Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Σαν την κουμπαρα μου που στο δευτερο κραταγε το κεφαλι του μωρου με τα χερια στο αυτοκινητο και τελικα ο γιατρος δεν την προλαβε....χαχαχαχαχα

μάνααααα μου:P:p:p χαχαχαχααχ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινάκι εσύ με καισαρική γέννησες;

Ναι με ένα πόνο πράγματι έπιασε η ευχή σε μας.Τώρα μου λένε όλοι με κανέναν πόνο χαχα

τωρα μπορεις να γεννησεις σπιτι σου και να πας για ενα τσεκ απ , στο νοσοκομείο:P:p:p

μάνααααα μου:P:p:p χαχαχαχααχ

Καλα να τα παθει αφου την ειχαν πιασει οι πονοι απο τις 4 και ξεκινησε στις 7 για Αθηνα........Δεν ηθελε λεει να ξυπνησει τον κουμπαρο μου το τι ακουσε ομως μετα που ετρεχε σαν τρελος δεν λεγεται....χαχαχαχα με συνοδια αστυνομιας πηγε

Διαφημίσεις

Καλα να τα παθει αφου την ειχαν πιασει οι πονοι απο τις 4 και ξεκινησε στις 7 για Αθηνα........Δεν ηθελε λεει να ξυπνησει τον κουμπαρο μου το τι ακουσε ομως μετα που ετρεχε σαν τρελος δεν λεγεται....χαχαχαχα με συνοδια αστυνομιας πηγε

αα...ετσι...ε...τοτε ας προσεχε:P:p:p

Κίττυ μου μη τολμήσεις και πας μαγαζί αύριο....Κάτσε και ξεκουράσου...

Σας αφήνω πάω να ξαπλώσω γιατί πονάω λίγο τώρα.

θα δω...βλεπεις ο Θ.....παει για δουλειά............ΝΑΙ ΤΩΡΑ . ...που γεννάω:shock::shock::shock::shock:

Πωπω με εχει ταραξει στο κλωτσιδι η μικρη...........με ποναει και το κεφαλι

εμ, τι βγηκες λουσμενη....

εγω ζεσταινομαι εντωμεταξυ και μου φωναζει γιατι δεν φοραω καλτσες:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

θα δω...βλεπεις ο Θ.....παει για δουλειά............ΝΑΙ ΤΩΡΑ . ...που γεννάω:shock::shock::shock::shock:

Κιττυ μου επειδη εισαι για καισαρικη καλα ειναι να κατσεις στα αυγα σου μεχρι την Δευτερα....

ναι Ξανθουκω επειγουσα καισαρικη εκανα στις 36+2 λογω αποκολλησης αλλα ευτυχως ειχα κανει 3 ενεσεις κορτιζονης γιατι στις 32 βδομαδες ειχα συσπασεις!!!!!

Γιατι νομιζετε οτι ο αντρας μου ηταν μια ναι μια οχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κιττυ μου επειδη εισαι για καισαρικη καλα ειναι να κατσεις στα αυγα σου μεχρι την Δευτερα....

το ξερω......αλλά......

και σημερα για 2 ωρες πηγα μαζι με την μανα μου

εμ, τι βγηκες λουσμενη....

εγω ζεσταινομαι εντωμεταξυ και μου φωναζει γιατι δεν φοραω καλτσες:rolleyes::rolleyes:

Και εγω ζεσταινομαι.................ασε με εχει πιασει και μπουκωμα και η μανα μου με εκραξε μου ειπε να βρασω πετιμεζι να πιω......μπλιαχ.......δεν μου εφτανε η γλυτσαριδα στην β επιπεδου να πιω και πετιμεζι?????Ειναι ομως γεματο βιταμινες και ειναι ενα και ενα για το κρυωμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...