Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Θα σου παρει η νονα σου παπουτσια ερχεται το πασχα...χαχαχαχαχα ειπαμε χαλαρα εισαι πρωτοτοκη εχεις αρκετο χρονο μπροστα σου αλλα ισως να μην ειναι τιποτα ισως να σε δοκιμαζει ο μπεμπης!!!!!

άντε μαρήη................που θα μου παρει η νονά.....

λοιπόν πηρα την γιατρό , και μου ειπε ανα τέταρτο δεν ειναι κατι ακομη.....προετοιμαζεται

αρα...........αναμένουμε:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

άντε μαρήη................που θα μου παρει η νονά.....

λοιπόν πηρα την γιατρό , και μου ειπε ανα τέταρτο δεν ειναι κατι ακομη.....προετοιμαζεται

αρα...........αναμένουμε:P

Τωρα σταματησαν????

Καλά Άννα εγώ δεν έχω πρόβλημα μόλις πάω και ξαπλώσω κοιμάμαι αμέσως...Με το Μορφέα είμαστε αυτοκόλλητοι.Κίττυ 38 κ 2 γέννησα τον γιο και είχα εισαγωγή 1.10 και 1.20 γέννησα.Οπότε το ότι είσαι πρωτότοκη και θα αργήσεις δεν είναι και σίγουρο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αχ το κιτσακι μου πολυ το σκευτομαι..

σ΄ευχαριστώ πολύ Τζενάκι μου:P:p:p:p

αλλά ...μπααα....και ειχα πειστεί οτι θα μου πει να παω στο νοσοκομείο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλά Άννα εγώ δεν έχω πρόβλημα μόλις πάω και ξαπλώσω κοιμάμαι αμέσως...Με το Μορφέα είμαστε αυτοκόλλητοι.Κίττυ 38 κ 2 γέννησα τον γιο και είχα εισαγωγή 1.10 και 1.20 γέννησα.Οπότε το ότι είσαι πρωτότοκη και θα αργήσεις δεν είναι και σίγουρο...

Εμενα δεν με βλεπω να κοιμαμαι τωρα κατα τις 2 μπορει αχ οι υπνηλιες τελος ζητω οι αυπνιες τωρα......χαχαχαχαχαχα

Καλε εγω προσπαθουσα να την κρατησω ηρεμη.....χαχαχαχαχαχα

Την Εβελινα εγω την εκανα 38+1 με επιασαν οι πονοι ανα δεκαλεπτο στις 9 το βραδυ και γεννησα την αλλη μερα στις 1.20 το μεσημερι........

Ξανθη πολυ ευκολη γεννα ειχες!!! Ποσο χαιρομαι οταν ακουω για τετοιες γεννες

Ε τότε κατάφερα να την πανικοβάλλω;;;Κίττυ αφού αραίωσαν τώρα ηρέμησε.Αλλά είσαι πολύ κοντά πλέον ίσως να μην φτάσεις στην Δευτέρα.

Άννα είχα οξύ τοκετό έτσι μου είπε η γιατρός.Αν είχα αργήσει έστω και λίγο θα το έκανα στον δρόμο.Και μένα 38 και 1 στις 12 παρά 10 ξεκίνησε αλλά επειδή ήταν μεσάνυχτα περάσαμε στην άλλη μέρα αφού από το σπίτι έφυγα 12.30.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...