Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ! αννετ εγω τωρα τα περνω! δηλαδη στους τελευταιους μηνες θα γινω τερας!!!!!

δεν πειραζει ομως αν ειναι για το μωρακι θα το αντεξω!! θα τα χασω μετα!

εσυ τι κανεις το μωρουλακι σου??

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστερινα μου μην αγχωνεσαι εχω κι εγω να χασω πολλα κιλα μολις γεννησω αλλα τι να κανουμε;;;η θυσια της μανας!

εγω ξεκινησα με 12 κιλα παραπανω και τωρα θα εχω συν της εγκυμοσυνης.οποτε θα τα χασω ολα μαζι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μωρε αστερινα μη νομιζεις δεν τρωω γι αυτο.δεν εχω πολλες λιγουρες σπανια να λιγουρευτω κατι.ειδικα γλυκα ουτε να τα βλεπω.μονο που τρωω ζυμαρικα αρκετα αλλα τωρα κομμενα κι αυτα.καλυτερα να σου πω!

ναι ρε και εγω απο βλακεια τα εχω παρει.. αφου δεν ζηλευω! και οτι μου αρεσε τωρα ουτε να τα δω! οπως ζυμαρικα τυρια και τετοια!

τωρα αυτα που θελω ειναι διαιτικα οπως σαλατες φρουτα κ χυμους..αλλα η συνηθεια με κανει να τρωω αυτα που δεν θελω και μετα υποφερω γιατι το στομαζι δεν τα θελει!

και εσυ μια χαρα θα φτιαξεις σωματακι μεχρι να γεννησεις!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

επιτελους κοσμος!που χαθηκαν ολοι σημερα;;

αχ αδερφακι μου ειμαι πολυ χαρουμενη!

για αθηνα δεν εχω ιδεα ποτε θα ερθουμε κουκλα μου!εννοειται πως μολις μαθω και το κανονισουμε θα σε ενημερωσω!!!!!!!!!

οκ κουκλαρα μου, αντε γιατι τελη μαιου κανουμε τη βαφτηση και εως μεσα ιουνιου αντιος μουτσατσος...μετα στο νησι συναντιση καλοκαιρακι!!!;)

παντα χαρουμενη νασαι αδερφι, και μολις ερθει ο μπεμπινος μας θα αναρωτιεσαι ποση ευτυχια αντεχεις να νοιωσεις!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

ξυπνησε ο αγγελος μου, με την ευκαιρια παω να τον ετοιμασω να βγουμε για τα ψωνια μας και μολις επιστρεψουμε εδω θα ειμαι παλι, ελπιζω να σας πετυχω

φιλακια

IB5Vp2.png

θα τα πουμε και στο νησι σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε πηγαινετε τη βολτουλα σας και εδω ειμαστε παλι.

κι εγω θα παω κατα τις 12:30 για λιγο περπατημα!

ειπε ο γιατρος να περπαταω μιση ωρα το πρωι και μιση ωρα το βραδυ!και μαζι με τη διατροφη λεει θα ειμαι σουπερ!τη μεγαλη τεταρτη θα κανω και την μεγαλη καμπυλη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε ναι που ειναι το μινακι,το τζενακι,η ξανθη;;

ξανθη αντε μια μερα εμεινε!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

ωχ! αννετ εγω τωρα τα περνω! δηλαδη στους τελευταιους μηνες θα γινω τερας!!!!!

δεν πειραζει ομως αν ειναι για το μωρακι θα το αντεξω!! θα τα χασω μετα!

εσυ τι κανεις το μωρουλακι σου??

μολις ξυπνησε, μαλλον καταλαβε πως θα παμε βολτα χαχαχα

χαιρετω προς το παρον, μακια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

η ξανθη παει βολτα με την οικογενεια...δεν δουλευει σημερα!

α μια χαρα λοιπον τελεια!

βολτουλα με την οικογενεια!

566b716e1f.png?html%22

θελω κι εγω βολτα!

εγω θα παω να περπατησω σε μιση ωριτσα εχει καλη μερα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...