Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ολα καλα δηλαδη μπραβο το κοριτσι δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Άννα μόλις κλείσαμε έσκασα στα γέλια γιατί λες εσύ ποιός είναι και σου απαντώ έλα ρε εγώ....χαχαχα λες και με είχες ξανακούσει και με ήξερες χαχαχα.Μπέρδεψα το γράψιμο με την πραγματικότητα.....χαχα.

Αλλά στη Τζένη έκανα καλύτερο την πήρα πουρνό πουρνό και την ξύπνησα γιατί σήμερα είναι απόγευμα.Δεν πειράζει δεν πρέπει να κοιμάται πολύ γιατί μετά κάνει το φάντασμα....χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Είπα να πω μια καλημέρα και έπεσα πάνω στα ευχάριστα!!!!!Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες εγκυούλες!!!!Αννούλα έσύ μάλλον θα είσαι η επόμενη!!!!Κρίμα που δεν πρόλαβα την Αννέτ...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

βγαινω για λιγο και επιστρεφω παω να περπατησω κανα μισαωρακι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλως την Ερη καλε σε εχω χασει εσενα.....Τι κανουν τα μπουμπουκια σου? Καπου διαβασα εχεις την μικρη κρυωμενη πως ειναι????

Η επομενη ειναι η Χριστιανα και μετα εγω!!!!

έρι μου περαστικά στην μικρή σου ελπίζω να μη ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρούλα σου...

Ρούλα διάβασε το προηγούμενο μήνυμα θα δεις γιατί δεν της μιλάω....

Σε ευχαριστώ Ξανθή μου....ακόμα άρρωστη είναι....βήχει πολύ!!!!Αν συνεχίσει έτσι θα την ξαναπάω στην παιδίατρο...Ασε που χθες το βράδυ ξανάρχισε να βήχει και η μεγάλη.....Βαρέθηκα πια με τις αρρώστιες!!!!Εσείς οι εγκυούλες να προσέχετε πολύ!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλά Άννα μόλις κλείσαμε έσκασα στα γέλια γιατί λες εσύ ποιός είναι και σου απαντώ έλα ρε εγώ....χαχαχα λες και με είχες ξανακούσει και με ήξερες χαχαχα.Μπέρδεψα το γράψιμο με την πραγματικότητα.....χαχα.

Αλλά στη Τζένη έκανα καλύτερο την πήρα πουρνό πουρνό και την ξύπνησα γιατί σήμερα είναι απόγευμα.Δεν πειράζει δεν πρέπει να κοιμάται πολύ γιατί μετά κάνει το φάντασμα....χαχαχα

το ωραιο ειναι οτι με ρωταει ο αλλος..καλα ποιος ηταν πρωι πρωι ...

τπτ μωρε του λεω απτην αστυνομια ηταν...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αστερίνα δώσε και εσύ κανένα τηλέφωνο με πμ να σου λέμε και σένα κανένα καλό.Τι κρίμα τώρα που κάθομαι να μην σε έχω κοντά να ερχόμαστε να σου κάνουμε παρέα με τον μικρό....Να γνωριστούν και τα κορίτσια μας από την κοιλιά....

Τον ηρέμησες Τζένη για να ξανακοιμηθει ε;;;;χαχα άκου από την Αστυνομία χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα αστερίνα!!!Είσαι καινούργια μάλλον...δεν σε θυμάμαι....Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!!Αγοράκι είναι ή κοριτσάκι;

Αννούλα με έχεις χάσει γιατί δεν μπαίνω πια όπως παλιά....τρέχω συνέχεια και δεν έχω καθόλου ελέυθερο χρόνο πια...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αστερίνα δώσε και εσύ κανένα τηλέφωνο με πμ να σου λέμε και σένα κανένα καλό.Τι κρίμα τώρα που κάθομαι να μην σε έχω κοντά να ερχόμαστε να σου κάνουμε παρέα με τον μικρό....Να γνωριστούν και τα κορίτσια μας από την κοιλιά....

Τον ηρέμησες Τζένη για να ξανακοιμηθει ε;;;;χαχα άκου από την Αστυνομία χαχαχα

οχο επιτηδες το εκανα γιατι ηθελα να σηκωθω να βαλω το φαι κ μετα θα ηταν ολο νευρα γιατι θα εκανα φασαρια..

boukie το τεστ δεν το εκανα..την κυριακη πρωτα ο θεος

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...