Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Την Δευτερα θα βγουν οι εξετασεις οι δικες μου....

Εχτες ο κυριος πηγε για μπυρες και γυρησε στις 3..... οποτε σημερα του ειπα οτι θελω να βγω και εγω μια βολτα γιατι εχω βαρεθει το σπιτι και η απαντηση του...ναι μωρε επαθε ο κ@λος σου.....ε μετα τον ξεχεσα πατωκορφα για εχτες δεν του ειπα τιποτα αλλα οχι να μου λεει και ετσι

ααααααχχχχ.....μα τι θα τους κάνουμε ? ωρες - ωρες ....αλλού :shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου δειξουν οι μαιες αλλα στην αρχη δεν το κανεις μπανιο κανονικα το κρατας με το ενα χερι ξαπλωμενο και το πλενεις ισα ισα κατω απο την βρυση.

Αλλα την ημερα που θα βγεις απο το μαιευτηριο θα ερθει μια μερα και θα σου δειξει και θα σε βαλει να το κανεις και εσυ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μόνη μου ? ααααααα.........μαμάαααααα.........

τσου.......:shock::shock:

εννοείς , με το χεράκι ?

ή με το χερακι ή υπερηχογραφικα....πρεπει για να δει αν κραταει ο τραχηλος για να σε αφησει οσο πιο πολυ γινεται για την καισαρικη γιατι αν καλη μου εχεις μια μικρη διαστολη δεν μπορει να σε αφησει μεχρι την 39η εβδομαδα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου εγω τωρα επεστρεψα απο μικροβιολογο και ερηξα και εναν τσακωμο με τον αντρα μου και ηρθαμε και ισιωσαμε...

Εγινε ομως η ψυχη μου αγκιναρα σημερα κοριτσια....

Σαββατο η μικροβιολογος ανοιγει για λιγους πελατες οποτε ειμασταν 3 εγκυες με τις κοιλιες μεχρι περα και καποια στιγμη μπαινει μια κοπελα μας κοιταζει και βαζει κατι κλαματα τα πεξαμε ολες....οταν μπηκα μεσα μου ειπε η μικροβιολογος οτι η κοπελα αυτη ηταν στην τεταρτη εξωσωματικη της και ειχε παει να κανει χοριακη για να της επιβεβαιωσουν οτι το εμβρυο ειχε πεθανει για να την καθαρησουν...Κοριτσια τρελαθηκα φανταστητε τι σοκ επαθε η κοπελα που ηρθε και ειδε μονο εγκυες γυρω της και αυτη επρεπε να μπει σε αυτην την διαδηκασια τρελαθηκα σας λεω

αυτα ειναι τα ασχημα γμτ!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μόνη μου ? ααααααα.........μαμάαααααα.........

Και εγω ετσι εκανα οποτε την εκανε η μανα μου μπανιο εγω την Εβελινα μικρη ποτε παρα μονο οταν επεσε ο αφαλος και μπορουσα να την βαλω στο μπανιερο....και τωρα θα φοβαμαι στην αρχη παλι η μανα μου θα το κανει

ή με το χερακι ή υπερηχογραφικα....πρεπει για να δει αν κραταει ο τραχηλος για να σε αφησει οσο πιο πολυ γινεται για την καισαρικη γιατι αν καλη μου εχεις μια μικρη διαστολη δεν μπορει να σε αφησει μεχρι την 39η εβδομαδα

Την Τετάρτη που πηγα , δεν μου ειπε τίποτα ....ολα καλα λεει:shock:

θα ξαναπαω στις 30 του μηνος.....εκτός απροόπτου

ελα ρε δεν ειναι τιποτα χαλαρωσε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι, εεεε ? καλά ....αφού το λέτε εσείς:P:p:p

Διαφημίσεις

καλημερα παλιοπαρεααααααααα!!!

εμεις φαγαμε και ξαναταβλιαστηκαμε, μας πριστηκε λιγο το μπουτακι (και εχθες το ζωο δεν πηρα αλουμινονερο απτο φαρμακειο...οποτε χαμομηλακι) και εχουμε μια κοκκινιλα χυμενη...μη γελατε...πρεπει να εσταξε το φαρμακο και μας αφησε σημαδακι γραμμη κοκκινη.

αμαν λαχταρα που θα επαθε η κοπελα ρε αννουλι, πωπω ηταν η μερα της να στεναχωρεθει εις διπλουν...τριπλουν δλδ τρεις δεν εισασταν?μακαρι η επομενη να ειναι η τυχερη της

τζενακι, εμπειρη θειουλα ευχαριστω για τηναπαντηση!!!

μινακιιιιιιιιιιι μεσα απτην καρδια μου κοπελα μου να εχει γινει το θαυμα!!!

