Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ηρθαααααααα

Παπακι τα εχω βαλει ετσι ωστε να μην πεφτουν απο μονα τους παρα μονο αν τα σπρωξεις στην ακρη του πρεβαζιου.....τι να κανω η κακομοιρα

Κιττυ μου τα τσουξιματα ειναι πολυ φυσιολογικα εχω και εγω και σημερα ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα

γιατι δεν ειχα ...τωρα κανα 2 μερες ειναι....και αναρωτιόμουν

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello!!!!!!

αννουλι φρουριο ε;;;καλα εκανες αλλα κοιτα μην κοψοχολιαστεις με το τιποτα αν πεσει τιποτα το βραδυ μονο του.

κιττυ μου πωπω κοντευεις κι εσυ κι η αννα και σας ζηλευω κοριτσια θελω πολυ να δω τον μπεμπη μου ειμαι πολυ περιεργη!

αντε ας μπει κι αυτη η τζενη να μας πει γιατι εχω πολυ αγωνια αν και πιστευω πως ολα καλα θα πανε στο κοριτσι.

κοντεύωωωωω............τι έχουμε αυριο ? 6 ? μάναααα μου............στις 11 έρχεται ο μπέμπης μας !!!!!

κοντεύωωωωω............τι έχουμε αυριο ? 6 ? μάναααα μου............στις 11 έρχεται ο μπέμπης μας !!!!!

ρε συ απιστευτο μου φαινεται απο εκει που λεγαμε 200 και 100 μερες ακομα τωρα λες 5;;;;;;;;;;;;;; πωπωπωπωπωπω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω εχω μπει σε διαφορα site και παλευω να φτιαξω λιστα με το τι πρεπει να αγορασω!

καλα ε ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!

σα να ανοιγεις ενα καινουριο σπιτι και δεν εχεις ουτε ενα πηρουνι να φας.ε ρε γλεντια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπακι μην νομιζεις οτι θα χρειαστεις και ολα αυτα που λενε τα σαιτ.....ειναι πολλα αλλα μην κανεις υπερβολες στην αρχη να δεις και τι θα σου φερουν....

κοιτα λιστα κανω με τα απαραιτητα αλλα σκεψου οτι εχω παρει ελαχιστα.ασε που κανω λιστα για να ξερω και τι μου λειπει οταν με ρωτανε. απο δω και περα οτι αγοραζω θα το σβηνω απο τη λιστα.

αλλα εγω σου μιλαω για πολυ βασικα πετσετες,σεντονια,ενα σρτωματακι για την αλλαξιερα,τα του μπανιου του κτλ

566b716e1f.png?html%22

Οσο ειναι καθαρες οι εξετασεις ουρων μην φοβασαι....

Αχ 5 + σημερα Κιττακι!!!!!

ναι , καθαρες ειναι. θα ξανακάνω την Κυριακή

φτάνει η ωρα.................καλε ο μπεμπης δεν σταματάει σήμερα:shock:

Διαφημίσεις

ρε συ απιστευτο μου φαινεται απο εκει που λεγαμε 200 και 100 μερες ακομα τωρα λες 5;;;;;;;;;;;;;; πωπωπωπωπωπω!

είδες ???? και πριν λιγες μέρες λέγαμε 18....και δεν μπορούσα να περιμένω.......χαχαχαχαχαχχαχα

θα δεις ποτε θα ερθει και η σειρά σου.......................

κοιτα λιστα κανω με τα απαραιτητα αλλα σκεψου οτι εχω παρει ελαχιστα.ασε που κανω λιστα για να ξερω και τι μου λειπει οταν με ρωτανε. απο δω και περα οτι αγοραζω θα το σβηνω απο τη λιστα.

αλλα εγω σου μιλαω για πολυ βασικα πετσετες,σεντονια,ενα σρτωματακι για την αλλαξιερα,τα του μπανιου του κτλ

ειναι πολλά , αλλά όπως σου λεει και η Αννα , μην παρεις πολλά σε αριθμό....κι εγω ελαχιστα πηρα , και παλι με ρωτανε και δεν ξέρω τι να τους πω.....εντωμεταξύ φορμάκια μικρά δεν νομιζω να χρειάζομαι άλλα και ελπίζω οτι φερουν να ειναι για αργότερα

hallo τι κανετε εγω φτιαχνω μηλοπιτακια αλλα καπου εβαλα την συνταγη και δεν την βρισκω χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχα και μετα λετε εσεις για αλτσχαιμερ........... ααααααααααα καλησπερα δεν ειπα ειπα? τι κανετε?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...