Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

τωρα πηγα να κλαψω στα καλα καθουμενα..[ελα παναγια μου] κ με πηρε ο αντρας μου να με ρωτησει τι να μου φερει να φαω κ μου περασε..μαλλον πειναγα..χαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα πηγα να κλαψω στα καλα καθουμενα..[ελα παναγια μου] κ με πηρε ο αντρας μου να με ρωτησει τι να μου φερει να φαω κ μου περασε..μαλλον πειναγα..χαχαχαχ

αχχαχαχαχαχχα.....σου περασε μολις ακουσες φαγητό ?

άντε μαρήηηηη..............:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Παπακι παντως απο αυτα τα πανακια για το ρεψιμο παρε αρκετα....γιατι με τις γουλιτσες που κανουν τα λερωνουν συνεχεια και μυρηζουν ξινηλα....και στην αρχη οποιος τον παιρνει αγκαλια το προσωπακι του θα ακουμπαει μονο πανω σε αυτα δεν κανει να ερχεται σε επαφη το προσωπακι του ε τα δικα μας ρουχα εκτως απο τα δικα σου που θα τα πλενεις με βρεφικο απορυπαντικο

sorry βρε κοριτσια αλλα ετοιμαζα βραδυνο στον καλο μου και εφαγα κι εγω κατι και περασε η ωρα!

ναι αννουλι απο αυτες τις λαβετες οπως τις λεει το site του λητω και πανες αγκαλιας βαμβακερες χασε οχι φανελεννιες να βρασει καλοκαιριατικα το παιδι θα πολλα.

ηδη εχω παρει 8 πανες αγκαλιας και θα παρω αλλες τοσες.

και πετσετουλες ωμου πολλες!να προλαβαινω να πλενω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

sorry βρε κοριτσια αλλα ετοιμαζα βραδυνο στον καλο μου και εφαγα κι εγω κατι και περασε η ωρα!

ναι αννουλι απο αυτες τις λαβετες οπως τις λεει το site του λητω και πανες αγκαλιας βαμβακερες χασε οχι φανελεννιες να βρασει καλοκαιριατικα το παιδι θα πολλα.

Οι πανες αγκαλιας μου φαινοντε ηδη αρκετες οι 8 δεν τις λερωνουν

Να φας να καρδαμωσεις Τζενακι!!!!!

ναι το τσαμενο το ανορεξικο..που απο το πρωι εχω σαβουριασει οτι βρισκω μπροστα μου..κ οχι μονο σημερα..το ειχα ανεκαθεν αυτο,η νυφη μου[αυτη που ειναι παχια]καποτε μου ελεγε,ευγενια εισαι κουκλαρα εχεις εναν τυπο που τον ψαρωνεις τον αλλο...οταν ομως καθεσαι σε τραπεζι για φαγητο..δεν θες να ξερεις πως γινεσαι..αυτη η μαγεια χανεται κ εισαι σα γουρουνακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπακι μου πετσετακια ωμου θα χρειαστεις πολλα αλλα πιστευω οτι οι πανες ειναι αρκετες

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι το τσαμενο το ανορεξικο..που απο το πρωι εχω σαβουριασει οτι βρισκω μπροστα μου..κ οχι μονο σημερα..το ειχα ανεκαθεν αυτο,η νυφη μου[αυτη που ειναι παχια]καποτε μου ελεγε,ευγενια εισαι κουκλαρα εχεις εναν τυπο που τον ψαρωνεις τον αλλο...οταν ομως καθεσαι σε τραπεζι για φαγητο..δεν θες να ξερεις πως γινεσαι..αυτη η μαγεια χανεται κ εισαι σα γουρουνακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χιχιχιιχιχιιχιχιιχιχιι αστε με να φαω λεμεεεεεεεεεε:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαλλοου μπελες!τι κανετε?βλεπω παλι λογοδιαρροια σας επιασε?μα να μη μας σκεφτεστε πια κι εμας?

