Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμενω να παει 11.30 να δω Mentalist και μετα Fringe και μετα CSI Miami και μετα ταινια στο Σταρ μεχρι να με παρει ο υπνος!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μηλοπιτακια νηστισιμα

ΖΥΜΗ:

3 φλυτζ. του τσαγιου ηλιελαιο

2 φλυτζ.του τσαγιου λευκο κρασι

3 βανιλιες

3 μπεικιν

1,5 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις

Γεμιση:

6 μηλα

1,5 φλυτζ.του τσαγιου καρυδια τριμμενα

2 φλυτζ.του τσαγιου ζαχαρη

1 κουταλακι κανελα

Εκτελεση:

Τριβουμε τα μηλα και τα βαζουμε σε κατσαρολα να βγαλουν ολα τα ζουμια τους μαζι με την ζαχαρη οταν στεγνωσουν ριχνουμε τα καρυδια και την κανελα και αφηνουμε να κρυωσει το μιγμα.

Για την ζυμη ανακατευουμε ολα τα υγρα μαζι και ριχνουμε τις βανιλιες με τα μπεικιν και λιγο λιγο το αλευρι. Η ζυμη πρεπει να ειναι μαλακια.

Μετα παιρνουμε μικρα μπαλακια ζυμης τα ανοιγουμε στο χερι και βαζουμε μεσα ενα κουταλακι γεμιση.Τα ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισουν

Οταν κρυωσουν πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη και κανελα

εδω ειναι Γεωργια μου η Αννα μου την εδωσε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ΚΙΤΤΥ,καλο ξημερωμα!

Το εγραψα Μινα.Τα φτιαχνεις δηλ οπως τα τυροπιτακια σκεπαστα μισοφεγγαρα?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μαρη,αμα τα κανεις μπαλακια που θα βαλεις τη γεμιση?Δεν την κλεινεις μεσα?

Διαφημίσεις

Καλα,αντε καληνυχτα θα τα πουμε αυριο!

κοριτσιααααααααααα ουουυυυυυυ!

τι κανετε?εμεις λεμε καλυτερα...και οι μυξουλες νομιζω πως εχουν αρχισει να μειονονται...

βαζω ορο και ρουφαω και ρουφαω και ρουφαω και βγαζει ιιιισα ιιιιιιιισα (οχι ολες τις φορες)..λετε να τελειωνει εδω ο γολγοθας της μυξας?μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τα αποτελεσματα τη παρασκευη και Ο Θεος βοηθος!

σημερα ξεσκιστηκαμε στις βολτες

πηγαμε βολτα στην περιοχη με τον μαρσηπο...και ελιωσε στον υπνο ο μικρος...μετα πηγαμε στον πνευματικο μας, τον πηρε αγκαλιτσα και ο ζεβρακος τον κοιτουσε και του εκανε αγου...και στο τελος του γραπωσε και τα γενια χαχαχα

μετα πηγαμε στο αθενς χαρτ για καφεδακι και ο μπεμπης εκανε θραυση...ολα τα γκομενακια τον χαλβαδιαζανε...μικρα μεγαλα...εως και τα καπη...ερε ξεματιασμα που επεσε απτη μανουλα μου!!!!!!!:tongue:

ακους συμπεθερα???αλλα εμεις κυριοιιιιιιιιιιιιιιι!!

μινακιιιιιιιιιιιι και παλι ευχαριστουμε κοριτσαρα και ιδιατερως την ελισσαβετ μας για το υπεροχο γουστο της!!!

οι υπολοιπες καλα?ευζενη η αδελφουλα σου τι κανει?το αιμα καπουτ?δεν προλαβα να διαβασω...αστερινα εσυ ξεκουραση ετσι?

αδερφες, γυναικες, κουνιαδες, κολλητες..πολλα φιλια σε ολες..παω για νανι γιατιιιιιιιιι..."θα καταρρευσω" χαχχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

annet που εισαι κουκλα

αρε κοριτσι, δεν σε προλαβα, μπεκρουλιαζα στον καφενε της μηλιτσας χαχχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα σας....Άλλη άνεση αν κάθεσαι σπίτι σου πάντως...Κοιμήθηκα και γέμισα μπαταρίες και τώρα τρώω τραχανά με φέτα μέσα μιαμ μιαμ..Σε λίγο θα πάμε βόλτα με τους άντρες μου.Σήμερα δεν δουλεύει ούτε ο μπαμπάς μας ζήλεψε και πήρε μια μέρα να κάτσουμε όλοι μαζί...Θα πάμε για καφέ και κούνιες να ξεδώσει ο μικρός....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...