Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ο αδερφος μου ειναι κριος και σαν παιδι ηταν πολυ σουπια τα εκανε ολα αθορυβα...αλλα εκανε πολλα της μανας μου ασε

Ενω εμεις τα ταυρακια ειμαστε Βουδες...χαχαχαχαχα

ταυρακι μου εσυ βουδα!

εσυ δεν εκανες τιποτα;;;;χιχιχι!

κοιτα και τα παρθενακια που ειμαι εγω λενε οτι ειναι ησυχα αλλα εγω δεν ημουν και τοσο ευκολο παιδι ειδικα με τον υπνο ασε!

εχει να το λεει η μανα μου δεν κοιμομουν με τιποτα ομως.το ματι γαριδα λεμε!μονο πανω στον πατερα μου κοιμομουν και με το με εβαζε κατω κλαμα και κακο.αστα να πανε.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις μιλαμε για μονιμο ταξιδι παπακι.....Για ταξιδακια αναψυχης δεν φτανουν....

μονιμα δεν ξερω αν θα εφευγα εκτος αν ειχα και τους γονεις μου μαζι ειμαι λιγο μαμακιας.που να παω και μη βλεπω τη μαμα μου;α δε μπορω.αλλα για αναψυχη και ξεκουραση παω παντου.

ασχετο φοραει τελειο φορεμα η μενεγακη σημερα!πολυ μου αρεσει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ταυρακι μου εσυ βουδα!

εσυ δεν εκανες τιποτα;;;;χιχιχι!

κοιτα και τα παρθενακια που ειμαι εγω λενε οτι ειναι ησυχα αλλα εγω δεν ημουν και τοσο ευκολο παιδι ειδικα με τον υπνο ασε!

εχει να το λεει η μανα μου δεν κοιμομουν με τιποτα ομως.το ματι γαριδα λεμε!μονο πανω στον πατερα μου κοιμομουν και με το με εβαζε κατω κλαμα και κακο.αστα να πανε.

Η μανα μου μου λεει πως αν δεν επρεπε να με ταιζει δεν θυμοταν οτι ειχε παιδι μεσα στο σπιτι....και οσο μεγαλωνα συνεχησα και ημουν παρα πολυ ηρεμο παιδι......

Δεν νομιζω τα παρθενακια να ειστε ησυχα...βλεπω και την Εβελινα....

καλε τζενη οντως δεν πηγες;;;

η ησουν πολυ μικρη τοτες;;;

τετοιες ευκαιριες δεν τις χανεις!

566b716e1f.png?html%22

Η μανα μου μου λεει πως αν δεν επρεπε να με ταιζει δεν θυμοταν οτι ειχε παιδι μεσα στο σπιτι....και οσο μεγαλωνα συνεχησα και ημουν παρα πολυ ηρεμο παιδι......

Δεν νομιζω τα παρθενακια να ειστε ησυχα...βλεπω και την Εβελινα....

ετσι λενε οχι οτι ειμαστε!

χιχιχχι!αλλα ειμαστε καλα παιδια μωρε!ψυχουλες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Και δεν πηγες?????

οχι..δουλευα κερια μου...ασε που μετα απο λιγο ανακαλυψα οτι τα ειχε ταυτοχρονα κ με μια τσεχα:mad:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι..δουλευα κερια μου...ασε που μετα απο λιγο ανακαλυψα οτι τα ειχε ταυτοχρονα κ με μια τσεχα:mad:

Μα και εσυ δεν το χειρηστηκες σωστα...θα επαιρνες μια αδεια θα πηγαινες θα του θρονιαζοσουν στο σπιτι θα περναγες καλα θα του τα ετρωγες και μετα μπαι μπαι μαι νταρλινκ απο δω παν και αλλοι

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτισια !!!

τι κάνετε ? εγω ειμαι σπιτι ....πονάω λιγο και η κοιλιά μου ειναι πετρα και ειπα να μην παω μαγαζι και να κατσω στα αυγα μου....τι λέτε ?

τωρα ερχεται και η μαμα μου , μηπως παμε μαζι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κιττακι λες να ερχεται ο μπομπιρας;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Κιττυ μου εγω θα σου ελεγα να μην πας πουθενα αν η κοιλια ειναι πετρα......

Καλημερα κιολας!!!

Ετσι λεω κι εγω....το μαγαζί βεβαια ειναι κλειστο , αλλα τι να κανουμε , ενα πρωινό ειναι ετσι κι αλλιως

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...