Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλά Άννα εγώ δεν έχω πρόβλημα μόλις πάω και ξαπλώσω κοιμάμαι αμέσως...Με το Μορφέα είμαστε αυτοκόλλητοι.Κίττυ 38 κ 2 γέννησα τον γιο και είχα εισαγωγή 1.10 και 1.20 γέννησα.Οπότε το ότι είσαι πρωτότοκη και θα αργήσεις δεν είναι και σίγουρο...

Γεια σου Ξανθή μου:P:p

βρε συ ..ειπαμε καισαρική θα κάνω...την Δευτερα κανονικά , αλλα να δουμε θα φτάσουμε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισα σιδερωσα εφτιαξα ενα ταψι το εβαλα στο φουρνο και εχω αλλο ενα ετοιμο για να μην σηκωθω γρηγορα χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα εδιωξα και τον αντρουλη ολα ωραια ολα καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλε εγω προσπαθουσα να την κρατησω ηρεμη.....χαχαχαχαχαχα

αχχαχαχαχαχαχαχαχ....ηρεμη ειμαι, μην ανησυχειτε:P

Γέννησα πανεύκολα αλλά επειδή βγήκε τόσο απότομα ο μικρός με είχε κατασχίσει και μετά με ράβανε 2 ώρες....Πιο πολύ πόνεσα στο ράψιμο.Αυτή την φορά μου είπε από τώρα ότι ελπίζει να με προλάβει και να φτάσω νοσοκομείο πριν γεννήσω χαχα.

Κίττυ το ξέρω για την καισαρική εγώ του μπέμπη σου το είπες γιατί αυτός αποφασίζει τώρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ε τότε κατάφερα να την πανικοβάλλω;;;Κίττυ αφού αραίωσαν τώρα ηρέμησε.Αλλά είσαι πολύ κοντά πλέον ίσως να μην φτάσεις στην Δευτέρα.

Άννα είχα οξύ τοκετό έτσι μου είπε η γιατρός.Αν είχα αργήσει έστω και λίγο θα το έκανα στον δρόμο.Και μένα 38 και 1 στις 12 παρά 10 ξεκίνησε αλλά επειδή ήταν μεσάνυχτα περάσαμε στην άλλη μέρα αφού από το σπίτι έφυγα 12.30.

ειδες ? μαζι γραφαμε οτι ισως να μην φτασω Δευτέρα:P:p

γέννα ....μπαμ ...μπαμ...

Γέννησα πανεύκολα αλλά επειδή βγήκε τόσο απότομα ο μικρός με είχε κατασχίσει και μετά με ράβανε 2 ώρες....Πιο πολύ πόνεσα στο ράψιμο.Αυτή την φορά μου είπε από τώρα ότι ελπίζει να με προλάβει και να φτάσω νοσοκομείο πριν γεννήσω χαχα.

Σαν την κουμπαρα μου που στο δευτερο κραταγε το κεφαλι του μωρου με τα χερια στο αυτοκινητο και τελικα ο γιατρος δεν την προλαβε....χαχαχαχαχα

ελα ρε κιττυ μου το χαλασες τωρα γμτ και ημουν σιγουρη χαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα

αμ , εγω ? που ειπα και 10 φορες στον Θ...... να παει να ξυριστεί...........χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Κοιτα συνηθως οι πρωτοτοκες αργουν....αλλα γι αυτο της ειπα αν γινουν δεκαλεπτοι τοτε να ετοιμαζετε μετα οντως μπορει γρηγορα να περασουμε στους 5 λεπτους....

00020459.gif

sig.asp?img=ad1

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κίττυ το ξέρω για την καισαρική εγώ του μπέμπη σου το είπες γιατί αυτός αποφασίζει τώρα...

νομιζα οτι το ξεχασες:P:p:p

σας ειπα , ειναι μουτρο αυτός....οτι θέλει κανει:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...