Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!! τι κανουν τα κοριτσια μου???τζενη το εκανες το τεστ??δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα!!! εμεις ειχαμε μια πολυ ανησυχη μερα με γκρινιες κλαματα κτλ...μαζι με την μπεμπα εκλαιγα και εγω απο την πιεση γιατι περιμενα και κοσμο το απογευμα και δεν μπορεσα να κανω ουτε μια δουλεια και καταλαβαινετε ελπιζω σημερα να ειμαστε καλυτερα...παω γιατι ξυπνησε τα λεμε μετα φιλια

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! γεννησε!! κυττη να σου ζησει!!!! ειδα τι λεγατε χθες και μεχρι να φτασω εδω λεω αποκλειεται...αλλα να! για λεγε ρε αννουλα λεπτομερειες....

καλημερα ξανθη!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ευχηθηκα και στο κιττακι μας!

τελικα νωριτερα γεννησε!

αχ την τυχερη κραταει τον αντρακο της αγκαλιτσα!

αντε και στα δικα μας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον εχω νεα~

πηγαμε εχτες στο γιατρο μας ειδε ειμασταν πολυ ζωηροι και δεν τον αφηναμε να μας κανει υπερηχο.οπου τον εβαζε κλωτσουσε.

εχουμε παρει και θεση με το κεφαλακι μας προς τα κατω και ειναι πολυ καλο μας ειπε.ο τραχηλος ειναι 4 εκ πολυ καλο.

ειμαστε 1100γρ. και τα ποδαρακια μας μοντελου.14 εκ ποδι παρακαλω!αχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για την καμουλη ζαχαρου μου εγραψε εννοειτε και τη μεγαλη να κανω και μου εδωσε και διατροφη που ειναι ιδια με τη διαιτα καλε που εκανα πριν 2 χρονια και πολυ το χαρηκα.αντε να χασουμε κανενα κιλακι απο τα 6 που εχω βαλει για να εχω λιγοτερα να χασω μπας και κανω κανενα μπανακι φετος το σεπτεμβρη!!!!!!!

αχ τι καλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον εχω νεα~

πηγαμε εχτες στο γιατρο μας ειδε ειμασταν πολυ ζωηροι και δεν τον αφηναμε να μας κανει υπερηχο.οπου τον εβαζε κλωτσουσε.

εχουμε παρει και θεση με το κεφαλακι μας προς τα κατω και ειναι πολυ καλο μας ειπε.ο τραχηλος ειναι 4 εκ πολυ καλο.

ειμαστε 1100γρ. και τα ποδαρακια μας μοντελου.14 εκ ποδι παρακαλω!αχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για την καμουλη ζαχαρου μου εγραψε εννοειτε και τη μεγαλη να κανω και μου εδωσε και διατροφη που ειναι ιδια με τη διαιτα καλε που εκανα πριν 2 χρονια και πολυ το χαρηκα.αντε να χασουμε κανενα κιλακι απο τα 6 που εχω βαλει για να εχω λιγοτερα να χασω μπας και κανω κανενα μπανακι φετος το σεπτεμβρη!!!!!!!

αχ τι καλα!

αδερφιιιιιιιιι αχ ο κουκλος μας!!!1100 ε?φτου φτου το αγορι μας!!!

πολλα χαδακια στον διμετρο βατραχουλη μας!!!

πωπω θα θες να φιλησεις και θα του λες κατεβα κατω παιδι μου να σου δωσω ενα φιλακι χαχαχαχα

και η διαιτα μια χαρα, εσυ πως εισαι?ο μπαμπακουλης καλα?

ποτε λετε για αθηνα?θα προλαβουμε να σας δουμε πριν φυγουμε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αστερινα καλημερα κουκλα?πως εισαι?η αλλη αδελφουλα?

η μπεμπα κλωτσαει???

αχ θελω να βγω για ψωνια...ο συζυγος κοιμαται επισης και ο γιος...φυσαει κιολας και φοβαμαι να τον βγαλω μαμωτο...μηπως να ριξω το αδιαβροχο του καροτσιου?χμμμμμμμ

ξανθουλα μια μερα εμεινε..μετα φεεεεεεεεεεετααααααααααα!!!

η κιττυ ειναι στο ιδιο δωματιο...λες οταν με το καλο ερθει και η δικη σου σειρα να βρεθεις κι εσυ εκει?χαχαχα πλακα θαχει χαχαχα

καλα να περασετε σημερα οικογενειακως!!!

IB5Vp2.png

αδερφιιιιιιιιι αχ ο κουκλος μας!!!1100 ε?φτου φτου το αγορι μας!!!

πολλα χαδακια στον διμετρο βατραχουλη μας!!!

πωπω θα θες να φιλησεις και θα του λες κατεβα κατω παιδι μου να σου δωσω ενα φιλακι χαχαχαχα

και η διαιτα μια χαρα, εσυ πως εισαι?ο μπαμπακουλης καλα?

ποτε λετε για αθηνα?θα προλαβουμε να σας δουμε πριν φυγουμε?

επιτελους κοσμος!που χαθηκαν ολοι σημερα;;

αχ αδερφακι μου ειμαι πολυ χαρουμενη!

για αθηνα δεν εχω ιδεα ποτε θα ερθουμε κουκλα μου!εννοειται πως μολις μαθω και το κανονισουμε θα σε ενημερωσω!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

kalhmera papaki ελα ρε το μικρουλι...καλα του εκανε του γιατρου! μονο εξι κιλα εχεις παρει? ωχ! εγω τωρα ειμαι στα εξι..μαλλον δεν ειναι καλο ε?

μια χαρα ειναι τα κιλα σας κοριτσια, ενα κιλο το μηνα...ενταξει αστερινα εσυ 1,200 χιχιχι στο τελος να κανετε κρατη...εκει μπαινουν τα ατιμα στο πιτς φυτιλι

IB5Vp2.png

kalhmera papaki ελα ρε το μικρουλι...καλα του εκανε του γιατρου! μονο εξι κιλα εχεις παρει? ωχ! εγω τωρα ειμαι στα εξι..μαλλον δεν ειναι καλο ε?

μωρε αστερινα μη νομιζεις δεν τρωω γι αυτο.δεν εχω πολλες λιγουρες σπανια να λιγουρευτω κατι.ειδικα γλυκα ουτε να τα βλεπω.μονο που τρωω ζυμαρικα αρκετα αλλα τωρα κομμενα κι αυτα.καλυτερα να σου πω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...