Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω εσυ δεν θα πας στον πεθερο σου?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε ολλοι το ακυρωσαν βασιλης διαλεχτη ανδριανη δεν ξερω για το γιωργο δεν ερχονται.τωρα η αμαλια θα ερθει λεει αργα...ποιοι θα ερθουν? αλλα και ποιος θα βοηθησει την παθερα μου? εγω δεν μπορω η μαρια δεν μπορει.

η πεθερα μου λεει δεν πειραζει θα βαλουμε λιγοτερο φαγητο..και δεν θα ψησουμε αρνι στην σουβλα αλλα στα κλιματα..και οποιοι αλλοι ερθουν....δεν ξερω ακομα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ρε ολλοι το ακυρωσαν βασιλης διαλεχτη ανδριανη δεν ξερω για το γιωργο δεν ερχονται.τωρα η αμαλια θα ερθει λεει αργα...ποιοι θα ερθουν? αλλα και ποιος θα βοηθησει την παθερα μου? εγω δεν μπορω η μαρια δεν μπορει.

η πεθερα μου λεει δεν πειραζει θα βαλουμε λιγοτερο φαγητο..και δεν θα ψησουμε αρνι στην σουβλα αλλα στα κλιματα..και οποιοι αλλοι ερθουν....δεν ξερω ακομα

στα ποδια σου πεφτω πολυαγαπημενη πανεμορφη κ πανεξυπνη αδελφουλα μου κανε κατι,γιατι αν δεν ερθουμε σε εσας ο αλλος θα μου πει να κανω πασχα με τον πατερα του...λυπησουμε..:(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλυτερα οπως τα λεει η πεθερα μου... απλα δεν θα ψησουμε...

αλλα απο το πρωι να βαλουμε τα μεζεδακια μας...το κρασακι μας τα βλαχικα μας..χαχαχκαι να δεις τι ωραια που θα περασουμε

HouVp2.png

oVGVp2.png

Χελοου!Ηρθα!

Ημουν παραδιπλα κι απανταγα σε μια παπαρια που ειδα και μου σηκωθηκε η τριχα!

Τι νεα βρε κοριτσια?

Εγω ειμαι καλυτερα σημερα.Τουλαχιστο δεν εχω κρυαδες και υπνηλια.Και η μυτη μαζευτηκε καπως!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

στα ποδια σου πεφτω πολυαγαπημενη πανεμορφη κ πανεξυπνη αδελφουλα μου κανε κατι,γιατι αν δεν ερθουμε σε εσας ο αλλος θα μου πει να κανω πασχα με τον πατερα του...λυπησουμε..:(

αν ψησουμε το δημητρη να ερθει να βαλει το αρνι θα ειναι ακομα καλυτερα.. ο πετρος δεν ξερει, δεν εχουν ψησει ποτε το πασχα,αν ομως ερχοταν και ο μητσος μαζι με τα παιδια θα το εβαζαν..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

γιατι κανεις ετσι? ο δημητρης ετσι μου ειπε

με το δημητρη δεν εχουμε μιλησει καν για το τι θα κανουμε..πως του ηρθε να πει ο τι θα παω στον πεθερο μου..ο αλλος ψηνεται για κατω αλλα αν πειτε οτι δεν κανετε τπτ θα μου πει για τον πατερα του

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χελοου!Ηρθα!

Ημουν παραδιπλα κι απανταγα σε μια παπαρια που ειδα και μου σηκωθηκε η τριχα!

Τι νεα βρε κοριτσια?

Εγω ειμαι καλυτερα σημερα.Τουλαχιστο δεν εχω κρυαδες και υπνηλια.Και η μυτη μαζευτηκε καπως!

χαχα! μην θυμωνεις βρε!

τι κανεις εσυ?

εγω εδω περιμενω το πασχα χαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εγω παντως κοριτσια θα κατσω σπιτακι μου,κανονισαμε να ψησουμε με τους γειτονες και τελος!Τα μαζεματα με τα σογια τελειωσαν,καθενας το σπιτι του κι ολα καλα!Χαλκιδικη δεν παμε γιατι ειναι πολλα τα εξοδα οποτε γειτονια θα μαζευτουμε παλι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καλυτερα οπως τα λεει η πεθερα μου... απλα δεν θα ψησουμε...

αλλα απο το πρωι να βαλουμε τα μεζεδακια μας...το κρασακι μας τα βλαχικα μας..χαχαχκαι να δεις τι ωραια που θα περασουμε

ρε συ δεν ειναι απαραιτητο να σουβλισουμε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...