Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

sorry βρε κοριτσια αλλα ετοιμαζα βραδυνο στον καλο μου και εφαγα κι εγω κατι και περασε η ωρα!

ναι αννουλι απο αυτες τις λαβετες οπως τις λεει το site του λητω και πανες αγκαλιας βαμβακερες χασε οχι φανελεννιες να βρασει καλοκαιριατικα το παιδι θα πολλα.

ηδη εχω παρει 8 πανες αγκαλιας και θα παρω αλλες τοσες.

και πετσετουλες ωμου πολλες!να προλαβαινω να πλενω.

αδερφι να παρεις, πανες αγκαλιας και λαβετες θα χρειαστεις, εγω εχω καμια 20αρια λαβετες και καμια 15 σεντονακια αγκαλιας και παλι δεν προλαβαινω...στο τσακ δλδ

να παρεςι και σαλιαρες..αν ειναι και λαιμαργο το πουλακι μας θα χρειαστεις μπολικες...εμενα τουλαχιστον αυτα με εχουν βολεψει πολυ

κοιτα να κανεις και μπολικα σεντονακια να αλλαζεις συχνα, και με τη ζεστη να ειναι στα δροσερα το πουλακι μου!

θα σκεφτω τι αλλο...α ζιπουνια...ιδικα τον πρωτο καιρο που δεν εβαζα και καλα την πανα μου τα εβρεχε και δεν προλαβαινα να τον αλλαζω χαχαχα...βαλε και καμια γουλιτσα πανε τα ζιπουνια χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχιχιιχιχιιχιχιιχιχιι αστε με να φαω λεμεεεεεεεεεε:tongue::tongue::tongue:

ρε μινα γιατι να μη φαω οπως γουσταρω εγω δεν καταλαβα..

μου ελεγε ..μωρη να σε δω οταν θα βγεις με γκομενο..ετσι θα κανεις;και συγνωμη δηλαδη..πες οτι την 1η φορα ειμαι λιγο πιο...διακριτικη..την επομενη τη μεθεπομενη..

το ωραιο ειναι οτι μετα απο ενα μηνα βγηκα με τη νυφη μου τον αδελφο μου κ τον αχ κωστα κωστα..κ πηγαμε σε ταβερνα...περιττο να σου πω τι εγινε...το μονο που θα σου πω ειναι οτι η νυφη μου ειχε μεινει με ανοιχτο το στομα...κ το μονο που μου ελεγε κρυφα στο αυτι ηταν..σταματα μωρη σταματα μωρη..κ γελαγε..ε ..οχι θα κατσω να σκασω...κ αν μετα δεν μου καθοταν ο γκομενος να μην ειχα ευχαρηστηθει ουτε το φαι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που σαι βρε αδερφι τι μου κανεις;;;που χαθηκες;;;τι κανει το ανηψουδι μου;;;

το δικο σου ειναι πρωινος τυπος το βραδυ κοιμαται!το πρωι μου αλλαζει τα φωτα κι εγω χαζοχαιρομαι!χιχιχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μου ελεγε ..μωρη να σε δω οταν θα βγεις με γκομενο..ετσι θα κανεις;και συγνωμη δηλαδη..πες οτι την 1η φορα ειμαι λιγο πιο...διακριτικη..την επομενη τη μεθεπομενη..

το ωραιο ειναι οτι μετα απο ενα μηνα βγηκα με τη νυφη μου τον αδελφο μου κ τον αχ κωστα κωστα..κ πηγαμε σε ταβερνα...περιττο να σου πω τι εγινε...το μονο που θα σου πω ειναι οτι η νυφη μου ειχε μεινει με ανοιχτο το στομα...κ το μονο που μου ελεγε κρυφα στο αυτι ηταν..σταματα μωρη σταματα μωρη..κ γελαγε..ε ..οχι θα κατσω να σκασω...κ αν μετα δεν μου καθοταν ο γκομενος να μην ειχα ευχαρηστηθει ουτε το φαι;

σε οποιον αρεσουμε οπως ειμαστε δεν το καταλαβα αντε απο δωωωωωωωωω;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαλλοου μπελες!τι κανετε?βλεπω παλι λογοδιαρροια σας επιασε?μα να μη μας σκεφτεστε πια κι εμας?

συμπεθερα παπαπα το νου σου, αμα ακουσεις τιποτα περιεργο βαλε φωνη, φωναζε και καλα τον αντρα σου,

-καποιος προσπαθει να μπει στο σπιτι και κανε πως μιλας με την αστυνομια...τι στο καλο, θα ρισκαρουν?τι τομαριααααααα Θεε μου

κιττυ μετραμε αντιστροφα ε?μμμμμμ αγωνια ε?εμεις σημερα ψωνισαμε τα δωρακια σας!!!με το καλο κοριτσαρα!!!καιμη φοβασαι ναι?ολα θα πανε σουπερ!

