Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλησπερααααααα Τζενακι αντε κοριτσακι μου μακαρι να εχετε ευχαριστα!!!!

Επειδη οπως λες δυστυχως δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο το σπιτι το εκανα φρουριο.......τυφλα να εχει το παιδακι στο μονος στο σπιτι....χαχαχαχαχα Αυτοσχεδιοι συναγερμοι σε καθε πιθανη εισοδο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερααααααα Τζενακι αντε κοριτσακι μου μακαρι να εχετε ευχαριστα!!!!

Επειδη οπως λες δυστυχως δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο το σπιτι το εκανα φρουριο.......τυφλα να εχει το παιδακι στο μονος στο σπιτι....χαχαχαχαχα Αυτοσχεδιοι συναγερμοι σε καθε πιθανη εισοδο.....

ωχ...ξεχασα να σε ρωτησω στο τηλ.....αλτσχάιμερ....μιλάμεεε:tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ωχ...ξεχασα να σε ρωτησω στο τηλ.....αλτσχάιμερ....μιλάμεεε:tongue::tongue:

Α δεν μπορεις να φανταστεις το τι εχω κανει.......πισω απο τα παραθυρα εχω βαλει 2 ποτηρια το ενα πανω στο αλλο οποτε οποιος ανοιξει θα πεσουν....και πισω απο την πορτα πτυσομενη καρεκλα κλειστη να ακουμπαει στην πορτα και πανω εναν κουβα τσιγκινο με μαρκαδορους οποτε αυτα κανουν μπολικη φασαρια................χαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εδω βρε βαραω σκοπια μονη μου.............

ναι......δεν εχει μπει και η Τζένη , να μας πει τα νέα απο την αδελφη της...

Δεν μου λες ...ενα τσούξιμο που νιώθω που κ που , εκεί στα χαμηλά ειναι φυσιολογικό ?

Α δεν μπορεις να φανταστεις το τι εχω κανει.......πισω απο τα παραθυρα εχω βαλει 2 ποτηρια το ενα πανω στο αλλο οποτε οποιος ανοιξει θα πεσουν....και πισω απο την πορτα πτυσομενη καρεκλα κλειστη να ακουμπαει στην πορτα και πανω εναν κουβα τσιγκινο με μαρκαδορους οποτε αυτα κανουν μπολικη φασαρια................χαχαχαχαχαχαχαχα

:P:p:p:p:p:p

ειδες , ποσα μπορούμε να κάνουμε ? πολύ καλά έκανες. .....!!!!!!

Διαφημίσεις

hello!!!!!!

αννουλι φρουριο ε;;;καλα εκανες αλλα κοιτα μην κοψοχολιαστεις με το τιποτα αν πεσει τιποτα το βραδυ μονο του.

κιττυ μου πωπω κοντευεις κι εσυ κι η αννα και σας ζηλευω κοριτσια θελω πολυ να δω τον μπεμπη μου ειμαι πολυ περιεργη!

αντε ας μπει κι αυτη η τζενη να μας πει γιατι εχω πολυ αγωνια αν και πιστευω πως ολα καλα θα πανε στο κοριτσι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα αννια μου τι κανουν τα ζουζουνακια;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ηρθαααααααα

Παπακι τα εχω βαλει ετσι ωστε να μην πεφτουν απο μονα τους παρα μονο αν τα σπρωξεις στην ακρη του πρεβαζιου.....τι να κανω η κακομοιρα

Κιττυ μου τα τσουξιματα ειναι πολυ φυσιολογικα εχω και εγω και σημερα ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...