συμπεθερα παπαπα το νου σου, αμα ακουσεις τιποτα περιεργο βαλε φωνη, φωναζε και καλα τον αντρα σου,

-καποιος προσπαθει να μπει στο σπιτι και κανε πως μιλας με την αστυνομια...τι στο καλο, θα ρισκαρουν?τι τομαριααααααα Θεε μου

κιττυ μετραμε αντιστροφα ε?μμμμμμ αγωνια ε?εμεις σημερα ψωνισαμε τα δωρακια σας!!!με το καλο κοριτσαρα!!!καιμη φοβασαι ναι?ολα θα πανε σουπερ!

τζενακι πολυ προσοχη η αδερφη σου, ξερω πως θα φορτωθεις λιγο υποχρεωσεις αλλα τι να γινει...οταν χρειαστεις κι εσυ κατι αυτες θα τρεξουν!

ολα καλα θα πανε να μη στεναχωριεται μονο και πολλα χαδια να της πεις!

μινααααααααααααααααα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχα

τι κανει το φυστικι μας!!!

αδερφι μου μια χαρα τα αποτελεσματα, ισως ο γιατρος να σου πει για διατροφουλα μεχρι να κανεις και την μεγαλη καμπυλη (λιγο στο οριο τη ειδα) χαδακια στον βατραχινο μας!!!

μπουκι, ξανθουλι, ζωρζετ περαστικα, αννια,φαιη μου επεσε πολυ δουλεια ε?και γυμναστικη να φανταστω...μη μασας ομως...βουρ να φτασουμε στο τερμα νικητες!!!

ολο και καποια ξεχασα...μου συνμβαινει συχνα..σορρυ ε?σας αγαπω κι ας ξεχνω!

εμεις σημερα καναμε μια μεγααααααλη βολτα στα mother care, αγορασαμε ενα φανταστικο συνολακι το οποιο θα φορεσουμε τη μερα της βαφτησης μας...σαλοπετα καθετη ριγα με λευκο μπλουζακι και ασορτι καπελακι, ο μπεμπης κοιμοταν σε ολο τον δρομο στον μαρσηπο (ενω η μαμα του ειχε βγαλει την μπεμπελη) και χαχανιζε...τωρα ονειρο εβλεπε?τον γαργαλουσε καπου ο μαρσηπος?θα σας γελασω..παντως το διασκεδασα αφανταστα..γελαγε ο ζεβρακος, κατουριομουν εγω χαχαχα!!!

το πρωι θα παμε να δωσουμε μυξουλες για καλλιεργια να δουμε τι γινεται και Ο Θεος βοηθος, η παιδιατρος μας συνεστεισε και ατμολουτρα...το πρωτο χαμαμ του μπεμπη μετα της μανουλας του!!!

αυτααααααααααααααααα, τωρα περιμενω μηπως ξυπνησει να κανουμε χαμαμ αν οχι αυριο μετα τον μικροβιολογο.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αντε βρε τζενακι να δεις ολα καλα θα πανε θα δεις.απλα θελει παρα πολυ ακινησια μονο για τσισα να σηκωνεται.δυσκολο με 2 παιδια αλλα πρεπει να προστατεψει το σπορακι της που ειναι αβοηθητο.

κοιτα να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο ομως γιατι σε βλεπω να καταρρεεις!κι εσυ δεν ξερεις ποτε σε τι φαση μπορει να βρισκεσαι τωρα.οποτε κι εσυ προσπαθησε να μην ξεκ@λ@θεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

χαλλοου μπελες!τι κανετε?βλεπω παλι λογοδιαρροια σας επιασε?μα να μη μας σκεφτεστε πια κι εμας?

συμπεθερα παπαπα το νου σου, αμα ακουσεις τιποτα περιεργο βαλε φωνη, φωναζε και καλα τον αντρα σου,

-καποιος προσπαθει να μπει στο σπιτι και κανε πως μιλας με την αστυνομια...τι στο καλο, θα ρισκαρουν?τι τομαριααααααα Θεε μου

κιττυ μετραμε αντιστροφα ε?μμμμμμ αγωνια ε?εμεις σημερα ψωνισαμε τα δωρακια σας!!!με το καλο κοριτσαρα!!!καιμη φοβασαι ναι?ολα θα πανε σουπερ!