ε, τότε να γεννήσωωωω.....:P:p:p: μωρε , δεν φοβάμαι....ανυπομονώ:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

κυρα Αννετ δεν πηρα τα χαπακια ακομα οποτε την πατησες χαχαχχαχαχαχχα το φυστικι βλεπει οοοοοοοοοονειρα!!!!!!!

χχαχχαχαχαχα

ΑΝΝετττττττττττ ευχομαι οοοοοοολα να ειναι τελεια με τις εξετασουλες σας!!!!!!!!!!

ευχαριστουμεεεεεεεεε , μακαρι...η παιδιατρος μας ειπε αν δεν υπαρχει μικροβιο να τον παμε σε οριλα να μας καθαρισει καλυτερα τη μυτη

ερε γλεντιααααααααααααααααααα

καλέ φτανουν 8 πανες αγκαλιάς:P:p ετσι νομιζω τουλαχιστον,,,,,

πετσετουλες ωμου εγω πηρα καμια 10καριά και μου εφερε μια φιλη αλλες τοσες

κιττυ μου με τη ζεστη χρειαζονται...εξαλλου καλυτερα να περισσευουν παρα να λειπουν

IB5Vp2.png

αδερφι να παρεις, πανες αγκαλιας και λαβετες θα χρειαστεις, εγω εχω καμια 20αρια λαβετες και καμια 15 σεντονακια αγκαλιας και παλι δεν προλαβαινω...στο τσακ δλδ

να παρεςι και σαλιαρες..αν ειναι και λαιμαργο το πουλακι μας θα χρειαστεις μπολικες...εμενα τουλαχιστον αυτα με εχουν βολεψει πολυ

κοιτα να κανεις και μπολικα σεντονακια να αλλαζεις συχνα, και με τη ζεστη να ειναι στα δροσερα το πουλακι μου!

θα σκεφτω τι αλλο...α ζιπουνια...ιδικα τον πρωτο καιρο που δεν εβαζα και καλα την πανα μου τα εβρεχε και δεν προλαβαινα να τον αλλαζω χαχαχα...βαλε και καμια γουλιτσα πανε τα ζιπουνια χαχαχα

το ξερω αννετακι χρειαζονται να προλαβαινω να πλενω και να σιδερωνω κι ολας καλυτερα παραπανω παρα λιγοτερα.

ενα μπεμπακι που κρατουσα 4 μηνων στα χανια ειχε η μανα του 20 πανες αγκαλιας και καθε 2 μερες τις επλενε ολες.

βαλε μια στον καναπε,βαλε μια πανω στον παππου,βαλε μια στο ριλαξ,βαλε μια πανω στην αλλαξιερα,βαλε μια πανω μου,βαλε εδω βαλε εκει εφυγαν οι πανες για πλυσιμο.

και μιλαμε ηταν 4 μηνων οχι νεογεννητο.οποτε καλυτερα να εχω παραπανω παρα να πλενω καθε μερα και να μην προλαβαινουν να στεγνωνουν.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

χχαχχαχαχαχα

ευχαριστουμεεεεεεεεε , μακαρι...η παιδιατρος μας ειπε αν δεν υπαρχει μικροβιο να τον παμε σε οριλα να μας καθαρισει καλυτερα τη μυτη

ερε γλεντιααααααααααααααααααα

κιττυ μου με τη ζεστη χρειαζονται...εξαλλου καλυτερα να περισσευουν παρα να λειπουν

φτουυυυυυυυυυυυυυ να μην ειναι τιποτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αννετακι καλησπερα!!! Μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα απο τις μυξουλες...

Λοιπον κουκλες σας αφηνω ηρθε ο αντρουλης και παμε για ξαπλα

Καληνυχταααααααα

Καληνύχτααα και φρόνιμα εεεε ?:P:p:p

Διαφημίσεις

Καληνυχταααααααα

καληνυχτα κουκλα φιλακιααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αντε βρε τζενακι να δεις ολα καλα θα πανε θα δεις.απλα θελει παρα πολυ ακινησια μονο για τσισα να σηκωνεται.δυσκολο με 2 παιδια αλλα πρεπει να προστατεψει το σπορακι της που ειναι αβοηθητο.

κοιτα να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο ομως γιατι σε βλεπω να καταρρεεις!κι εσυ δεν ξερεις ποτε σε τι φαση μπορει να βρισκεσαι τωρα.οποτε κι εσυ προσπαθησε να μην ξεκ@λ@θεις!

