Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κανονικά δεν μαγειρεύω κρέας τετάρτη και παρασκευή αλλά σήμερα πρέπει να φάει σούπα ο μικρός να μαλακώσει ο λαιμός του...Τζενάκο μέχρι την Κυριακή θα ξέρουμε αν τσακώσαμε μπεμπέ ε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονικά δεν μαγειρεύω κρέας τετάρτη και παρασκευή αλλά σήμερα πρέπει να φάει σούπα ο μικρός να μαλακώσει ο λαιμός του...Τζενάκο μέχρι την Κυριακή θα ξέρουμε αν τσακώσαμε μπεμπέ ε;

ναι..η αληθεια ειναι οτι το περιμενω πως κ πως λογω τουοτι πρωτη φορα ειδα με τα ματια μου οτι εκανα ωορηξια..κ δεν ξερω αν αυτα τα συμπτωματα που αισθανομαι ειναι στη φαντασια μου..παντως αισθανομαι διαφορετικα απο τις προηγουμενες φορες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ξεσαλωσατε παλι εχτες......Αχ εγω δεν εκλεισα ματι....με τον παραμικρο θορυβο πεταγομουν πανω..............κλαψ κλαψ και η μερα μου ξεκινησε σκ@τ@.........γκρρρρρρρρρρρρ

Βρεχει απο το πρωι πηγαμε την μικρη σχολειο,πηγα να πληρωσω δεη,νερα κλπ για να μην μεινουν υποχρεωσεις πισω.....Μετα πηγα σουπερ και ανοιξε η μυτη μου 2 φορες και εκανε κανα 20λεπτο να σταματησει....ειδα και την πιο καντεμο συγγενη τσακωθηκα και με τον αντρα μου και τωρα καθησα να ηρεμησω

Διαφημίσεις

Ξεσαλωσατε παλι εχτες......Αχ εγω δεν εκλεισα ματι....με τον παραμικρο θορυβο πεταγομουν πανω..............κλαψ κλαψ και η μερα μου ξεκινησε σκ@τ@.........γκρρρρρρρρρρρρ

Βρεχει απο το πρωι πηγαμε την μικρη σχολειο,πηγα να πληρωσω δεη,νερα κλπ για να μην μεινουν υποχρεωσεις πισω.....Μετα πηγα σουπερ και ανοιξε η μυτη μου 2 φορες και εκανε κανα 20λεπτο να σταματησει....ειδα και την πιο καντεμο συγγενη τσακωθηκα και με τον αντρα μου και τωρα καθησα να ηρεμησω

η μυτη γιατι ανοιξε καλε...;κ καλα με τον αντρα..με τον συγγενη γιατι τσακωθηκες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

η μυτη γιατι ανοιξε καλε...;κ καλα με τον αντρα..με τον συγγενη γιατι τσακωθηκες;

Τζενακι εχω ρινοραγιες απο την αρχη της εγκυμοσυνης λογω ορμονων.....ολα τα εχει η μαριωρη.......

Με την συγγενη δεν τσακωθηκα αλλα ειναι αυτη μια απαπαπαπα ενα θα σου πω οποτε βλεπει την μανα μου η μανα μου καταληγει στο νοσοκομειο:mad::x:x

ακου..εδω στο μαγαζι εχω ναυλον κ μουσαμαδες του μετρου για τα τραπεζια...

ηρθε μια πριν απο λιγο τους κοιταζε ολους κ δεν της αρεσε κανενας..γκρρρρρ...

τεσπα διαλεγει εναν μουσαμα τον κοβω κ μετα μου λεει θελω κ για την ξαδελφη μου κ κοιταζει ενα ναυλον που για να ξεκολησει θελει τα μπρατσα του ραμπο...εγω προσπαθουσα να την πεισω να παρει κανεναν αλλο αλλα..τζιφος..ενα τεταρτο εκανα να τον ανοιξω..γιαυτο αργησα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενακι εχω ρινοραγιες απο την αρχη της εγκυμοσυνης λογω ορμονων.....ολα τα εχει η μαριωρη.......

Με την συγγενη δεν τσακωθηκα αλλα ειναι αυτη μια απαπαπαπα ενα θα σου πω οποτε βλεπει την μανα μου η μανα μου καταληγει στο νοσοκομειο:mad::x:x

καντε της δωρο ενα εισιτηριο για μπαχαμες....χωρις επιστροφη..χαχαχχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και ετσι να συνεχησεις να γεμησει σημερα το ταμειο!!!!φτου φτου φτου

δοξα το θεο καλα αρχισα αλλα το κακο με αυτη τη δουλεια ειναι οτι μπορει να αρχισεις καλα κ καποια στιγμη η δουλεια να κοψει αποτομα κ να βαρας μυγες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

καλε τοση ωρα σας διαβαζα λεμε!κουραστηκα!

τι ειστε εσεις;;;

καθε φορα θελω μιση ωρα να σας διαβασω το λιγοτερο.απαπαπαπα!γλωσσουδες!

τι μου κανετε αγαπες μου;;;

σημερα με ξυπνησε ο μπεμπης μου κοριτσια αλλα τοσο δυνατα δεν εχει ξανακουνηθει!σεισμος λεμε!σα να νευριασε και αρχισε να τα σπαει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...