τζενακι πολυ προσοχη η αδερφη σου, ξερω πως θα φορτωθεις λιγο υποχρεωσεις αλλα τι να γινει...οταν χρειαστεις κι εσυ κατι αυτες θα τρεξουν!

ολα καλα θα πανε να μη στεναχωριεται μονο και πολλα χαδια να της πεις!

μινααααααααααααααααα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχα

τι κανει το φυστικι μας!!!

αδερφι μου μια χαρα τα αποτελεσματα, ισως ο γιατρος να σου πει για διατροφουλα μεχρι να κανεις και την μεγαλη καμπυλη (λιγο στο οριο τη ειδα) χαδακια στον βατραχινο μας!!!

μπουκι, ξανθουλι, ζωρζετ περαστικα, αννια,φαιη μου επεσε πολυ δουλεια ε?και γυμναστικη να φανταστω...μη μασας ομως...βουρ να φτασουμε στο τερμα νικητες!!!

ολο και καποια ξεχασα...μου συνμβαινει συχνα..σορρυ ε?σας αγαπω κι ας ξεχνω!

εμεις σημερα καναμε μια μεγααααααλη βολτα στα mother care, αγορασαμε ενα φανταστικο συνολακι το οποιο θα φορεσουμε τη μερα της βαφτησης μας...σαλοπετα καθετη ριγα με λευκο μπλουζακι και ασορτι καπελακι, ο μπεμπης κοιμοταν σε ολο τον δρομο στον μαρσηπο (ενω η μαμα του ειχε βγαλει την μπεμπελη) και χαχανιζε...τωρα ονειρο εβλεπε?τον γαργαλουσε καπου ο μαρσηπος?θα σας γελασω..παντως το διασκεδασα αφανταστα..γελαγε ο ζεβρακος, κατουριομουν εγω χαχαχα!!!

το πρωι θα παμε να δωσουμε μυξουλες για καλλιεργια να δουμε τι γινεται και Ο Θεος βοηθος, η παιδιατρος μας συνεστεισε και ατμολουτρα...το πρωτο χαμαμ του μπεμπη μετα της μανουλας του!!!

αυτααααααααααααααααα, τωρα περιμενω μηπως ξυπνησει να κανουμε χαμαμ αν οχι αυριο μετα τον μικροβιολογο.

κυρα Αννετ δεν πηρα τα χαπακια ακομα οποτε την πατησες χαχαχχαχαχαχχα το φυστικι βλεπει οοοοοοοοοονειρα!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Παπακι μου πετσετακια ωμου θα χρειαστεις πολλα αλλα πιστευω οτι οι πανες ειναι αρκετες

μη νομιζεις κι αυτες χρειαζονται ειναι αυτες οι πολυ πολυ λεπτες που ειναι για καθε χρηση.οπου και να θελεις να το ακουμπησεις το μπεμπακι τις χρειαζεσαι το ξερω γιατι πολλες φορες εχω φροντισει μπεμπακια και ξερω πως φευγουν για πλυσιμο με το παραμικρο.ετσι κι αλλιως τις πηρα απο τα τζαμπο πολυ φτηνα 4,5 ευρω η τετραδα και με διαφορα σχεδιακια και χρωματακια πανω πολυ γλυκες.

οπου αλλου και αν ρωτησα μου εδειχναν κανονικες κουβερτουλες και οχι πανες λεπτες.

566b716e1f.png?html%22

καλέ φτανουν 8 πανες αγκαλιάς:P:p ετσι νομιζω τουλαχιστον,,,,,

πετσετουλες ωμου εγω πηρα καμια 10ριά και μου εφερε μια φιλη αλλες τοσες

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...