Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενακι σου ευχομαι να σπασεις καθε ρεκορ πωλησεων σημερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζενακι σου ευχομαι να σπασεις καθε ρεκορ πωλησεων σημερα!

ευχαριστωωωωωω καλημερα παπιιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

βλεπω τη σκορδα στο μεγκα και νομιζω οτι θα σκασει το κεφαλι της.

εχτες ειπε πως θα ειναι κριαρακι το μωρο αρα μεσα σε 15 μερες γενναει κ αυτη!αχ μονη μου θα μεινω.ολες γεννατε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα παπακι μου!!!! εμενα δεν ξυπναει νωρις ειναι του υπνου....χαχαχαχαχα

α εμενα παλι του αρεσει ο απογευματινος υπνος!πρωι δινει ρεστα!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μπα δεν την βλεπω για τοσο την κοβω σε καμια βδομαδα να γενναει...ασε που και τωρα να γεννησει κριος θα ειναι

ναι καλε το ξερω και η κουμπαρα που γεννησε 21 μαρτιου πρωτη μερα κριαρακι εκανε!λενε οτι ειναι πολυ ζωηρα τα κριαρακια!

566b716e1f.png?html%22

ω ναι να παρω τα παιδια μου τον αντρα μου και αριβεντερτσι ρομα..........

ετσι εφευγα κ εγω καλη μου....:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ναι καλε το ξερω και η κουμπαρα που γεννησε 21 μαρτιου πρωτη μερα κριαρακι εκανε!λενε οτι ειναι πολυ ζωηρα τα κριαρακια!

Ο αδερφος μου ειναι κριος και σαν παιδι ηταν πολυ σουπια τα εκανε ολα αθορυβα...αλλα εκανε πολλα της μανας μου ασε

Ενω εμεις τα ταυρακια ειμαστε Βουδες...χαχαχαχαχα

εγω παλι οχι μπαχαμες οπουδηποτε εφευγα με τον αντρα μου και το παιδακι μου!μακρια απο ελλαδα εστω για ενα μηνα να αλλαξουμε παραστασεις!

εγω θελω σαν τρελη να παω τσεχια!αχ τι τελεια!

566b716e1f.png?html%22

εγω παλι οχι μπαχαμες οπουδηποτε εφευγα με τον αντρα μου και το παιδακι μου!μακρια απο ελλαδα εστω για ενα μηνα να αλλαξουμε παραστασεις!

εγω θελω σαν τρελη να παω τσεχια!αχ τι τελεια!

καποτε ειχα ενα γκομενο που σπουδαζε τσεχια...χαχαχαχαχααχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...