέχω συνέχεια και δεν έχω καθόλου ελέυθερο χρόνο πια...

ναι δεν εχω πολυ καιρο! ειναι κοριτσακι προς το παρον...το λεω γιατιο με εχουν μπερδεψει λιγο! εσυ 3 παιδακια? πω! πω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

αντε μπραβο ρε κιττυ ολα καλα λοιπον!!!! καλημερα και σε σενα ξανθη μου και σε ολα τα κοριτσια....ειμαι ενα πτωμα η βολτα με μαρανε...τις ανηφορο κατηφορες μου μεσα γ@ςλμφοειφθσδκφξμσδοφσοφδξδσλκφξσφοισαξδ οφξψοξ !!!!!

καλε καλοκαιριασε ή εμενα μου φαινεται???? τι κανουν οι υπολοιπες κουκλες!!!τζενη το εκανες τελικα το τεστ δεν μου απαντησες!!!!!!! ερι μου γεια χαρα και σε σενα με λενε μπουκι και ειμαι καλα χαχαχαχα περαστικα στην κορουλα σου!!! αννα ερχεται καλε και η σειρα σου σε λιγο καιρο θα κρατας και εσυ αγκαλια το αγγελουδι σου!!!αστερινα παπακι πως ειστε κουκλιτσες ???

σου απαντησα καλε..οχι την κυριακη θα το κανω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι δεν εχω πολυ καιρο! ειναι κοριτσακι προς το παρον...το λεω γιατιο με εχουν μπερδεψει λιγο! εσυ 3 παιδακια? πω! πω!

Α δηλαδή δεν έχει φανεί ακόμα καθαρά;Σε κρατάει σε αγωνία ε;Όταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι δίπλα μου ήταν μία κοπέλα που τα είχε πάρει όλα ροζ και της βγήκε....αγόρι!!!!!!Πρόσεξε μην την πάθεις και εσύ έτσι...χαχαχα!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

eri κάνε λίγο υπομονή σε ένα ενάμισο χρόνο θα είσαστε σούπερ...Άννα το μωρό σου έγινε κόκκινο...

Ξανθή όντως μόνο αν γίνω σούπερ γούμαν με βλέπω να τα βγάζω πέρα....χαχαχαχα!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα κουκλακι..η αντριανη ειναι 3 λαλουν κ 2 χορευουν..πλεει σε πελαγη ευτυχιας με μερικες διακοπες τρελλας κ αγωνιας...θα της περασει..

εγω τεστακι την κυριακη ειναι ακομη νωρις..θα δουμε

Να της δώσεις πολλά πολλά χαιρετίσματα!!!!Φαντάζομαι θα το ξέρεις αλλά προσπάθησε το τεστ να το κάνεις με τα πρώτα πρωινά ούρα γιατί εγώ την είχα πατήσει την τελευταία φορά...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...