σε 5 μερες θα ξερω..προς το παρον προσπαθω να μην πιεζομαι πολυ,σημερα ειμαι καλα,εχτες τα ειδα ολα,το βραδυ που ξαπλωσα ενιωθα πισω στη μεση μου οτι ειχε ανεβει ανθρωπος, πολυ πιεση..κ πολλα τσιμπηματα χαμηλα αλλα οχι μονο δεξια κ αριστερα,κ στο κεντρο..τι να πω θα δειξει..

αννεεεεεεεετττττ που εισαι ομορφια μου:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σωστηηηηηηηη χαχαχαχα

κι εγω απτην εγκυμοσυνη γουρουνιαζω..δεν με νοιαζει ποιος και αν με κοιταει χαχαχα να φανταστεις παλαιοτερα το πα'ι'δακι με μαχιαροπιρουνο το ετρωγα μη τυχον και με παρεξηγησει ο αντρας μου...τωρα δεν χρειαζεται να πω ετσι???????????????????σλουρπ

που σαι βρε αδερφι τι μου κανεις;;;που χαθηκες;;;τι κανει το ανηψουδι μου;;;

το δικο σου ειναι πρωινος τυπος το βραδυ κοιμαται!το πρωι μου αλλαζει τα φωτα κι εγω χαζοχαιρομαι!χιχιχι!

αχ αρρωστη ημουν κοριτσακι, σημερα επλυνα και το συνολακι που μας πηρες!!!ευχαριστουμε ακομα μια φορα!

ε, τότε να γεννήσωωωω.....:P:p:p: μωρε , δεν φοβάμαι....ανυπομονώ:P:p

θα γεννησεις καλε μη βιαζεσαι.:tongue::tongue::tongue:

αχ ρε κιττυ θα δεις τι ευτυχια μολις θα τον ακουσεις για πρωτη φορα, μολις τον δεις δεν το συζυτω...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα πραγματα τελικα θα στα φερω στο μαιευτηριο (μπουκαλια-επιθεματα κτλ) κατευθειαν, να εχω αναρρωσει τελειως οκ?

IB5Vp2.png

σωστηηηηηηηη χαχαχαχα

κι εγω απτην εγκυμοσυνη γουρουνιαζω..δεν με νοιαζει ποιος και αν με κοιταει χαχαχα να φανταστεις παλαιοτερα το πα'ι'δακι με μαχιαροπιρουνο το ετρωγα μη τυχον και με παρεξηγησει ο αντρας μου...τωρα δεν χρειαζεται να πω ετσι???????????????????σλουρπ

αχ αρρωστη ημουν κοριτσακι, σημερα επλυνα και το συνολακι που μας πηρες!!!ευχαριστουμε ακομα μια φορα!

θα γεννησεις καλε μη βιαζεσαι.:tongue::tongue::tongue:

αχ ρε κιττυ θα δεις τι ευτυχια μολις θα τον ακουσεις για πρωτη φορα, μολις τον δεις δεν το συζυτω...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα πραγματα τελικα θα στα φερω στο μαιευτηριο (μπουκαλια-επιθεματα κτλ) κατευθειαν, να εχω αναρρωσει τελειως οκ?

μα γιατί λες οτι βιάζομαι ? εδωσα τετοια δειγματα ?:P:p:p:p

τοσες μερες εχω παρει καλέ απο τον ενατο.....εεε...ας γεννησω

αυτό περιμένω, να δω την φατσούλα του:P:p:p

ναι , βρε μην αγχώνεσαι , θα τα πουμε εκει.

πμ

Καληνυχταααααααα

μονο για ξαπλα ναι?

καλο βραδυ κοριτσαρα μου, φιλια στη μικρη και χαδακια στη νυφιτσα μου!

χαιρετησματα και στον συμπεθεροοοοοοοοοο

φτουυυυυυυυυυυυυυ να μην ειναι τιποτα

μακαρι

σε 5 μερες θα ξερω..προς το παρον προσπαθω να μην πιεζομαι πολυ,σημερα ειμαι καλα,εχτες τα ειδα ολα,το βραδυ που ξαπλωσα ενιωθα πισω στη μεση μου οτι ειχε ανεβει ανθρωπος, πολυ πιεση..κ πολλα τσιμπηματα χαμηλα αλλα οχι μονο δεξια κ αριστερα,κ στο κεντρο..τι να πω θα δειξει..

αννεεεεεεεετττττ που εισαι ομορφια μου:D

αντε με τα γεννητουρια της κιττυ να εχουμε εγκυμοσυνες, απτο στομα μου και σΤου Θεου ταυτι!!!ΑΜΗΝ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...