Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγω κοριτσακια! Τωρα μπηκα σπιτι! Αννετακι τι κανεις? Περαστικα στο νινι. Τι νεα,κοριτσια? Μινακι περασαν τα 3 λεπτα! Φαιη μου,πριν δεις την ακατονομαστη μη σταματας να ελπιζεις,ολα ειναι πιθανα. Τζενη,μπορεις να κανεις 3 διαιτες ταυτοχρονα,αμα δε χορταινεις με μια

χαχαχχαχαχχαχα να το κανω κι εγω αμα μεινω εγκυος????? με συμφερει χιχιχιιχιχιιχιχιιχιχι ε καλα παγωσα εκει εξω αλλα δεν πειραζει τωρα δεν ζεστενομαι πιαααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

τα καφέ , δεν είναι μονο σημαδια περιόδου

Καλησπέρααα

κιττυ τι κανεις εσυ?πως εισαι?

δεν ελπιζω γιατι καθε φορα απογοητευομαι το καλο ειναι οτι απογοητευομαι για λιγο ευτυχως

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ευχαριστω μινακι να εισαι καλα

εσυ πως εισαι?η μικρη σου?

καλα ειμαι αρχιζει παλι η υπνιλια απο τα ουτροτζεσταν οποτε αμα παρω χαμπαρι οτι ξεφευγω θα παω για νανι η μικρουλα καλα ειναι πηγαμε επαιξε αλλα πιο πολυ τσακωθηκε με τα ξαδερφια της και τωρα κοιμαται

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κορίτσια!!!!!!Καλησπέρα!!!!!!

Μπήκα για λίγο μετά από πολύ καιρό για να μάθω νέα σας και είδα ....αλλαγές!!!!!Τί έγινε;;;;Έχω χάσει πολλά επεισόδια μου φαίνεται....Ελπίζω να μην μου κρατάτε κακία που δεν μπαίνω όπως παλιά συχνά....Έχω πολλά τρεξίματα....Σαν κάποιος να με έχει μουτζώσει....Αυτόν τον καιρό έχω πολύ άρρωστο το μωρό...Ανησυχώ λιγάκι...Ελπίζω να ηρεμήσω κάποια στιγμή και να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά!!!!Μου λείπετε πολύ!Δεν ξέρω νέα σας αλλά εύχομαι να είσαστε όλες καλά!!!!!

γεια σου ερακι μου, ολο σε σκεφτομαι και ολο κατι γινεται και δεν παιρνω να τα πουμε

περαστικα στη μπεμπουλα μωρε, ο γιατρος τι λεει?

να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ηρθα κι εγω κοριτσακια! Τωρα μπηκα σπιτι! Αννετακι τι κανεις? Περαστικα στο νινι. Τι νεα,κοριτσια? Μινακι περασαν τα 3 λεπτα! Φαιη μου,πριν δεις την ακατονομαστη μη σταματας να ελπιζεις,ολα ειναι πιθανα. Τζενη,μπορεις να κανεις 3 διαιτες ταυτοχρονα,αμα δε χορταινεις με μια

μιλιτσα μου τι κανεις?καθε φορα ελπιζω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Χαίρομαι γιατί το εχω και λίγο άγχος αυτό....Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!!

ρε κουκλα ολες καταλαβαινουμε οτι πρεπει να ειναι δυσκολο με 3 παιδια και το ενα μαλιστα μωρουδακι οποτε γιατι να σε παρεξηγησουμε????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κιττυ τι κανεις εσυ?πως εισαι?

δεν ελπιζω γιατι καθε φορα απογοητευομαι το καλο ειναι οτι απογοητευομαι για λιγο ευτυχως

καλα ειμαι Φαιη μου !!!! εδω , στην αναμονή

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μηλιτσα μου τι κανετε κοριτσι?

ευχαριστουμε πολυ, ελπιζω συντομα να ειναι τα περαστικα για ολα τα μωρακια..οι ιωσεις δινουν και περνουν...εμεις ευτυχως εχουμε μονο μυξες...αυτια και ακροαστικα καθαρα, να δουμε και με την καλλιεργια,ελπιζω να μην εχουμε κανα μικροβιο γιατι θα πεσουμε στην αντιβιωση ουφ

η μικρη?ο λακι, τα μεγαλα?ο συζυγος, το μαγαζι?

IB5Vp2.png

ρε κουκλα ολες καταλαβαινουμε οτι πρεπει να ειναι δυσκολο με 3 παιδια και το ενα μαλιστα μωρουδακι οποτε γιατι να σε παρεξηγησουμε????

Είναι όντως δύσκολο...πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν αλλά δεν θέλω να γκρινιάζω...Απλώς δεν έχω ακόμα βρει τον σωστό ρυθμό....Ε και δεν θα έλεγα ότι εχω και την τύχη με το μέρος μου....:rolleyes:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καμια δεν σε παρεξηγει Ερι μου περαστικα στο μωρουλινι σου!!!!!!

Ερι μου κι εμας μας ελειψες! Εννοια σου,εμενα θα με ειχαν παρεξηγησει πρωτα που εξαφανιζομαι κ εμφανιζομαι σαν κομητης! Περαστικα στο μωρακι!!!

ένα μήλο την ημέρα...

Αννέτ συγγνώμη που δεν σε έχω πάρει ακόμη....Θα σε πάρω το συντομότερο....!!!!Υπόσχομαι!!!!

κοριτσακι μη αγχωνεσαι, εμεις εδω ειμαστε, η μικρη να γινει καλα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...