Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

hallo τι κανετε εγω φτιαχνω μηλοπιτακια αλλα καπου εβαλα την συνταγη και δεν την βρισκω χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχα και μετα λετε εσεις για αλτσχαιμερ........... ααααααααααα καλησπερα δεν ειπα ειπα? τι κανετε?

αυτοσχεδίασε:P:p:p

Καλησπέρααα:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hallo τι κανετε εγω φτιαχνω μηλοπιτακια αλλα καπου εβαλα την συνταγη και δεν την βρισκω χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχα και μετα λετε εσεις για αλτσχαιμερ........... ααααααααααα καλησπερα δεν ειπα ειπα? τι κανετε?

Κοιτα λιγες σελιδες ποιο πισω και θα την βρεις....χαχαχαχαχαχα

Μια χαρα τοτε αφου ειναι ζωηρος δεν θα βγει ακομα.......

ναι....σημερα ....μπαμ μπουμ....συνεχεια ....ειδικά τέτοιες ώρες:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ναι....σημερα ....μπαμ μπουμ....συνεχεια ....ειδικά τέτοιες ώρες:P

Και εμενα εχει απο το πρωι ξεσαλωσει......

Μινακι την ζαχαρη αχνη να την βαλεις οταν θα εχουν κρυωσει λιγο μην ιδρωσουν και λιωσει

Παπακι παντως απο αυτα τα πανακια για το ρεψιμο παρε αρκετα....γιατι με τις γουλιτσες που κανουν τα λερωνουν συνεχεια και μυρηζουν ξινηλα....και στην αρχη οποιος τον παιρνει αγκαλια το προσωπακι του θα ακουμπαει μονο πανω σε αυτα δεν κανει να ερχεται σε επαφη το προσωπακι του ε τα δικα μας ρουχα εκτως απο τα δικα σου που θα τα πλενεις με βρεφικο απορυπαντικο

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου..λοιπον..τα νεα ειναι σχετικα καλα,πηγανε κ ειδανε το μωρακι,ακουσανε καρδουλα αλλα εχει αιμα κ της ειπε η γιατρος οτι η ιδια η μητρα θελει να το αποβαλει.της ειπε ξαπλα μια εβδομαδα,της εδωσε κ μαγνησιο.σε μια εβδομαδα θα ξαναπαει να δουμε πως προχωραει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσια μου..λοιπον..τα νεα ειναι σχετικα καλα,πηγανε κ ειδανε το μωρακι,ακουσανε καρδουλα αλλα εχει αιμα κ της ειπε η γιατρος οτι η ιδια η μητρα θελει να το αποβαλει.της ειπε ξαπλα μια εβδομαδα,της εδωσε κ μαγνησιο.σε μια εβδομαδα θα ξαναπαει να δουμε πως προχωραει.

Αντε βρε Τζενακι μακαρι να συνεχησουν ολα καλα!!!!! Ειδες τελικα απλα καθαρηζει η μητρα...Ας κατσει τωρα ξαπλα και να κανει υπομονη και ολα καλα θα πανε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...