κιττυ με το καλο να δεχτειτε τα επιπλακια σας!!!αντε και ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση..τι εμεινε...τιποτα!!!!

και μπανακι θα το κανετε μαζι εμ τον αντρα σου, ο ενας θα τον κραταει ο αλλος θα πλενει...στο μπανακι στο μαιευτηριο θα εισαι μπροστα αλλα αυτες το τσακωνουν περιεργα και αν το προσπαθησεις και σου ξεφυγει ουε κι αλιμονο του του μπεμπη...να παρεις θερμομετρο μπανιου...εχω παρει της nuk απτα mother baby και με εχει βολεψει απιστευτα...σου δειχνει την ιδανικη θερμοκρασια για το νινι..37 βαθμοι το τελειο...και κανει και για δωματιου...στις αρχες το ειχα μονο στο δωματιο και δοκιμαζα το νερο με τον αγκωνα αλλα το μωρο κρυωνε, με το θερμομετρο ευχαριστιομαστε μπανακι

καλα θα τα πουμε και απο κοντα

ρε κοριτσια την φαιη την ειδοποιησε κανεις για το καφε μας?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Την Τετάρτη που πηγα , δεν μου ειπε τίποτα ....ολα καλα λεει:shock:

θα ξαναπαω στις 30 του μηνος.....εκτός απροόπτου

Κοιτα το χερακι δεν ειναι και τοσο σωστο για την περιπτωση μας καλυτερα υπερηχογραφικα.εμενα με κοιταει μια φορα τον μηνα

εμεις φαγαμε και ξαναταβλιαστηκαμε, μας πριστηκε λιγο το μπουτακι (και εχθες το ζωο δεν πηρα αλουμινονερο απτο φαρμακειο...οποτε χαμομηλακι) και εχουμε μια κοκκινιλα χυμενη...μη γελατε...πρεπει να εσταξε το φαρμακο και μας αφησε σημαδακι γραμμη κοκκινη.

αμαν λαχταρα που θα επαθε η κοπελα ρε αννουλι, πωπω ηταν η μερα της να στεναχωρεθει εις διπλουν...τριπλουν δλδ τρεις δεν εισασταν?μακαρι η επομενη να ειναι η τυχερη της

κιττυ με το καλο να δεχτειτε τα επιπλακια σας!!!αντε και ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση..τι εμεινε...τιποτα!!!!

και μπανακι θα το κανετε μαζι εμ τον αντρα σου, ο ενας θα τον κραταει ο αλλος θα πλενει...στο μπανακι στο μαιευτηριο θα εισαι μπροστα αλλα αυτες το τσακωνουν περιεργα και αν το προσπαθησεις και σου ξεφυγει ουε κι αλιμονο του του μπεμπη...να παρεις θερμομετρο μπανιου...εχω παρει της nuk απτα mother baby και με εχει βολεψει απιστευτα...σου δειχνει την ιδανικη θερμοκρασια για το νινι..37 βαθμοι το τελειο...και κανει και για δωματιου...στις αρχες το ειχα μονο στο δωματιο και δοκιμαζα το νερο με τον αγκωνα αλλα το μωρο κρυωνε, με το θερμομετρο ευχαριστιομαστε μπανακι

της εστειλα πμ αννετακι μου!!!!!

το ανηψουδι μου ταλαιπωρηθηκε το καμαρι μου τελικα με το θερμομετρο τι εκανες εβγαλες ακρη?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλως την συμπεθερα.

Βρε απο ηλεκτρονικα θερμομετρα δεν ξερω τιποτα για να σου απαντησω....

Αλλα σου ειπε οτι μπορεις να βαλεις χαμομηλι στο εμβολιο?Εμας μας το ειχε απαγορεψει ρητα μονο λουμινονερο οσο για την κοκκινιλα θα φυγει μην σκας

απύρετος ετσι ? μπράβο στον μπεμπούλη:P:p

ευχαριστούμε :P:p ηρθαν , τα εχουμε σπίτι.....:tongue::tongue::tongue:

θυμάσαι που σου ελεγα , κοιτα μην μπεις στην κουνια να κοιμηθείς ?

εε...ηρθε η σειρά μου.......χαχαχαχαχαχ

εννοείται , του λεω μαζί θα τον πλενουμε ......

θα φερω μπλοκ να κρατησω σημειώσεις....γιατι δεν εχω παρει τιποτα απο αυτά

τωρα motherbaby , δεν θα ξαναπαω...ειναι μακριά , δεν οδηγώ πια , αλλά κ σαν συνοδηγός τραντάζομαι με τους καταπληκτικους μας δρομους...:shock::shock:

θα κοιταξω εδω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...