Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εδω ειμαι κι εγω!Διαβαζω και λιγο παραπερα ετσι για ενημερωση!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιτσες παω να βγω γιατι πρεπει να φτιαξω ομελετα με παστο του αντρα μου γιατι δεν θελει ο κυριος να φαει φακες,θα σκουριασει λεει!

Αντε μου,τα λεμε!φιλακιααααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Κοπελιτσες παω να βγω γιατι πρεπει να φτιαξω ομελετα με παστο του αντρα μου γιατι δεν θελει ο κυριος να φαει φακες,θα σκουριασει λεει!

Αντε μου,τα λεμε!φιλακιααααααααααααααα

αντε ειδες για να μαγειρευεις καλα τι παθαινειςςςςςςςςςςςςςςςςςς

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσαρες τι κανετε εγω εκατσα να πιω λιγο καφεδακι και να σηκωθω να κανω καμια δουλεια γιατι αλλιως με βλεπω να τρεχω σαν τρελη αυριο να τελειωσω το σπιτι!!!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια που ειστε καλέ ?

sooooossss !!!!!!!!!! πονάω χαμηλά στην λεκάνη και στην μεση ανα τέταρτο........

να ανησυχήσω ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κιττυ μου πηρες καθολου τηλ την γιατρο γι αυτο που λεγαμε?

Παρακολουθησε τους πονους αν δεις και πανε στο δεκαλεπτο παρτην τηλ

θα παω να κανω ενα μπανιο τωρα και θα την παρω, γιατί οι πονοι συνεχίζονται.....

και του ειπα του Θ......το μεσημερι ΄δεν ξυρίστηκες , θα γρατζουνίσεις το μωρό:shock::shock:΄κι εκεινος ειδε στον υπνο του , οτι ειχα γεννησει

αν μου πει να παω με την βαλιτσούλα μου , θα σου στείλω μηνυμα

Πηγαινε κανε ενα μπανιο ζεστο να χαλαρωσεις ξαπλωσε και αν συνεχιζοντε οι πονοι παρτην και στειλε μην θα ενημερωσω εγω τα κοριτσια

αυτο θα κάνω:P

άντε , τα λέμε:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...